2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tecrübeli annelere bir sorum var.ablam kızının kıyafetlerini getirdi bana ama bazıları lekeli.ben bu lekeleri nasil cikaririm acaba ?

Ayy zaten çocuklu ve tekrar hamile anneleri ayakta alkışlıyorum, geçen hafta annemlerdeydim yeğenim var 8 aylık annesinin işi vardı 1-2 saat bize bıraktı emekliyor peşinde koşmak gerekiyor kucağa almak gezdirmek istiyor hamile olarak o kadar zor ki bi çocuğu kucağa alıp kaldırmak bakmak bi iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum

aynen canım ya zor gercektende , geçen yeğenim bizde kaldılar annesı uyanana kadar aldım ben baktım 1 2 saat iş yüzünden süreklı erken kalmaya alıstıgım ıcın 5 aylık bıde hem kahvaltoyo hazırlamaya calısıyorum hem o mınnosla uğraşmak yoruyo ınsanı tabı :) ama dötünü yerim ben onun kendı evladı olsa ınsanın dah bı sevkle yapar yınede evlat sonucta :)

He yok kuzum zaten yuz ustu yatamadimiz için oturarak omuzlara yaptiriyorum söyle 24saat biri mesaj yapiverse ne guzel olur
ah keşke gercekten ben normalde de eşime yaptırmayı severdım şimdi daha bır nazlı oluyorum hahah:)

canım ben cokfena zorlanıyorum. Namazı oturarak kılıyoruamartık eğilip kalkamıyorum rahatça. canım cok yanıyor. oturarak kılarken dahi ayaklarım uğusuyor sureklı oturma pozısyonu değiştiriyorum neolcsk bılmem şimdiden boyleyız 3ay daha napıcaz acaba:)

Bir çok kişi bu durumdan muzdarip sanirsam
Benimde sırtım komple kaburgalar sanki ayrılıyor masaj yapinca dinleniyor iki dk sonra yine aynı akşamları özellikle çok agrı oluyor
bende de var geçen hafta yerimden oynayamıyordum . elimle bastırınca daha az acıyo sanki annem üşüttün diyo ama o başka türlü bu üşütünce nefes alınca ağrır bu hareket edince ağrıyo. doktor randevum 9 ekimde bende gidince sorcam Papatyalardaguzel

Tecrübeli annelere bir sorum var.ablam kızının kıyafetlerini getirdi bana ama bazıları lekeli.ben bu lekeleri nasil cikaririm acaba ?

Ben de kızımın bazı kıyafetlerini ayırmıştım. Yemek lekesi olanların üzerine de bulaşık deterjanından damlatıp öyle makineye atmıştım. (Aman fazla dökmeyin makinede çok köpürür, durulayamazsınız).Hepsini normal deterjanla 60 derecede yıkadım ve 2 kere durulama yaptırıp kuruttum. 8 aylık filan olunca da bebek deterjanı alıp tekrar yıkayıp öyle kullanmayı düşünüyorum.

Neden lekeli kalmış da şimdi tekrar yıkayınca çıktı derseniz bebeğe giydirirken normal deterjan kullanılmadığı için lekeli kalması çok normal. Bebek deterjanları hafif kimyada olduğu için çok iyi leke çıkarmıyor ama normalle yıkayınca şimdi mis gibi oldu.Deneyin derim

Çok sağol canım ben de öyle yapayım madem.

canım biz 3 yıldır bübchen kullanıyoruz çok memnunum, pahalı ama okadar uzun süre gidiyor ki
Evet biliyorum ben de kızımda bübchen kullanmıştım çok memnundum ama bitkisel olmadığı için daha farklı arayışlara da girdim. Diğer bahsettiğim siveno mesela tamamen bitkisel belki onu alırım ya da naturalive de deneyebilirim. Henüz karar vermiş değilim:) Bu arada isim de ben de görkem'den yana oyumu kullanıyorum

Kızlar sleepysitesindehoş geldin bebek paketi yapmışlar. 1 adet yenidoğan, 1 adet 2 numaralı bez, 4 paket ıslak yenidoğan mendili ve 10 lu alt açma örtüsü 54 tl olmuş.Ben hemen 2 li sipariş verdim almak isteyenlere haber vereyim dedim:)

Ay ben de bi tek kendim öyleyim sanıyordum oh be :)) eşim bağlıyor ayakkabılarımı dun ayak tırnaklarımı kesti bi de huylanırım ben dokundurtmam öyle ayaklarıma falan tam komedi halimiz gülmekten 2 saatte zor kesti

Başın sag olsun canım hayırlısı olsun adıyla yaşasın paşan inşallah

Bayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?

Jokerde bugüne özel 40 TL. Bir de civilde de 50 TL şu an

Bayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?
Bu hafta sordum kaşıntı,kızarıklık,yanma olmadıkça normal dedi benim doktorum

Merhaba kızlar :) bugün fetal ekomuzu çektirdik. Çok şükür ciddi bişi çıkmadı. Parlaklılta var ama çok küçük önemli oldugunu sanmıyorum dedi. 30. Haftada tekrar gel kontrol edelim dedi. Hatta benden sonra giren bayanda psrlaklık için gelmiş. Demekki sık rastlanan birşeymiş. Parlaklık oldugunda önlem amaçlı ekoyu çekiyoruz dedi. Down içinde diğer bulguları normalse korkmayın dedi. Derin bir nefes aldım. Burayada yazmak istedim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…