2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar sut sagma makinesini durumunuz varsa dogumdan once alin bende de iki gun sonra ceviz buyuklugunde bezeler olmustu sismisti goguslerim

Oğlum sabahçı sabah 9dan 11e kadar ordaydım doktorun yanına çıkamadım oğlumun çıkışına yetişebilmek icin şimdide randevu alamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum su saate kadar tatlı yemiyodum aksilik sekerim cıktı bilinç altı ortaya çıktı şimdi sürekli tatlı yeme isteği var dikkat etmeye çalışıyorum bakalım nolcak sonumuz
Ben de baya korktum, dr um oldukça yüksek dedi değerim için. Bakalım salı endokrinle diyetisyen ne diyecek. Sen de dr unla konuştuktan sonra haber ver olur mu?

Canım ben pompayı aldım, Lansinoh ikili elektrilikli aldım. O zaman poşete acele etmiyim? Hımm mantıklı olur Valla dediğin gibi :KK66:
Bence acele etme sonuçta poşetin amacı derin dondurucuya süt atmak. Süt saklama kapları var. Lansinohun da vardır. Onlarla dolapta 2 gün saklarsın. Baktın çok sağman gerekiyor o zaman poşet almak zor değil:)

Çok yakın arkadaşım da Bugaboo Bee5 aldı; çok güzel,?kullanması çok rahat bi araba gerçekten.. Ama İstanbul'da da Stokke zor cidden hak veriyorum, küçük bi şehirdeyim, kendi arabam da var sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. İstanbul'da üniversite okudum 2 sene, yaşaması bebek arabası kullanması zor bi şehir, senin tercihin çok mantıklı olmuş.
Sen de memnunsun demek SkipHop'tan, kesin onu alacağım o zaman :KK66:
Ben bugaboo ile yeri geliyor zorlanıyorum:)
Bizim için zor bebek için çok rahat araba

Canım bende de oldu bilek ağrısı iki gün çektim çok zor. Ama geçti hamilelikte vücut su tutunca sinirlerde sıkışma oluyormuş ondan dedi doktor. Bana fizik tedaviye görün istersen demişti ancak hiç Bir ilaç kullanamazsın da dedi. Öylece geçmişti ama ara ara oluyor.
Yaa ne şanslısın canım hemen geçmiş :nazar: bende sürekli bir durum malesef ve uzun zamandır var. hatta ilk zamanlar daha hafifti artık çok engelliyor beni :KK43: sanırım doğumdan sonrasına kadar benimle bu durum :işsiz:

günaydın hanımlar,
Çocuk odası için halı ve perdeyi nerelerden aldınız? Alanlar resim paylaşabilir mi?

İşte gezindim oralarda dün her şey varmış gerçekten.. Bi tek Gülen Bebeye gitmedim daha. Oraya da meraktan bi ara gider bakarım :)
Tam kuzum git birde banyo seti internette 45tl 5parca herseysi vardı oradan sipariş verebilirsin seher bebede küveti 50tl di cizik deseni hoş degildi oradan alacagina e bebekten al daha iyi

Laboratuar sonuclarimi aldim. Aclik tokluk şeker ve insulin normal. Ama idrarda enfeksiyon var anladigim kadariyla. Daha doktoruma gostermedim. Bakalim enfeksiyon konusunda ne yapacagiz..
Benim de idrarda bakteri ve lökosit fazlaydı. Dr idrar kültürü istedi üreme olmayınca ilaç vermedi.

Hanımlar gebelikte hemoroid :110:
Yaşayan var mı?
Tam dün akşam hemoroid olduğumu anladım hatta buraya yazacaktım fırsatım olmadı, ki nasıl hemoroid oldum onu da anlamadım günde 3 litreye yakın su içip kabızlık problemi yaşamayan biriyim, ayna tutarak baktım dün akşam uç vermiş meme ucu gibi ne bir kanama ne bi ağrı hiç hissetmedim sadece wc ihtiyacımdan sonra kaşıntı oluyordu orada o kadar, gebelikte çok görülüyormuş ama ilaç krem kullanabiliyor muyuz bilmiyorum 9 ekim de benim randevum o zaman soracağım :(

Laboratuar sonuclarimi aldim. Aclik tokluk şeker ve insulin normal. Ama idrarda enfeksiyon var anladigim kadariyla. Daha doktoruma gostermedim. Bakalim enfeksiyon konusunda ne yapacagiz..
Benimde bakteri çıkmıştı ama Dr. Sorun yok dedi canım eğer onun için enfeksiyon diyorsan. Bazı değerlerimde düşme çıkma vardı, ben enfeksiyon dahil bir sürü şey uydurmustum oysa:KK66: dr. gebelik nedeniyle ilaç yazması sorun oluyor günde 16 bardak su iç dedi

Back
X