2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
75lik cok iyi bencede zaten 100lukte yuksek cikarsa diyet veriyor sekeri, paketli gidalari karbonhidrat kisitlamali sende sevmiyorum diyorsun zaten yukletmene gerek yok

Kizlarrr ya benim kaburgalarımın altı agriyo hatta sanki kaburgalarım batıyor var mi durumu böyle olan?
Bir çok kişi bu durumdan muzdarip sanirsam
Benimde sırtım komple kaburgalar sanki ayrılıyor masaj yapinca dinleniyor iki dk sonra yine aynı akşamları özellikle çok agrı oluyor

İnceledim sıkıntı yok canım ambalajda tarihte vs. stoktaki urunler icin son indirim dediler. Cossta mağaza ismi.
Fiyatları çok yüksek oluyor zararsız olanların ama bir grup da öyle almak istiyorum bu markaları bir araştırım bende

Bir çok kişi bu durumdan muzdarip sanirsam
Benimde sırtım komple kaburgalar sanki ayrılıyor masaj yapinca dinleniyor iki dk sonra yine aynı akşamları özellikle çok agrı oluyor
canım bel kısmına doğru cok masaj yaptırmayın ıyı degılmıs kasları uyarmamak lazmmıs ben de eşime yaptırıyordum dr.dan duyunca bele yaptırmamaya basladım

Kizlar bir sorum olacak dogumdan önce süt pompası alınmalıMı lazim birsey mi çalısan calismayan her hamilenin alması gereken birşeymi ?

Kizlar bir sorum olacak dogumdan önce süt pompası alınmalıMı lazim birsey mi çalısan calismayan her hamilenin alması gereken birşeymi ?
Ben de bunu merak ediyorum nasılsa evdeyim sürekli emziririm diyorum ya da baktık ihtiyaç var Doğumdan sonra alırız elektrikli olanlar pahalı da 200 den başlıyor

ben çok kötü oldum dr fitil ve krem verdi 2 günde geçti. vajinal doğum düşünüyorsan ihmal etme ıkınma zamanı sorun olur.
Canım bu hamileliğinde mi oldu öncekinde mi, cuma günü şeker yüklemesi için gideceğim doktora gitmişken soracağım, bi de ne ağrı ne sancı ne kanama ne kabızlık hiç bişiy olmadı sadece kaşıntı oluyordu arada bi, nasıl orası uç vermiş böyle dışarıda minik daha ama yeni başlıyor belli ki

Evet ben de en son babyplusta karar kıldım e bebekte dolaşırken gördük kumaşı filan kaliteliydi pregoya göre.chicco marka diye pahalı dedi genelde satış görevlileri çok bi artısı yokmuş yani

Kuzular Biz hala isim bulamadık paşama :) bu aralar Görkem ve Kayra arasında kararsısız sanki, sizce hangisi daha güzel ?? Görkem:heybetli, gösterişli demek
Kayra: alimler tarafından yapılan iyilik, İhsan demek
Ben Görkem derim adıyla yaşasın paşa

Doğumdan hemen sonra geçer inşallah hayat kalitesini düşürüyor

Geçmiş olsun canım bende bu gün ikinci doz aşımı oldum bilgi için teşekkür ederim burda ebe birşey demedi süt kartı konusunda

Evet ben de en son babyplusta karar kıldım e bebekte dolaşırken gördük kumaşı filan kaliteliydi pregoya göre.chicco marka diye pahalı dedi genelde satış görevlileri çok bi artısı yokmuş yani
bende aynı sekılde dusunuyorum , stok yenılenır en kısa zamanda ınsallah da alırım suan cogu ılde magazada stok yok dun sordurdum

benim üniversitede yurtta kaldığım dönem olmuştu. geçen hamileliğimde sorun olmadı ama bunda bir anda büyüdü ve acımaya başladı. şansımdan dr randevum vardı hemen fitil ve krem ile kontrol altına aldık.

eğer calısmıyorsan ilk etapta manuel alıp gereklı mı bakarsın ona gore
Cocugu kimseye birakamam ki eltinin de var bebegi kayinvalide bakiyor bizimkide oldumu zor olur sen aldin mi kuzum
Bikacyerde okudum gogus ucu olmadi icin sagma geregi duyan damarlar tikali oldu icin sagmak gerektigi fazla sutten goguste odem olusabilecegini sık sık sagilmasi gerekti o yuzden gereklimidir cokta bilemedim ama almisken bitane alinir hem manuel hem elektrikli cok gerekli degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…