2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Magnezyum kullanıyorum zaten canım. Bu haftalar yeni yeni başladı. Sadece dünden beri birkaç defa üst üste oldu bende merak ettm

standart fıyatı 29.90 25 se al daha fazla düşmüyor zaten merhaba bebek setlerı harıcınde , rossmanda indirimdeydi bi ara yine o fıyatlardaydı sanırım
ben aslında bimin bezını alıcaktım ama 1 numara yok malesef salonu supurup hemen cıkıcam ınsaallah

cok sukjr buyuduk teyzesı hep boyle buyuk olsunda gerı kalmasın nasıpse 3 haftayı beklemeden baska bır hastsneye gıderım kontrole
Evet evet bebisleri azdaha misafir edecegiz ara sira ziyaretlere gitmek gerek sukur bugunlerimize bir zamanlar keseyi görmelere doyamazdik şimdi sipalar kocaman oldu elhamdulillah bugunlere

ben aslında bimin bezını alıcaktım ama 1 numara yok malesef salonu supurup hemen cıkıcam ınsaallah
bimdense sofıa daha cok onerdıklerını duydum ama yınede sen bılırsın ıkısı de içeriğinde losyon parfum ıcerıyo dırek ilk en azından bebısın popsu yenı dogmusken daha ıyı bısey kullanıp buyudukce gecılebılır

az kıloyla baslamıssın ama yınede en azından avantaj , 16-18 e kadar kurtarır o yuzden senı :) biz maksımum 14 dedık doktorla da bakalım ne olacak goreceeez

Allah sonumuzu hayır etsin. Ben 3 ayda ne kilolar alcam çok korkuyorum

O şekeri içtiğimden beri midem bulanıyor sabah 8 den beri kendime gelemedim 2 litre su içtim atılsın vücudumdan diye ama ağır geldi sanırım bana başım çatlıyor

O şekeri içtiğimden beri midem bulanıyor sabah 8 den beri kendime gelemedim 2 litre su içtim atılsın vücudumdan diye ama ağır geldi sanırım bana başım çatlıyor
Al benden de o kadar. Cok fena yapti benide bide ogleden sonra ise dondum ruh gibi gezdim surekli eve geldim tuvalete kostum valla

Al benden de o kadar. Cok fena yapti benide bide ogleden sonra ise dondum ruh gibi gezdim surekli eve geldim tuvalete kostum valla
Ayy bi de işe gitmişsin Ben gene evdeydim uyumaya falan çalıştım uyuyamadım da ama kalkamadım da

Seninki kac mg du canim. Sonuclar nasil Sorma sorma bide bilmem kac km yol gidiyorum araba kullanarak ilcede calistigim icin
75 gr içtim, açken 91, 1.saat:176, 2.saat:141 çıktı hastanede 6-7 kadın aynı anda yükleme yaptık en çok benim çıktı bende kendimi odakladım kesin şekerim var benim diye doktora gösterene kadar sonucumu üzüldüm durdum ama doktor normal dedi 4 defa kan aldılar kollarım delik deşik oldu

Cok sukur gecti gitti canim bide oyle dusun. En azindan normal sonuclar sikinti yok cok sukur. Ben 50mg ictim. Acken 82 1.saat de 100 cikti. Bende 3tup kan verdim vitamin ve kan degerleri falan da bakildi idrar tahlilide verdim. Benimde 2kolum delindi valla ama cok sukur sonuclarimiz iyi ❤onemli olan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…