2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende babyplusun anne yanına bakıyorum chıccodan daha genıs ve daha artı ozellıklerı var 500 tl o olmazsa prego bakıcam sanırım. Suan ebebkte cogunda stok yok ama gorevlıler yurt dısından geldıgı ıcın stoga gırmesı zaman alabılır dedı beklemedeyım

Canım ikisi de cok güzel ben de kayra istiyorum ilk oglum Talha,Kayrayla uyumlı olur anlamı fa güzel ama esim istemiyor babasının ismine taktı biz de hala isimsiziz bu muallaklar yüzünden
bebek açısından düşünün kızlar özellikle erkek bir çocuk için dedesinin adını taşımak onur verici bence . iki isim koyun herkesin gönlü olsun. devlet memuruyum 4 isim koyanı bile gördüm. sordum tek çocukmuş adam başka da olmaz demişler 4 isim koymuş ailesi takılmayın çok orta yol bulunur bence...

geçmiş olsun canım benım, bence cocuklarla bırılıkte anneler sızde kendınıze dıkkat edın

maşallah çok güzel

benımde oluyor canım ozellıkle aksam ve gecelerı ayak bıleklerım el bıleklerım uyusukluk agrı ama yapılcak bırsey yok arkadasın da dedıgı gıbı sınır sıkısması su tutması vs seylerden oluyor

ikisi de güzel adıyla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun
amin canım, cümlemizinki inşallah

Gunaydin kizlar! Bugun seker yuklemesine gidiyorum insallah. Bakalim neler olacak. Allah'tan ev yakin da beklemem saatlerce orda. Yanima kitap da alayim da ne olur ne olmaz. Midem bulanmazsa okurum
canım inş iyi geçer, benim de yarın, şimdiden stresi sardı beni

Canım ikisi de cok güzel ben de kayra istiyorum ilk oglum Talha,Kayrayla uyumlı olur anlamı fa güzel ama esim istemiyor babasının ismine taktı biz de hala isimsiziz bu muallaklar yüzünden
babasının ismi ne canım?? Bende kendi babamı istedim açıkcası, ama eşim yanaşmadı, kendi tarafını da istemiyor, herkes adıyla yaşar diyor, bende ısrar etmedim napim

Canım ben pompayı aldım, Lansinoh ikili elektrilikli aldım. O zaman poşete acele etmiyim? Hımm mantıklı olur Valla dediğin gibi
benım saydıklarımın hepsını gelınım verdı extra ıhtıyac duydugum ıcın almadım suanlık extra bana yanı pompa poşet gogus pedı hepsı , ya zaten sut saklama posedıde cok pahalı bısey degıl bendekıler baby me nın lansınoh a tam oturuyor mesela lansınoh dıye ılle lansıoh almaya gerek yok , pompanın alt bıberınunu kabetmısler mesela gıdıp lansınoh bıberon alıım deı-dım kullanmak ıcın avent bıberon da oldu benım sorunum cozuldu

valla ben saclarımı kendım kesıyorum genelde normalde de duzenlı hep keserdım halada kesıyorum boşver gıtsın arastırman bıle vakıt kaybı kes rahatla ohh dunya varmıs dersın bende sımdı boyle kısacık olsun ıstıyorum ama esım uzun sac cok sevıyo darlanıyorum ucundan kese kese aynı boyu koruyorum genelde

Günaydın arkadaşlar önemli bişi soracam şeker yüklemesi yaptım 75lik tokluk 132 çıktı açlık 90 çıktı devletteki doktor çok iyi dedi kendi özel doktorum yüksek çıkmış dedi 100lük tekrar içmemi söyledi hiç içmek istemiyorum aile hekimime gösterdim okadar yüksek değil dedi şekerden biraz uzak dur yeter dedi tekrar yapmalımıyım bilmiyorum o suyu içince bayılacak gibi oldum sizler yaptınız mı beni aydınlatın lütfen normalde tatlı seven biri değilim hiç yemesemde olur neden böyle yüksek çıktı anlamadım

amin canım, cümlemizinki inşallah

canım inş iyi geçer, benim de yarın, şimdiden stresi sardı beni
Hic midem bulanmadi ya, ben hic sevmem normalde sekerli seyleri. Limon aromali vermislerdi. Ictim gitti biraz sekerli meyve suyu gibi bir sey. Stres yapilacak bir durum yok canim, rahat olabilirsin.

