2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı günler kızlar hepiniz yarıladınız maşallah geçen sene bu zamanlarda bende sizin gibiydim şuan minnoş 8 aylık zaman nasıl da geçiyor tadını çıkarın bol bol resim çekin güzel anılar biriktirin sanırım bu sene erkekler çoğunlukta :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gözun aydin kurtulmussun biz daha halilari yikamaciya veremedik versek bende baslayacagimda anca gubluk temizlikleri yapabiliyom
sagol canjm banada annem.yardimci oldu oyle bitirebildik

Hayırlı günler kızlar hepiniz yarıladınız maşallah geçen sene bu zamanlarda bende sizin gibiydim şuan minnoş 8 aylık zaman nasıl da geçiyor tadını çıkarın bol bol resim çekin güzel anılar biriktirin sanırım bu sene erkekler çoğunlukta :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
bilemiyorum valla genelde kiz hep ama canim;) erkekde var

Canım ben baktım hediye tulum falan yoktu nerden baktın sen online siteden mi?

Benim dediğim sayfa burası canım.belki sen başka sayfaya bakmışsındır.

Screenshot_20180922-125337.webp

Bebelive.com dan alisveris yapan oldu mu güvenilir mi ? İc zıbın setini de almak istiyorum civilden alacaktim set seklinde bulamadim

Eklentiler

• Screenshot_20180922-133627.webp
    Screenshot_20180922-133627.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 100
Sen nezaman aldin kuzum hiç söylemiyon hayirli olsun sen nereden aldin
söyledim aslında ama gözden kacmıs olabılır canım :) İnstagram albebek sayfasından aldım :) travel alacak olsaydım da 2.ekledıgım resımden alırdım herhalde ama travel suan benım ıcın uygun değil pek fazla kullanısı ön planda tuttum diyelim :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-20 at 08.12.11.webp
    WhatsApp Image 2018-09-20 at 08.12.11.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 92
  • WhatsApp Image 2018-09-21 at 18.40.38.webp
    WhatsApp Image 2018-09-21 at 18.40.38.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 88
söyledim aslında ama gözden kacmıs olabılır canım :) İnstagram albebek sayfasından aldım :) travel alacak olsaydım da 2.ekledıgım resımden alırdım herhalde ama travel suan benım ıcın uygun değil pek fazla kullanısı ön planda tuttum diyelim :)
Jayırlı olsun guzel gunlerde kullanın InsaAllah ❣ su grı olanın fıyatı nedır

Jayırlı olsun guzel gunlerde kullanın InsaAllah ❣ su grı olanın fıyatı nedır
benım aldığımı dıyorsun sanırım 600 tl şuan , aynı araba e bebekte 1000 tl ydı zam gelınce 1350 tl oldu ebebktekıler düz renk yenı serı. Bu benım aldıgım 2017 üretim 2018 özel seri için bu desenden yapmıslar devamı olmadıgı ıcın desenlı olanı bu fıyat. travel olanda 900 tl suan kampanyalı oda 4 rengı var onunda. Ben bir tanede baby plusun anakucagından alıcam 200 tl hastane vs arabyla gıdılcek yerlere kışın kullanmak için sonrasında evde otutrken fln kullanması için , sonra zaten yaz gelcek bebısler buyucek rahat rahat bebek arabasını kullanırım dıye dusundum 3. katta oturuyorum apartman kapısı sureklı acık cadde uzerı asansor yok mecbur o yuzden hafıf kolay katlanan tasıyabılcegım bırsey olması lazımdı benim tercihim o yuzden baston bebek arabasından yana oldu :)

benım aldığımı dıyorsun sanırım 600 tl şuan , aynı araba e bebekte 1000 tl ydı zam gelınce 1350 tl oldu ebebktekıler düz renk yenı serı. Bu benım aldıgım 2017 üretim 2018 özel seri için bu desenden yapmıslar devamı olmadıgı ıcın desenlı olanı bu fıyat. travel olanda 900 tl suan kampanyalı oda 4 rengı var onunda. Ben bir tanede baby plusun anakucagından alıcam 200 tl hastane vs arabyla gıdılcek yerlere kışın kullanmak için sonrasında evde otutrken fln kullanması için , sonra zaten yaz gelcek bebısler buyucek rahat rahat bebek arabasını kullanırım dıye dusundum 3. katta oturuyorum apartman kapısı sureklı acık cadde uzerı asansor yok mecbur o yuzden hafıf kolay katlanan tasıyabılcegım bırsey olması lazımdı benim tercihim o yuzden baston bebek arabasından yana oldu :)
benım cocuk arabam var ana okuz gıbı bısey afedersın :D gri cok hosuma gıttı ama cok pahallı ya ne bu boylefıyatlar:bicak:

benım cocuk arabam var ana okuz gıbı bısey afedersın :KK70: gri cok hosuma gıttı ama cok pahallı ya ne bu boylefıyatlar:bicak:
600 tl uygun bile bence , bende işte saydıgım sebebpler dogrultusunda kocaman bırsey almak ıstemedım kısın zaten bınemıcek travelın anlamıda zaten ğusetle kullanmak haybe okadar para vermeyım dedım kendımı zorlamayım hem bu tek elle cok rhat kapanıyor ucak kabıne sıgacak kadar kucuk oluyor 6-7 kg toplam agırlıgı hı bı sıkıntı cıkmadı arabada guvenılır sıte bilginize kraft ı 600 tlye bulmak bıraz zor cunku hepsıburada fln satan satıcılarda var 750 800 e satıyolar yıne bunu stok sınırlı bıı araba

600 tl uygun bile bence , bende işte saydıgım sebebpler dogrultusunda kocaman bırsey almak ıstemedım kısın zaten bınemıcek travelın anlamıda zaten ğusetle kullanmak haybe okadar para vermeyım dedım kendımı zorlamayım hem bu tek elle cok rhat kapanıyor ucak kabıne sıgacak kadar kucuk oluyor 6-7 kg toplam agırlıgı hı bı sıkıntı cıkmadı arabada guvenılır sıte bilginize kraft ı 600 tlye bulmak bıraz zor cunku hepsıburada fln satan satıcılarda var 750 800 e satıyolar yıne bunu stok sınırlı bıı araba
Gercekten ıyımış ben yanlıs anladım zamlanmıs zanmıstım hayırlı olsun canım ❣

Sunny baby tesla travel sistem degilmi kuzm görunusude travel sistem gibi hafif olabilir diger travellere göre ama klasik modellerden degil

Pardon kuzum diger mesajlari okumamistim yanlis anladim
Kraft senin olan guzel gunlerde kullanin sende haklisin ucuncu kata cikarmasi zor olur biz aile apartmanindayiz oyuzden çikarmasak
Sikintı olmuca icin ben hafifligi agirligi goz ardi ettim

Back
X