2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

ben kestirmiştim canım ilkinde. Bunda hamile kalmayı planladığımda gidip kestirip boyAtıp 1 ay sonra hamile kaldım :)

amanıııın ne çok. Ve ben bazılarına inanıyorum ay sanki :))

Kızlar göğüs için söylemiştim. Kaçıranlar için hatırlatayım, e vitamini kapsülleri çok iyi geliyor imiş, doktorunuza danışarak 7-8. Ay itibariyle göğüs uçlarına sürüldüğünde hiiiiç sıkıntı yaşanmıyormuş. Ben muhakkak yapıcam. Tabi öncelikle doktoruma sorarım

Hemoroid konuşulmuş. Allah düşmanımın başına bile vermesin. İlk gebelikte çok hafifti, Doğum esnasında 3 meme çıktı büyük büyük tedavi oldum ama çok fayda etmedi. Ameliyat dediler. 2. Doğumda tekrarlar diye olmadım. Geçen ay kabız olunca yine hortladı Doğum sonrası muhakkak ameliyat olcam artık maalesef (

Yarın rutin kontrolümüz var. 26+1 olacağım. Bakalim bebiş nasıl, ne kadar oldu merak ediyorum. Bir de bebek odası vs bakacağız, heyecanlıyım. :)) Biz daha kiyafet dahil hicbirsey almadik. Yeni baslayacagiz. Babasi kirmizi kucucuk bir ayakkabi almisti onu sevip durduk.

Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
Kayra: alimler tarafından yapılan iyilik, İhsan demek
Kayra'yı beğendim. :)

Kızlar bugun indirim vardı, 1000ml ünibaby sampuan, 400 ml Dalin avokado bademli bebe yağını ,2 tane Dalin sabunu ve Bepanthol pişik kremini 36 TL ye aldım oldukça indirimliydi, yakinlarinizda costta varsa bir göz atabilirsiniz :)

73 olmuşum tatlım bide sütunun biri kaymış benim bilgiler kısmında kilo değilde

hepsini mi toplam o fiyata aldın çok iyiymiş ben sadece pişik kremine o parayı verdim

Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
ikisi de güzel adıyla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun

çok mu zayıfsın ne tatlım sen doktor ne diyo? çok zorluyo mu seni gebelik? gerçi doktorlar az kiloya tav bende verdim ilk zamanlar giraz ama şuan başladığım kiloya döndüm

Canım ikisi de cok güzel ben de kayra istiyorum ilk oglum Talha,Kayrayla uyumlı olur anlamı fa güzel ama esim istemiyor babasının ismine taktı biz de hala isimsiziz bu muallaklar yüzünden

Kızlar selam şeker yükleme sonucum oldukça yüksek çıktı, 194 çok canım sıkıldı. Endokrin ve diyetisyene yönlendirdi dr um.
üzülme tatlım çözümü var emin ol diyetisyenin dediğini yapınca hemen düşüyo. açlık şekerinden çok hba1c değerin önemli onda sorun yoksa başit şeker alımını sınırlandırırsan hemen düzelir. canını sıkacak bişey yok ben gebelikten önce şeker bağlayıcı kullanıyordum şimdi de yediklerime dikkat ederek sürdürüyorum. henüz şeker yüklemesi yapılmadı ayın 4 ünde endokrin randevum büyük ihtimal yapar bu sefer. ne yediğin ve ne kadar hareket ettiğin önemli. sakın kendini strese sokma o bile şekeri çıkarıyo. zaten bebeğin seni uyarıyo merak etme yemekten bir saat sonra bi hareketlenme hissedersen hemen çık bi tempolu yürü hemen düşüyo. korkma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…