Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmazBen unıversıte hastanesınde yaptırdım
Ac karnına 1 tup verıyorsun
Glıkoz ıctıkten 1saat sonra 1tup daha
Glıkoz ıctıkten 2saat sonra 1tup daha
( devlet hastanesın de ıcretsız verdıler glıkozu dun ama bugun unıversıte hastanesınde kantınde 6Tl ye aldım)
InsaAllah kusmadan verebılırsın tahlılını amııınAy ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmazhaftaya bizim de çok gözümde büyüyor
Maşallah canım sağlıkla gelsinBu da benim Duru kuşum inşAllah.. kolunu yüzünden bir çekemedik anca bu kadar yakalayabildik :) sağlıkla doğsun evlatlarımız inşAllah![]()
Ay ilk oglumda da çok zor olmuştu bu şeker yüklemesi benim için aç kaldım mı hemen midem bulanıyor inşallah çıkarmam basım falan tutmazhaftaya bizim de çok gözümde büyüyor
Gayet güzel canim bizimde okadardi o haftada ayrintilida 383cikmiştiBugun sukur ayrintili ultrasona girdik Allaha sukur her sey gayet iyi minik prensesim elleri yuzunden çekmedi yüzünü goremedik ama onun disinda guzeldi21 haftalik 380 gr imis miniğim nasil sizce :)
Kizlar konularla bi alakasi yok ama size birşey sormak istiyorum duşa kabin buzlu bizim suyun kireçli olmasindan sanirim hep su lekesi ve cifle ovaladim ama çikmiyor siz nasil temizliyorsunuz varmi bildiginiz bi yöntem
Fiyat önemli degilde kolay bulabilecegim birseyse nereden temn edebilirim internet veya katolokla satilan bir urun degildir umarimKesinlikle ersağ markasının banyo wc sini kullan.dusakabin ve muslukları mükemmel temizliyor.hem de doğal ve bitkisel.yağ çözü ve diğer temizlik malzemeleri de çok iyi tavsiye ederim.zaten kullanınca anlarsın aradaki farkı.biraz pahalı ama sağlık için değer.
Saol kuzumT tanem-tane20 araban cok gzlmis canim hayirli olsun
Ayy zaten 8 bucuga aldım randevuyu erkenden gideyim de bitsin hayırlı bi şekildeInsaAllah kusmadan verebılırsın tahlılını amııınnekadar erken gıdersen okadar ıyu bıde oglene kadar suruyor
Fiyat önemli degilde kolay bulabilecegim birseyse nereden temn edebilirim internet veya katolokla satilan bir urun degildir umarim
yazi stilimde bir sorun yok bence canim gayetde iyi okuyorum sadece klavyeden yazarken arada karisiyor harfler herkeste iyi okuyorki cevapliyor bencecanım lütfen şu yazı stilini değiştir okumaya calısmak ıskence gıbı tum harfler bırbırıne gırıyor
Yok canım doktorun belirlediği standart ölçüde yükleme yapıyorlar ama bazısı bir aç bir tok kan alıp bitiriyor kimisi saat araliklı tekrar kan alıyor ben digeeinde fena olmuştum 3 -4 kez kan verdim inşallah bunda çok abartmazlarBirşey sormak istiyordum ben ilk gebeliğimde de şeker yüklemesi yaptırmıştım ama tahlilime göre mi yapıldı yoksa standartmıydı hatırlamıyorum 7,5 yıl geçti tabi
Canım ben baktım hediye tulum falan yoktu nerden baktın sen online siteden mi?Lohusa gecelik sabahlık takimi için instagramda onlinecamasir.comm diye bir sayfa var ürünleri çok güzel.su anda kampanyası var gecelik sabahlık pijama takimi alana tavşanlı tulum takimi hediye.haberiniz olsun![]()
Gözun aydin kurtulmussun biz daha halilari yikamaciya veremedik versek bende baslayacagimda anca gubluk temizlikleri yapabiliyomGünaydin guzel hafta sonlari olsun insallah temizligim bitoyor bugun sukur kis temizligim
Canım ben baktım hediye tulum falan yoktu nerden baktın sen online siteden mi?