2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen çok şükür geçti bitti bi daha devlete gitmeme gerek kalmayacak son tahlilde buydu artık Doğuma hazırlık :)

gidip sleepy aldım içinde 70 adet vsrmiş nette sanki 40li diye gormiştum sevindim cok olunca

Selam bayanlar nasılsınız?
@Ytmz canım bu ay ben rekor bir kilo artışı ile 71 kilodan 76 kusurlere geldim diyetisyenle görüştüm beslenme programi oluşturduk listede 76 olarak genelleyebilirsin. Bu arada oglumuzun adida Göktuğ olacak cok önemli bir değişiklik olmazsa ❤

Göktuğ ismini çok seviyorum adıyla büyüsün inşallah

A anneveoglusu banada haber et demistin doktorum enfeksiyon var dedi bir tane toz ve fitil verdi 2 tane 3 gun arayla onu kullanacagim baska sikinti yok cok sukur

Hanımlr4-5hafta sonra dogumlar baslar gazamız mubarek olsun
4-5 hafta mı erken tabiki, olumsuz şeyler düşünmeyelim ben güzel şeyler düşünelim bebişlerimiz zamanında gelsinler Prematüre annesi olmak ne kadar zor ablamdan biliyorum o yoğun bakımın kapısında az ağlamadık çok şükür sıpamız 4 yaşında şuan ama çok da çektirdi yani

Ayyy çok erken degilmi daha kuzum ben kendimi 40.haftaya sakladim
8-9 hafta olsuncanım genelde 36 haftaan baslıyor dogumlar belkı bazılarımz daha erken dogurcak hıc bellı olmuyr malesef bu işler... kızımı 39 haftalık dogurdum sımdıkı oglan gec olabılır sezeryanda olabılır hayırlısı

cok sukur canım evet cok erken bazı topiklerde erken doguran cok odan dıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…