- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Ayy zaten çocuklu ve tekrar hamile anneleri ayakta alkışlıyorum, geçen hafta annemlerdeydim yeğenim var 8 aylık annesinin işi vardı 1-2 saat bize bıraktı emekliyor peşinde koşmak gerekiyor kucağa almak gezdirmek istiyor hamile olarak o kadar zor ki bi çocuğu kucağa alıp kaldırmak bakmak bi iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorumaromalılara iyi diyorlar canım, ben de öyle isteyim bari :) şükür sen atlatmışsın
süper hızlısın maşallah :) bende hemen olur diye düşünüyorum oyüzden aralığa bıraktım hepsini
ilk kez Görkem diyen çıktı :) sağol canım
canım biz 3 yıldır bübchen kullanıyoruz çok memnunum, pahalı ama okadar uzun süre gidiyor ki
benimde omuriliğim ortadan ayrılacak sanki, çok erken başladı ya ağrılar. Bugün tam7 saat dersim var, oturup ağlıcam
sağol canım, cümlemizin evlatları inş
güle güle kullanın canım :)
ben ayakkabı bağlarken zorlanıyorum artık canım ya, keşke oğlum kendi ayakkabısını giyebilse en azından
Turan güzel aslında ama tabi önemli olan senin gönlündeki canım. Benim 2. Çocuk, ilki de erkek ama bu sefer koymak istedim çünkü babamın 4. Erkek torunu ve hiç ismi konulmadı. Tek erkek kardeşim de vefat etti, oyüzden bizden beklediğini düşünüyorum . Ama ismi eski, oyüzden eşimi de zorlayamıyorum
Aynen canım ve belliki zaman geçtikçe artacak agrilarBir çok kişi bu durumdan muzdarip sanirsam
Benimde sırtım komple kaburgalar sanki ayrılıyor masaj yapinca dinleniyor iki dk sonra yine aynı akşamları özellikle çok agrı oluyor
aynen canım ya zor gercektende , geçen yeğenim bizde kaldılar annesı uyanana kadar aldım ben baktım 1 2 saat iş yüzünden süreklı erken kalmaya alıstıgım ıcınAyy zaten çocuklu ve tekrar hamile anneleri ayakta alkışlıyorum, geçen hafta annemlerdeydim yeğenim var 8 aylık annesinin işi vardı 1-2 saat bize bıraktı emekliyor peşinde koşmak gerekiyor kucağa almak gezdirmek istiyor hamile olarak o kadar zor ki bi çocuğu kucağa alıp kaldırmak bakmak bi iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum
ah keşke gercekten ben normalde de eşime yaptırmayı severdım şimdi daha bır nazlı oluyorum hahah:)He yok kuzum zaten yuz ustu yatamadimiz için oturarak omuzlara yaptiriyorum söyle 24saat biri mesaj yapiverse ne guzel olur
canım ben cokfena zorlanıyorum. Namazı oturarak kılıyoruamartık eğilip kalkamıyorum rahatça. canım cok yanıyor. oturarak kılarken dahi ayaklarım uğusuyor sureklı oturma pozısyonu değiştiriyorum neolcsk bılmem şimdiden boyleyız 3ay daha napıcaz acaba:)Kızlar eğilmekte sıkıntı yaşıyor musunuz mesela eğilerek yer silmek, alt çekmeceler için eğilmek, ayakkabı bağlamak, tırnak kesmek falan gibi daha erken değil mi eğilememek için benim nazlı bi hamileyim sanırım
bende de var geçen hafta yerimden oynayamıyordum . elimle bastırınca daha az acıyo sanki annem üşüttün diyo ama o başka türlü bu üşütünce nefes alınca ağrır bu hareket edince ağrıyo. doktor randevum 9 ekimde bende gidince sorcamBir çok kişi bu durumdan muzdarip sanirsam
Benimde sırtım komple kaburgalar sanki ayrılıyor masaj yapinca dinleniyor iki dk sonra yine aynı akşamları özellikle çok agrı oluyor
Tecrübeli annelere bir sorum var.ablam kızının kıyafetlerini getirdi bana ama bazıları lekeli.ben bu lekeleri nasil cikaririm acaba ?
