2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde kasıklarımda ağrı oluyor arada. Ama beni asıl korkutan bebek çok hareketli bazı günler ,o zaman sancı giriyor bebekten mi yoksa bir sıkıntı var bebekte ondan rahatsız olup hareketleniyor mu anlamadım
Korkma canım vücudumuz doğuma hazırlığa minik minik kasılmalarla devam ediyor .Rahimin kasılan tarafında yeri daralan bebiş rahat yere gidiyormuş. Bebişin hareketi ona da bize de iyi gelir zaten

Teşekkürler canım bakayım hemen :)

Benimde kasıklarımda ağrı oluyor arada. Ama beni asıl korkutan bebek çok hareketli bazı günler ,o zaman sancı giriyor bebekten mi yoksa bir sıkıntı var bebekte ondan rahatsız olup hareketleniyor mu anlamadım
Bende aynı soruyo doktoruma sordum canım bebeğimizin haretlenmesinden baskı olduğu için biz ağrı hissedermişiz o etkilenmezmiş rahat ol dedi kendisi bana dinlenmek faydalı olur dedi

Bayanlar uzun zamandır beşik harici ilk aylar için yanımızda kullanabileceğim beşik tarzı birşey bakıyordum.. chicco’nun next2me var ama baya pahalı o paraya açıkçası 6 ay kullanabileceğim bir ürün almak gereksiz gelmişti. Chicco’nun bir de lullago modeli var çok pratik katlanıp her yere götürülebiliyor. Onu takip ediyordum normalde 700 tl civarı az önce hepsiburada’da 344’e düşmüş hemen alıverdim.. isteyenlere, almayı düşünenlere tavsiye ederim bitmeden hazır böyle iyi indirime girmişken alın derim :)

Bingece önce ne yediginin önemi yokki önemli olan gece onikiden sonra birsey yiyip icmemek boş mideye gitmen gerek 10saat ac karnina olman lazim kuzum sen tekrarlat testini
Aç karnına gitmiştim zaten. Doktorum aç tok farketmez demişti halbuki .
Sağlık ocağındaki doktorum yaptırma demişti . İstersen açlık ve tokluk şeker tahlili yaparız demişti. Ama yükleme yapma demişti .
Yaptım . Bir daha da yapmam

Korkma canım vücudumuz doğuma hazırlığa minik minik kasılmalarla devam ediyor .Rahimin kasılan tarafında yeri daralan bebiş rahat yere gidiyormuş. Bebişin hareketi ona da bize de iyi gelir zaten
O zaman sıkıntı yok yani canım. Benim bebiş bazen çok hareketli iç tarafa vuruyor beni hoplatıyor bazende alt tarafa vuruyor hemen wc ye koşturuyorum

Bende aynı soruyo doktoruma sordum canım bebeğimizin haretlenmesinden baskı olduğu için biz ağrı hissedermişiz o etkilenmezmiş rahat ol dedi kendisi bana dinlenmek faydalı olur dedi
İyi o zaman canım kasık ağrısı çok çektim enfeksiyon kaynaklıydı. Yine öyle bişey mi diye korkmaya başlamıştım.

Hanimlar bende bir kac gundur bas agrisi,kalp carpintisi ve yorgunluk/uyku hali var. Gecen hafta randevum vardi ama nezlede oldum gidemedim erteledim. Bu belirtileri yasayan var mi? Neden olabilir?

Hanimlar bende bir kac gundur bas agrisi,kalp carpintisi ve yorgunluk/uyku hali var. Gecen hafta randevum vardi ama nezlede oldum gidemedim erteledim. Bu belirtileri yasayan var mi? Neden olabilir?
Canım kalp çarpıntısı konusunda yazmak istedim çünkü ben çok korkmuştum 3 hafta oldu hala bile çok düzenli değil nabzım ama öğrendim kansızlıktan oluyormuş Demir hapına başladık günde 2 defa içtim ilk 2 hafta ve kan yapan şeyler yemeye başladım nar suyu kuru üzüm keçiboynuzu pekmezi ile de takviyeler yaptım şimdi çarpıntım korkutmuyor ara ara nabzım yukseliyor ama çok değil

Benimde aklima ilk kansizlik geldi ama baska belirtilerde olunca yaninda sizlerede danisayim dedim. Cok tesekkurler

Baktım buna çok güzel yatak odama koyacağım bir sepet beşik olmasaydı kesinlikle bunu alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…