- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bende babyplusun anne yanına bakıyorum chıccodan daha genıs ve daha artı ozellıklerı var 500 tl o olmazsa prego bakıcam sanırım. Suan ebebkte cogunda stok yok ama gorevlıler yurt dısından geldıgı ıcın stoga gırmesı zaman alabılır dedı beklemedeyımKızlar selamlar. Ben de chicco next to me anne yanı beşik almak istiyorum ama prego diye bir markada aynı şey yarı fiyatına görünüyor. İnternetten baktım sadece. İki marka arasında bu kadar fiyat farkının sebebi nedir? Ucuz almak istiyorum ama çok mu dandik gelir devrilir mi karar veremiyorum. Fikri olan var mı
bebek açısından düşünün kızlar özellikle erkek bir çocuk için dedesinin adını taşımak onur verici bence . iki isim koyun herkesin gönlü olsun. devlet memuruyum 4 isim koyanı bile gördüm. sordum tek çocukmuş adam başka da olmaz demişler 4 isim koymuş ailesiCanım ikisi de cok güzel ben de kayra istiyorum ilk oglum Talha,Kayrayla uyumlı olur anlamı fa güzel ama esim istemiyor babasının ismine taktıbiz de hala isimsiziz bu muallaklar yüzünden
geçmiş olsun canım benım, bence cocuklarla bırılıkte anneler sızde kendınıze dıkkat edınKizlar bebisleri olan dikkat etsin ben 4 gundur oglumla ugrasiyorum atesi cikiyo surekli serumsuz dusmuyo ishal ve kusmada var yaninda hastaneye gdp gdp geliyoruz salginmis cok dikkatli olun tuttumu zor birakiyo simdi yeni hastaneden geldik hastanede cocuk servis katinda yer yoktu hepsi bu tur hastalikla gelmis yenidogan katina aldilar bzi rabbim butun kuzucuklari korusun
maşallah çok güzelBugün kontrolümüz vardı çok şükür beyindeki kistin biri gitmiş digeri de erimek üzereymiş kilo boy herşey yolunda elhamdülillah babasına benzeyen yuvarlak kafalı bi paşaşeker yüklemesinde de sorun yokmuş şükür Rabbim hepimize yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
benımde oluyor canım ozellıkle aksam ve gecelerı ayak bıleklerım el bıleklerım uyusukluk agrı ama yapılcak bırsey yok arkadasın da dedıgı gıbı sınır sıkısması su tutması vs seylerden oluyorKızlar benim sol el bileğimde inanılmaz bir ağrı-acı var. Kapının kolunu bile o elimle tutup açamıyorum çok acıyor. Parmaklarım uyuşuk. Hamilelikte oluşan karpal tunel mi geçer mi acaba bilemedim. Hatta iki gündür diğer bileğimde de başladı. Haftaya doktor kontrolüm var. Aynı zamanda ortopediste de mi randevu alsam
amin canım, cümlemizinki inşallahikisi de güzel adıyla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun
canım inş iyi geçer, benim de yarın, şimdiden stresi sardı beniGunaydin kizlar! Bugun seker yuklemesine gidiyorum insallah. Bakalim neler olacak. Allah'tan ev yakin da beklemem saatlerce orda. Yanima kitap da alayim da ne olur ne olmaz. Midem bulanmazsa okurum
babasının ismi ne canım?? Bende kendi babamı istedim açıkcası, ama eşim yanaşmadı, kendi tarafını da istemiyor, herkes adıyla yaşar diyor, bende ısrar etmedim napimCanım ikisi de cok güzel ben de kayra istiyorum ilk oglum Talha,Kayrayla uyumlı olur anlamı fa güzel ama esim istemiyor babasının ismine taktıbiz de hala isimsiziz bu muallaklar yüzünden
benım saydıklarımın hepsını gelınım verdı extra ıhtıyac duydugum ıcın almadım suanlık extra bana yanı pompa poşet gogus pedı hepsı , ya zaten sut saklama posedıde cok pahalı bısey degıl bendekıler baby me nın lansınoh a tam oturuyor mesela lansınoh dıye ılle lansıoh almaya gerek yok , pompanın alt bıberınunu kabetmısler mesela gıdıp lansınoh bıberon alıım deı-dım kullanmak ıcın avent bıberon da oldu benım sorunum cozulduCanım ben pompayı aldım, Lansinoh ikili elektrilikli aldım. O zaman poşete acele etmiyim? Hımm mantıklı olur Valla dediğin gibi
valla ben saclarımı kendım kesıyorum genelde normalde de duzenlı hep keserdım halada kesıyorumKizlar son ayimda sacimi keatirmeyi dusunuyorum cevremdwkiler bebwgin omru kisalir falan diyo alakasi yok hurafe diyorum nihat hatipoglundan dinledim oyle birsey olamaz sacimi kesyirdim bebegin omru kisaldiii olmaz boyle birsey kaderle omur kisalmasinin sac kesimiyle alakasi yok demisti siz neler diyosunuz
