- 21 Nisan 2019
- 112
- 94
- 13
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
benim taze transfer oldu perşembe yumurtam toplandı pazar transferim olduTeşekkür ederim kızlar inşallah döllenir.daha önce taze transfer olan var mı aranızda.kaç güne yapıyorlar
Bana da gelmedi malesefBana çok mantıklı gelmedi kilyacım. 4 ya da 5 gün doz verip daha sonra 2 günde bir çağırıyorlar kontrole diye biliyorum.
Çok şükür şimdi aradılar 6 yumurtadan 3 ü olgun çıkmış ve döllenmiş şimdi gün gün gelişimini bildirecekler.ömrümden ömür gitti tel gelene kadar.bu bile benim için büyük gelişme.size 3.gün mü konuldubenim taze transfer oldu perşembe yumurtam toplandı pazar transferim oldu
Dışarıdan çok kolay hemen oldu bitti gibi ama içine girince ağır bir sınav. Allah gerçekten çok çok yardımcımız olsun hepimizin.Allah ım güç versin inşallah. Bugün yolda iken bayanlar bir şey anlattı. Hastaneye gidiyorlarmış. Sanırım akrabaları doğum yapmış ikiz bebek. Ve bebekler iyiyken annenin durumu kritikmiş. İçim cız etti. Bu da böyle nasip muhakkak da. Hep şöyle dua ediyorum. Allah önce bizlere sağlık sıhhat nasip etsin. Sonrasında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dışarıdan çok basit geliyordu. Şu an ne kadar zor olduğunu anladım daha başındayken kötüyüm. Yine de teselli olmaya çalışıyorum. Her şey iyi olsun. Güzel direkten başka duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok
Bilemiyorum ki canım, geçen sefer de 5. güne kadar embriyolarım iyi durumdaydı. 4. gün bile gayet iyiydi. 5. gün gelişimlerinin durduğunu söylediler. Umarım tutunur senin bebeğin sana.canım neden 5. güne zorluyorlar 3. gün embriyosu denenmedi benim 3.gün embriyosu transfer edildi başta tedirgindim ama iyiki olmuş 5. gün embriyolog aradı 2 tane orta kalite varmış ve çözdürünce %20 dejenere olabilir dedi çok güven vermeyince dondurtmadım zaten o da ağır bir külfet olacaktı şuan tek umudum duam tutunmaları.
O süreç ve dahilinde transfer ve sonrasında da ilişki yasak... Ben 3 ay olarak biliyorum.Arkadaslar, bugün iğnelerin 4.günü e2 tahlili istediler, yeni bisey öğrendim bu süreçte de ilişkiye girmek yasakmış haberiniz olsun
Ya ne güzel umarım 3ü de 5. güne giderler.Çok şükür şimdi aradılar 6 yumurtadan 3 ü olgun çıkmış ve döllenmiş şimdi gün gün gelişimini bildirecekler.ömrümden ömür gitti tel gelene kadar.bu bile benim için büyük gelişme.size 3.gün mü konuldu
Gözün aydın canım inşallah 3 üde güzelce devam ederÇok şükür şimdi aradılar 6 yumurtadan 3 ü olgun çıkmış ve döllenmiş şimdi gün gün gelişimini bildirecekler.ömrümden ömür gitti tel gelene kadar.bu bile benim için büyük gelişme.size 3.gün mü konuldu
hayırlı olsun canım evet 3. gün konulduÇok şükür şimdi aradılar 6 yumurtadan 3 ü olgun çıkmış ve döllenmiş şimdi gün gün gelişimini bildirecekler.ömrümden ömür gitti tel gelene kadar.bu bile benim için büyük gelişme.size 3.gün mü konuldu
evet yasaklı günler var ama bazen de şu gece ilişki olsun gibi yönlendirmeler olacakArkadaslar, bugün iğnelerin 4.günü e2 tahlili istediler, yeni bisey öğrendim bu süreçte de ilişkiye girmek yasakmış haberiniz olsun
Evet bize yazıp vermişler kağıda üstte de ilaçlar o şekilde eczacıya vermişiz. Sonrasında utanmıştım. Muhtemel okumamıştır diyorumArkadaslar, bugün iğnelerin 4.günü e2 tahlili istediler, yeni bisey öğrendim bu süreçte de ilişkiye girmek yasakmış haberiniz olsun
evet görev gibi utanma kalmıyor başlarda yasak yumurta toplamadan önce hemşire dedi dün akşam ilişki demiştim oldu mu yüzüm kızarık bir şekilde oldu dedim bu akşamda olsun sonra yasak yarın çatlatma iğneni vurucaksın dediEvet bize yazıp vermişler kağıda üstte de ilaçlar o şekilde eczacıya vermişiz. Sonrasında utanmıştım. Muhtemel okumamıştır diyorumSüreç boyunca yasak denildi bize de.
hemşireyi dinle canım telaş yapma sabah iğnesi farklı oluyorKızlar bir sorunum var. Kafayı yiycem. Bana yazılan kâğıtta yumurta uyarıcı iğneler için 16:00-20:00 arası yazıyor. Son 3 gün kendinden çatlamayı önleyen ilaç için 9:00-10:00 yazıyor. Hemşire kendinize göre ayarlayabilirsiniz dedi. Neyse akşam iğnelerini hep 22:00 gibi yaptım. Sabah iğnesini ne yapmam gerek diye hastaneyi aradım. Sabah 9 gibi yapabilirsiniz dedi. Dedim ikisi arasındaki zaman dilimi önemli değil mi? Kalkıp diyor ki akşam 5 gibi yapın sabah 9 gibi. Ya dedim işte ben akşamı hep 10 gibi yaptım. Sabahı nasıl ayarlayayım önemli mi? Bundan sonrakilere dikkat edin diyor. Yahu zaten çoğunu yapmışım. Deli olucam doktora direk ulaşmak zulüm. Hemşire laftan anlamıyor ya da bilmiyor. Ne yapmam gerek
İnşallah canım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Gece uyumadım hiç acaba yine mi kalitesiz çıkacak diye.bu gün çok şükür orucuma başladım.Ya ne güzel umarım 3ü de 5. güne giderler.
Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez güzel hayırlı sonuca ulaşırsınız (ezan okunuyor şu an ve ben sizin için dua ediyorum :) )İnşallah canım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Gece uyumadım hiç acaba yine mi kalitesiz çıkacak diye.bu gün çok şükür orucuma başladım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.O kalite problemiyle ben de savaşıyorum.umarım bir gün bebiş sahibi olabiliriz.Derdi de dermanı da veren Rabbim bize de dermanı verecek inş.e2 daha önceki tedavimde 1800lerde çıkmıştı 8 yumurta toplandı hepsi de kalitesiz çıktı.bu kez 2728 çıktı 6 yumurta çıktı 3ü döllendi yarın ne olur bilmiyorum.bence e2 kalite hakkında fikir vermiyorkızlar merhaba doktordan geliyorum 3. kez yumurta toplama işlemi yapılmasına karar verdi önceki ikisi başarısız olmuştu yumurta kalitesi düşük demişlerdi. estradiol tahlili için kan verdim 89,82 çıkmış sonuç sizce de düşük bir değermi bu daha öncekiler 114 ve 161 di fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. birde benim içinde dua edin lütfen çaresizlik kadar zor bişey yok
Allah razı olsun hepimizi hayırlara çıkarsın Allahım.Burada kalbi güzel insanlara rastlamak çok güzel.Hep kalbinize göre versin Allah.Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez güzel hayırlı sonuca ulaşırsınız (ezan okunuyor şu an ve ben sizin için dua ediyorum :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?