2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben casual quantum modelini aldım cnm mağazada inceledim bıda güzel fiyat farkı çok fazla geldi . Casual biraz daha küçük kalıyo katlanınca ikisinide dene bak hoşuna gideni ve bütçene uyanı al
Canim E bebekte baktık senin dediğine de buna da .aslında ikiside hosumuza gitti ama kullanımı nasıldır bilemedik bakalım ikisinden birini alacağız kısmet olursa

Kizlar aranizda bebisi kontrollerde başta 1 hafta önde olup daha sonradan tam gününde hatta 1-2 gun geriden gelen var mi? Nornal mi bu durum. Ben mi çok telaş yaptım...:/

Kizlar aranizda bebisi kontrollerde başta 1 hafta önde olup daha sonradan tam gününde hatta 1-2 gun geriden gelen var mi? Nornal mi bu durum. Ben mi çok telaş yaptım...:/
Normal canım endişe etme ölçüm farkida olabilir hem.her zaman tam net olcemiyirlar

Basina gelmeden insan anlamiyor ayy insallah ben kusmam ya ac karnina zaten kusacak gibi oluyorum birde onu icersem anam ortalik batacak
Özeldemi yaptirdin canm yuklemeni
Ben de kusmaktan korkuyorum zaten midem bulanıyor aç karnına su veya sıvı bişey içsem çıkıyor hemen bugün uyandıgımda başım agrıyor diye su içim dedim 10 dk sürmedi lavaboya kostum şu şeker işi de bitseydi hayırlısıyla

Korkma canım ilk oglum hep önden giderdi son haftalar normale dönüyorlar ben diyodum herslde benim ogluş tosun olacak 3 kilocuk dogdu o ölçümler zaten yaklaşık degerler bu kez hiç takılmıyorum doktor iyi diyosa tamam sen de boşa evham yapma

Kuzum banada adet tarihimle es dediler basta simdi adet tarihimi bir hafta gece attilar dun gittim bi gun onde dedi doktorlarda karmasik bence herseyi takma

Sağol canım...
Kuzum banada adet tarihimle es dediler basta simdi adet tarihimi bir hafta gece attilar dun gittim bi gun onde dedi doktorlarda karmasik bence herseyi takma

Bende de öyle...kilo normal boy normal neden böyle çıkıyor anlamadim valla...

Cok guzelmia canim gule gule kullan. Ben de travel almadim. Baston olarak pusetle kullanilan modeller cikti simdi. Onlardan tercih ettim. Oteki turlu otobuse bin in, ac kapa zor oluyor. pusetle isimiz bitince bastonla devam edecegiz insallah
ıyı yapmıssın canım, bende o sekılde baktım chıcco lıteaway ler vardı 1700 tl ıdı zamla bırlıkte cok pahalı geldı bende boyle bı cozum buldum puset yıne alacagım ama bebek arabasıyla kullanamasamda arabada evde kulanırım bır kıs boyunca ne kadar cıkabılırız dısarı zaten sonra buyucekler mınnoslar :)

yanı en azından kalıtelı bısey olsun ıstedım Kraft ve chıcco bakıyordum kraft da karar kıldık surusu fln gayet guzel yegenımde deneme surusu yaptım 5 aylık :)

Pardon kuzum diger mesajlari okumamistim yanlis anladim
Kraft senin olan guzel gunlerde kullanin sende haklisin ucuncu kata cikarmasi zor olur biz aile apartmanindayiz oyuzden çikarmasak
Sikintı olmuca icin ben hafifligi agirligi goz ardi ettim
giriş kat biyerde yada site içi biyerde otursaydım en azından bende dusunurdum canım şuan arabamız da yok bizi zorlardı diyorum ya bebek arabası tamamen kısının yasam kosullarına göre şekıllenmelı :)

babyjem de fıyatıyla bellı edıyor tabı daha kalıtelı oldugunu ama cokta onemlı degıl bence sonucta plastık bende dun baktım da cok bır fark yok sevıbebe daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…