- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Maşallah canım rabbim pozitif sonuçlarini görmeyi nasip etsin.. adettin kaçıncı günü transfer oldun peki kaç gün sonra yaniAdetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukur
22sinde adet olmuştum 3. Günü ilaçlara başladım 11i de transfer tarihi tam 20. Gün canimMaşallah canım rabbim pozitif sonuçlarini görmeyi nasip etsin.. adettin kaçıncı günü transfer oldun peki kaç gün sonra yani
Hayırlı haberler alırsın inş cnm bundan sonraki sürecin nasıl oluyo benimde iğnede 2.günüm çok heyecanlıyım hep olumlu düşünmek istiyorum biraz anlatırmısın kaç gün bekliyceksin sonuç içinAdetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukur
Nezara ayni donemlerdeyiz benim de iğnede 3.gunum dusunmeyim diorum ama telefonu elimden dusuremiorum süreçle ilgili herseyi googleda aramaktan bi hal oluyorum çok heyecanlı cokkkkHayırlı haberler alırsın inş cnm bundan sonraki sürecin nasıl oluyo benimde iğnede 2.günüm çok heyecanlıyım hep olumlu düşünmek istiyorum biraz anlatırmısın kaç gün bekliyceksin sonuç için
Süreçte birbirimize destek olalım ozamanNezara ayni donemlerdeyiz benim de iğnede 3.gunum dusunmeyim diorum ama telefonu elimden dusuremiorum süreçle ilgili herseyi googleda aramaktan bi hal oluyorum çok heyecanlı cokkkk
KatiliyorummSüreçte birbirimize destek olalım ozamaniğnenin biri yakıyo ya ağrı yaptı bende. Sende durumlar nasıl
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun22sinde adet olmuştum 3. Günü ilaçlara başladım 11i de transfer tarihi tam 20. Gün canim
Yakmasaymış iyiymiş, zaten stresimiz yetioMerional die bişey tetanoz aşısı gibi yakıyo
Canım çıktım 6 yumurta toplandı.cuma günü 10un üzerinde görünmüştü ultrasyonda.az toplanmış olması moralimi bozdu küçük olanlara dokunmadım falan dedi.boyut olarak en iyilerini almış.sonuçta bana bir tane en kalitelisinden lazım.bu arada eğer yumurtalarda sorun çıkmazsa taze transfer yapılacak.jele bugün başlayacağımAlyaliya nasıl geçti canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Hadi geçmiş olsun canım, inşallah onlardan biri sana evlat olsunCanım çıktım 6 yumurta toplandı.cuma günü 10un üzerinde görünmüştü ultrasyonda.az toplanmış olması moralimi bozdu küçük olanlara dokunmadım falan dedi.boyut olarak en iyilerini almış.sonuçta bana bir tane en kalitelisinden lazım.bu arada eğer yumurtalarda sorun çıkmazsa taze transfer yapılacak.jele bugün başlayacağım
Geçmiş olsun canım Hadi hayırlısıyla döllensinde transfer aşamasına gelsinde kaç toplandığını önemi yok inan. Bi önceki tedavimde 20 yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 6 tanesi 5.güne geldi ama yine aynı yerdeyim nasip olmadı hiçbiri.inan nasip olacaksa 1 yumurta çıkkınca bile oluyor gönlünü ferah tut hemen toparlan transfere odaklanCanım çıktım 6 yumurta toplandı.cuma günü 10un üzerinde görünmüştü ultrasyonda.az toplanmış olması moralimi bozdu küçük olanlara dokunmadım falan dedi.boyut olarak en iyilerini almış.sonuçta bana bir tane en kalitelisinden lazım.bu arada eğer yumurtalarda sorun çıkmazsa taze transfer yapılacak.jele bugün başlayacağım
Ben hep dondurulmuş oldum canım adetin 20. Gününe ve 21.gününde olmuştuTeşekkür ederim kızlar inşallah döllenir.daha önce taze transfer olan var mı aranızda.kaç güne yapıyorlar
İns canım hayırlısı neyse beklicez benim test günüm 20si. Sen daha yeni başlamışsin o zmn Şubat'ta kullandım ben iğneleri yumurta toplama yani opu çok kolay ins bol bol kaliteli embriyon olsun en önemlisi o şuan senin için iyi beslenHayırlı haberler alırsın inş cnm bundan sonraki sürecin nasıl oluyo benimde iğnede 2.günüm çok heyecanlıyım hep olumlu düşünmek istiyorum biraz anlatırmısın kaç gün bekliyceksin sonuç için
Hayırlısı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu olcak o önemli anladığım kadarıyla 3. Gün koyulck opudan say ona göre koycak işte onlar biliyo zamanını sen kaliteli embriyolarina odaklanTeşekkür ederim kızlar inşallah döllenir.daha önce taze transfer olan var mı aranızda.kaç güne yapıyorlar
Bana çok mantıklı gelmedi kilyacım. 4 ya da 5 gün doz verip daha sonra 2 günde bir çağırıyorlar kontrole diye biliyorum.Evet öyleymiş. Bende şaşırdım. Aradım az önce evet öyle dediler... Benim gibi olan yok mu ? Amh çok düşük ondan mı bir şey beklemiyorlar aşırı uyarılma gibi filan. Tuhaf yine de . Her bünye farklı tepkiler verebilir öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?