Hic midem bulanmadi ya, ben hic sevmem normalde sekerli seyleri. Limon aromali vermislerdi. Ictim gitti biraz sekerli meyve suyu gibi bir sey. Stres yapilacak bir durum yok canim, rahat olabilirsin.amin canım, cümlemizinki inşallah
canım inş iyi geçer, benim de yarın, şimdiden stresi sardı beni
Aynen canım ya çok mutlu oldum bende gratisten, top shop da da indirim vardı ama yine epey farkediyordu fiyatlarhepsini mi toplam o fiyata aldınçok iyiymiş ben sadece pişik kremine o parayı verdim
sagol canim yani bz olmazsak nasil bakicazgeçmiş olsun canım benım, bence cocuklarla bırılıkte anneler sızde kendınıze dıkkat edın
Yok canım indirim yapmıyorlar. Bi tek onlar sattığı için mecbur insanlar alacaklar tabii. Yakında muadilleri çıkar ama biz çoktan o evreyi atlatmış oluruz :) Bide dikkatimi çekti instagramda bazı reklam yapan bloggerların yorumlarının altında ikinci el arayanlar var. Gümüş malzeme zaten mantıklı aslında tabii ikinci el satan bulunursa :) En iyisi doktorun önerdiği ve araştırdığımda garmastan açık ara önde :)Hmm demek siliyorlar .ee o kdr pahali bir urunun reklami icin boyle calisiyorlar demek. Benim soyulma da olmustu garmastan i cok az miktarda surdum cok ferahlatti. Dogum sonrası da kullanirim. Ins ayni sekilde iyi gelir. Gumus kalkanlar indirime girse alacaktim acikcasi ama hic oyle olacakmis gibi durmuyor.
Degerlerin yuksek degil 2.yuklemeye gerek yok bence. Zaten mantıken daha yuksegini icince daha yuksek cikacak? Değerlerin yüksekmiş gibi varsayip diyetine dikkat edersen sorun olmaz.Günaydın arkadaşlar önemli bişi soracam şeker yüklemesi yaptım 75lik tokluk 132 çıktı açlık 90 çıktı devletteki doktor çok iyi dedi kendi özel doktorum yüksek çıkmış dedi 100lük tekrar içmemi söyledi hiç içmek istemiyorum aile hekimime gösterdim okadar yüksek değil dedi şekerden biraz uzak dur yeter dedi tekrar yapmalımıyım bilmiyorum o suyu içince bayılacak gibi oldum sizler yaptınız mı beni aydınlatın lütfen normalde tatlı seven biri değilim hiç yemesemde olur neden böyle yüksek çıktı anlamadım
Hadi bakalim büyümüştür minikYarın rutin kontrolümüz var. 26+1 olacağım. Bakalim bebiş nasıl, ne kadar oldu merak ediyorum. Bir de bebek odası vs bakacağız, heyecanlıyım. :)) Biz daha kiyafet dahil hicbirsey almadik. Yeni baslayacagiz. Babasi kirmizi kucucuk bir ayakkabi almisti onu sevip durduk.
Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
Kayra: alimler tarafından yapılan iyilik, İhsan demek
Bence Görkem. Bu ismi seviyorum.Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
Kayra: alimler tarafından yapılan iyilik, İhsan demek
Çok geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl?Kizlar bebisleri olan dikkat etsin ben 4 gundur oglumla ugrasiyorum atesi cikiyo surekli serumsuz dusmuyo ishal ve kusmada var yaninda hastaneye gdp gdp geliyoruz salginmis cok dikkatli olun tuttumu zor birakiyo simdi yeni hastaneden geldik hastanede cocuk servis katinda yer yoktu hepsi bu tur hastalikla gelmis yenidogan katina aldilar bzi rabbim butun kuzucuklari korusun
yok canım suan ıdealım kitle ındeksıne göre almamı da ıstemıyor dr.um her gttıgımde keske herkes senın gb olsa dıyor fızıgımden zaten memnunum boyum 160 popom fln baya vardı ztn normalde sımdı de popo karın önden arkadan gıdıyor vallahıçok mu zayıfsın ne tatlım sen doktor ne diyo? çok zorluyo mu seni gebelik? gerçi doktorlar az kiloya tavbende verdim ilk zamanlar giraz ama şuan başladığım kiloya döndüm
Güle güle kullanın gerçekten çok ucuz olmuş, tarihlerinde bir sıkıntı yok değil mi? Mağazanın adı mı costa buralarda hiç görmedim. Ben doğal ürünlerden yanayım. Naturalive, Siveno veya Bubchen bebe şampuanından birini alacağım. Bebe yağı olarak doğal zeytinyağı kullanacağım. Sizlere de fikir olsun diye yazdım .Kızlar bugun indirim vardı, 1000ml ünibaby sampuan, 400 ml Dalin avokado bademli bebe yağını ,2 tane Dalin sabunu ve Bepanthol pişik kremini 36 TL ye aldım oldukça indirimliydi, yakinlarinizda costta varsa bir göz atabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?