2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Adetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukur
Maşallah canım rabbim pozitif sonuçlarini görmeyi nasip etsin.. adettin kaçıncı günü transfer oldun peki kaç gün sonra yani

Maşallah canım rabbim pozitif sonuçlarini görmeyi nasip etsin.. adettin kaçıncı günü transfer oldun peki kaç gün sonra yani
22sinde adet olmuştum 3. Günü ilaçlara başladım 11i de transfer tarihi tam 20. Gün canim

Adetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukur
Hayırlı haberler alırsın inş cnm bundan sonraki sürecin nasıl oluyo benimde iğnede 2.günüm çok heyecanlıyım hep olumlu düşünmek istiyorum biraz anlatırmısın kaç gün bekliyceksin sonuç için

Nezara ayni donemlerdeyiz benim de iğnede 3.gunum dusunmeyim diorum ama telefonu elimden dusuremiorum süreçle ilgili herseyi googleda aramaktan bi hal oluyorum çok heyecanlı cokkkk

Nezara ayni donemlerdeyiz benim de iğnede 3.gunum dusunmeyim diorum ama telefonu elimden dusuremiorum süreçle ilgili herseyi googleda aramaktan bi hal oluyorum çok heyecanlı cokkkk
Süreçte birbirimize destek olalım ozaman iğnenin biri yakıyo ya ağrı yaptı bende. Sende durumlar nasıl

Merional die bişey tetanoz aşısı gibi yakıyo
Yakmasaymış iyiymiş, zaten stresimiz yetio sık disini hersey cok guzel olacak ben gonal f kullanıyorum iğneyi de ilacı da hissetmiyorum da bu serüvenin sonunu cok merak ediyorum yarin e2 tahlili istediler bakalim

Alyaliya nasıl geçti canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım çıktım 6 yumurta toplandı.cuma günü 10un üzerinde görünmüştü ultrasyonda.az toplanmış olması moralimi bozdu küçük olanlara dokunmadım falan dedi.boyut olarak en iyilerini almış.sonuçta bana bir tane en kalitelisinden lazım.bu arada eğer yumurtalarda sorun çıkmazsa taze transfer yapılacak.jele bugün başlayacağım

Hadi geçmiş olsun canım, inşallah onlardan biri sana evlat olsun

Geçmiş olsun canım Hadi hayırlısıyla döllensinde transfer aşamasına gelsinde kaç toplandığını önemi yok inan. Bi önceki tedavimde 20 yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 6 tanesi 5.güne geldi ama yine aynı yerdeyim nasip olmadı hiçbiri.inan nasip olacaksa 1 yumurta çıkkınca bile oluyor gönlünü ferah tut hemen toparlan transfere odaklan

Teşekkür ederim kızlar inşallah döllenir.daha önce taze transfer olan var mı aranızda.kaç güne yapıyorlar

Ben de bide her kan verdiğim yaşadığım bayılmalar var kendime hakim olamıyorum bu süreçte en çok kafama taktğm olay bu inş aşıcam bunu da. Hepimiz için güzel sonuçlar olsun inş

İns canım hayırlısı neyse beklicez benim test günüm 20si. Sen daha yeni başlamışsin o zmn Şubat'ta kullandım ben iğneleri yumurta toplama yani opu çok kolay ins bol bol kaliteli embriyon olsun en önemlisi o şuan senin için iyi beslen

Teşekkür ederim kızlar inşallah döllenir.daha önce taze transfer olan var mı aranızda.kaç güne yapıyorlar
Hayırlısı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu olcak o önemli anladığım kadarıyla 3. Gün koyulck opudan say ona göre koycak işte onlar biliyo zamanını sen kaliteli embriyolarina odaklan

Bana çok mantıklı gelmedi kilyacım. 4 ya da 5 gün doz verip daha sonra 2 günde bir çağırıyorlar kontrole diye biliyorum.

Merhaba kizlar, cuma günü dondurulmuş embriyo transferim var. 3 tane dondurulmustu en iyi durumda olan 2si transfer edilecek insallah. Süreç zor, kullandığımız ilaçlar da psikolojik olarak yoruyor. Her zaman olumlu düşünmek mümkün olmuyor. Ben olumsuz düşüncelere kapildigimda hemen modumu yukselticek bisey yapmaya çalışıyorum muzik açıyorum vs. Ayni sekilde hayal de kurmamaya çalışıyorum. Mümkün olduğunda nötr kalmak gerekiyor bence ve baska şeylerle kafayi mesgul etmek. Çektiğimiz çileler, yaşadığımız zorluklar her sey bebeklerimize kavuşmak icin ancak önemli olan kendi ruh ve beden sağlığımızı da kaybetmemek. Her seyden önemlisi biziz. Herkese güzel bi süreç ve pozitif sonuçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…