2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar yine cıktı ortaya bu kız yine pimpiriklerinden birini yazmis pöff diyebilirsiniz ama sayenizde rahatliyorum ben de iste :) su 3 gündür bebegin hareketlerini gobek deligimin altinda kasiklarimda hissediyorum bundan once yukarlardaydi sizde de boyle bir durum oluyor mu? Uygulamalarda da 24.hafta erken dogum riski olabilir bol bol su icin olmasin gibi bisiler yaziyor..erken dogum riski yazinca Çocuk da asagida hareketlerini hissettirince iste... endiselenmeliyim sizce sacmalamiim mi

Evet sacmalama:) bebek kim bilir ne sekile girdi icerde asagida oynuyor iki gun sonrada geri yukarida oynar takma kafana

Yukarda hissettigin elleridir alttakiler ayaklar tepiyo sabah aksam sen hissetmedigin zAman evham yap kuzum masallah eller ayaklar tam kadro çalismis kuzucugun

canim benim de ayni sekilde. 26.haftada bebisin basi asagi dondu. Doktor acilman yok dedi. Hatta bu erken dogum riski bile demek degilmis. Doktorlar normal goruyorlar. Ama ben goremiyorum. Bebek sanki hep asagida. Tedirginim hep. Ama genelde bebek buyudugu icin asagiya da baski yapiyormus. Yani aslinda korkulacak bir sey yok; ama ben telasli bir insan oldugum icin rahat edemiyorum.

Günaydın hanımlar
Dün yazı bugün kişi yaşıyoruz hasta olmadan gecsek bu dönemi

F Fobia rahat ol canım bebiş yeri geniş hareket halinde her yerden hareketleri olabilir benimki solda başı sağda popo ayaklar aşağıda ultrason da Dr yayılmış bir güzel dedi o yüzden her yerde hareket var ayrıca güzel şeyler dusun bu erken doğumu aklından cikar zamanında gelecel kuzular

Canım bence benim bebiş de aşağıda göbek deliğimin bayağı altında hissediyorum ama dün kontrolde doktor mideme kadar baktı artık bebişlerimiz kuçuk değil ki 25-30 cm düşünsene başı mideme yakın olsa ayakları filan muhtemelen Rahime ulaşıyordur bizler zaten kollarını ve bacaklarını hareket ettirdiklerinde hissediyoruz kafasının nerede olduğunu daha minnak olduğu için hissedemeyiz hem bi sıkıntı olsa söylerdi doktor felaket tellalı zaten hepsi doktorların :))

canım aynı anda hem yıkarsa hem aşağıda hissettiğim bile oluyo benim, resmen geriniyor :)). Nerdeyse 30 cm oldular, çok normal , seninkinin ayakları çok hareketli demekki

aynen canım dün elbise ile geldim, bgn triko ve ceketle. İnş hasta olmayız bu havalarda

Günaydın, benim de 22. haftadan beri başı aşağıda .Zaten biraz fazla ayakta kalınca ya da tuvalete sıkışınca alt kısma çok baskı yapıyor. Hatta bir hafta önce adım atarken bile ağrı hissettiğim oluyordu. Doktora sorduğumda kafası aşağıda ve büyüdükçe rahime baskı yapıyor demişti . Sonra kendiliğinden geçti. Ama arada pozisyon da değiştiriyorlar tamamen aynı şekilde yatıp durmuyor bebişlerimiz hareketliler ve alanları hala geniş. 30-32 den sonra iyice büyüdüdükleri için hareketleri biraz kısıtlanıyor.Ama şimdi çok rahatlar bence içeride :) O yüzden kafaya takılacak bir durum yok. Lütfen sizde rahatlayın diye yazdım.

benım arkdasım , yenı dogum yapmıs bır abla hep ay ay aldılar bende toplu alınıypr dıye bılıyordum onlara dırek o sekılde soylemısler ayın 10 unana kdar ptt ye de kesın yatıyormus

Cok guzeller :) etaminden anlıyorum bu ayakkabilari mutlaka deneyecegim görmüştüm kızım olursa yaparim diye kaydetmistim bandanaki zaten kolay:))
Ama bu etamin işlemeye hazır ayakkabıları nereden bulacağız bulsak bende işlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…