Herkeslere gunaaydiiinn ❤❤ baya bi yoktuk :) bende bugun 2.doz asimi oldum. Seker yuklemesini sordu dedim kontrolum cuma gunu ama doktorum kesin yapariz demedi aclik ve tokluga gore duruma gore bakariz dedi. Ebemde haftaya seni arayip sorarim yapilip yapilmadigini dedi. Bir de saglik ocaklarinda sut karti oluyormus. Son 3ay ve dogumdan sornaki ilk 3ay karta 20tl yatiriolarmis anlasmali marketlerden sut vs almak icin. Tabiki bisey degil ama aklinizda olsun ❤

hepsini mi toplam o fiyata aldın çok iyiymiş ben sadece pişik kremine o parayı verdim
Aynen canım ya çok mutlu oldum bende gratisten, top shop da da indirim vardı ama yine epey farkediyordu fiyatlar Subelerine bak istersen belki sana da yakın vardır :)

Yok canım indirim yapmıyorlar. Bi tek onlar sattığı için mecbur insanlar alacaklar tabii. Yakında muadilleri çıkar ama biz çoktan o evreyi atlatmış oluruz :) Bide dikkatimi çekti instagramda bazı reklam yapan bloggerların yorumlarının altında ikinci el arayanlar var. Gümüş malzeme zaten mantıklı aslında tabii ikinci el satan bulunursa :) En iyisi doktorun önerdiği ve araştırdığımda garmastan açık ara önde :)

Degerlerin yuksek degil 2.yuklemeye gerek yok bence. Zaten mantıken daha yuksegini icince daha yuksek cikacak? Değerlerin yüksekmiş gibi varsayip diyetine dikkat edersen sorun olmaz.

Hadi bakalim büyümüştür minik
Biz bebek arabasi ve kiyafetleri tamamladik civilden aldim cogunu indirimde vardi iyi oldu iyi alisverisler
Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
Kayra: alimler tarafından yapılan iyilik, İhsan demek

Kayra bence de

Çok geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl?

çok mu zayıfsın ne tatlım sen doktor ne diyo? çok zorluyo mu seni gebelik? gerçi doktorlar az kiloya tav bende verdim ilk zamanlar giraz ama şuan başladığım kiloya döndüm
yok canım suan ıdealım kitle ındeksıne göre almamı da ıstemıyor dr.um her gttıgımde keske herkes senın gb olsa dıyor fızıgımden zaten memnunum boyum 160 popom fln baya vardı ztn normalde sımdı de popo karın önden arkadan gıdıyor vallahı . hayalımdekı hamılelıgı yasıyorum yanı karnımda kocaman top var gb suan. son 3ayda da ıdeal kılo alrm ınsallah oram buram fazla olursa lohusalıga erkenden gırwrım sanrım hep ıdeal kılomdaydm cnku çok rahat gecıyor şükür şikayetım yok fızıksel olarak fln sadece halıyle nefesnefese kalıyorum.bazen yürüyül yaparken onlar da normalmıs. ben hemen verıp alan yapıdayım ondan korkuyrm dha 3ayda 20kıloyu bulrsam dye

Günaydın hanımlar , herkese iyi haftalar dilerim.
Güle güle kullanın gerçekten çok ucuz olmuş, tarihlerinde bir sıkıntı yok değil mi? Mağazanın adı mı costa buralarda hiç görmedim. Ben doğal ürünlerden yanayım. Naturalive, Siveno veya Bubchen bebe şampuanından birini alacağım. Bebe yağı olarak doğal zeytinyağı kullanacağım. Sizlere de fikir olsun diye yazdım .
Her ne kadar şuan çalışmasam da mesleğim kimya mühendisliği .Hücre ve vücut sağlığımız için kimyasal içeren ürünlerden olabildiğince kaçmak en doğrusu diye düşünüyorum..Maalesef piyasa da sınırlı ürün var ve fiyatları da yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…