Ben de kızımın bazı kıyafetlerini ayırmıştım. Yemek lekesi olanların üzerine de bulaşık deterjanından damlatıp öyle makineye atmıştım. (Aman fazla dökmeyin makinede çok köpürür, durulayamazsınız).Hepsini normal deterjanla 60 derecede yıkadım ve 2 kere durulama yaptırıp kuruttum. 8 aylık filan olunca da bebek deterjanı alıp tekrar yıkayıp öyle kullanmayı düşünüyorum.
Neden lekeli kalmış da şimdi tekrar yıkayınca çıktı derseniz bebeğe giydirirken normal deterjan kullanılmadığı için lekeli kalması çok normal. Bebek deterjanları hafif kimyada olduğu için çok iyi leke çıkarmıyor ama normalle yıkayınca şimdi mis gibi oldu.Deneyin derim
Evet biliyorum ben de kızımda bübchen kullanmıştım çok memnundum ama bitkisel olmadığı için daha farklı arayışlara da girdim. Diğer bahsettiğim siveno mesela tamamen bitkisel belki onu alırım ya da naturalive de deneyebilirim. Henüz karar vermiş değilim:) Bu arada isim de ben de görkem'den yana oyumu kullanıyorumcanım biz 3 yıldır bübchen kullanıyoruz çok memnunum, pahalı ama okadar uzun süre gidiyor ki
Ay ben de bi tek kendim öyleyim sanıyordum oh be :)) eşim bağlıyor ayakkabılarımı dun ayak tırnaklarımı kesti bi de huylanırım ben dokundurtmam öyle ayaklarıma falan tam komedi halimiz gülmekten 2 saatte zor kesticanım ben cokfena zorlanıyorum. Namazı oturarak kılıyoruamartık eğilip kalkamıyorum rahatça. canım cok yanıyor. oturarak kılarken dahi ayaklarım uğusuyor sureklı oturma pozısyonu değiştiriyorum neolcsk bılmem şimdiden boyleyız 3ay daha napıcaz acaba:)
Başın sag olsun canım hayırlısı olsun adıyla yaşasın paşan inşallahTuran güzel aslında ama tabi önemli olan senin gönlündeki canım. Benim 2. Çocuk, ilki de erkek ama bu sefer koymak istedim çünkü babamın 4. Erkek torunu ve hiç ismi konulmadı. Tek erkek kardeşim de vefat etti, oyüzden bizden beklediğini düşünüyorum . Ama ismi eski, oyüzden eşimi de zorlayamıyorum
bende de var canım su gıbı yada beyaz devamlı oluyorBayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?
Kızlar sleepysitesindehoş geldin bebek paketi yapmışlar. 1 adet yenidoğan, 1 adet 2 numaralı bez, 4 paket ıslak yenidoğan mendili ve 10 lu alt açma örtüsü 54 tl olmuş.Ben hemen 2 li sipariş verdim almak isteyenlere haber vereyim dedim:)
Kızlar sleepysitesindehoş geldin bebek paketi yapmışlar. 1 adet yenidoğan, 1 adet 2 numaralı bez, 4 paket ıslak yenidoğan mendili ve 10 lu alt açma örtüsü 54 tl olmuş.Ben hemen 2 li sipariş verdim almak isteyenlere haber vereyim dedim:)
Bu hafta sordum kaşıntı,kızarıklık,yanma olmadıkça normal dedi benim doktorumBayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?
Üşütme değil canım ya gebelikten bencebende de var geçen hafta yerimden oynayamıyordum . elimle bastırınca daha az acıyo sanki annem üşüttün diyo ama o başka türlü bu üşütünce nefes alınca ağrır bu hareket edince ağrıyo. doktor randevum 9 ekimde bende gidince sorcamPapatyalardaguzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?