2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 defa ise beni de ugrastiracaklar koldan ve parmaktan acisa da korkmuyorum ama kalcadan igneden cok korkuyorum 28.haftada kan uyuşmazlığı icin igne yapilacak
Hatta bi de dün aldılar rutin aylık kontrol için 3 kez oldu iğnenin her türlüsünden korkuyorum her seferinde gerim gerim geriliyorum nedense :))

Ayyy benim oğlum olsaydı Göktuğ koycaktım :) Eşimle hayalimiz 4-5 yıl önceden hazırdı inşalah 2. Bebeğe :)))

Senle ayniyiz canim bebisin kilosu boyu kacmis merak ettim bende pazartesi gitcem ins acaba kac gram olmuslardr
ben 25 hafta 700 gr canim

❤❤❤
masaAllah miniğine
❤❤❤❤
Masallah canimm ❤ ay bizimki hep sirtini dondu goremedik hic bakmaya calistikca daha da daha da dondu arkasini :)) bizde 940g ciktik bugun ❤
utangac kizce masallah kiz ne yiyosun ozel bise var mi yedigin bebek icon ben kasar muz falan tuketiyorum sıkça yogurt falanda

ben 25 hafta 700 gr canim

❤❤❤

❤❤❤❤
utangac kizce masallah kiz ne yiyosun ozel bise var mi yedigin bebek icon ben kasar muz falan tuketiyorum sıkça yogurt falanda
Yok canim aslinda cok saglikli yada dengeli de degilim ama hergun eksik etmedigim sey sut ve sade soda :) evet ya malesef bi dogru duzgun goremedim yuzunu ben darisi basima ❤

Göktuğ ismini çok seviyorum adıyla büyüsün inşallah
Amin sagolasin canim inslalah ❤

Ayyy benim oğlum olsaydı Göktuğ koycaktım :) Eşimle hayalimiz 4-5 yıl önceden hazırdı inşalah 2. Bebeğe :)))
Böyle geri dönüşler beni cok mutlu ediyor isim esimin tercihi ben bastan bu kabullenememistim simdi alismaya başladım insallah darısı ikinci cocukta icin olur bu isim Allah im hakkimizda hayirlisini versin

oy maşallah tosuna :)) benim de akıntı problemim var. Beyaz ve kokusuz deyince doktor da çok normal dedi

simdi ıyı gıbı geldı masaAllah ama yınede arastırcam 28+3 1230 gram dedı
anam maşallah ne yeyip ne içtin bacım :))

Bu seker yuklemesinde kaç defa kan aliniyor ? Benim damarlar zaten ince bir defa hemsire 3.de buldu
canım 3 kere alınıyor, ama beni bi kere damar yolu açtı, sonra kapatmadı. Sürekli oraya şırınga taktı gidip geldikçe. Bütün işlemler bitince çıkardı iğneyi

Kızlar devit3 içiyoruz ya. Onla ilgili okadar kötü şey okudum ki, şu sağlık ocaklarında verilenlerle ilgili . Bgn bi ilaç mümessili arkadaşla görüştük. O da dedi, içinde ayçiçek yağı, tatlandırıcı, koruyucu felan öyle çok şey varmış ki. Doktorum da güya Buranın en iyilerinden, her gidişimde farklı firmalarla anlaşıp o ilaçları yazıyor , artık hangisi işine geliyorsa. Son yazdığı marka çok kötüymüş kaç kişiden duydum. Decavit dahil hepsini attım. Balık yağı yerine de krill oil başladım, emilimi çok çok daha iyiymiş .. sırt ağrımdan ölüyorum. Bakalım bu ilaçlar fayda ederse sizinle de paylaşırım, isteyen doktoruna sorar

Kizlar ben 20 haftalikken doppler cektirdim sol bobreginde bebisimin 7 ml kist var dediler 24 haftalikken 14 ml dediler simdide 2 bucuk santim olmus cok buyuyo dedi doktor bole bisi duyan varmi takmiyorum kafama fazla rabbimin elinde hersey yinede size sorayim dedim

Kizlar idrar yollarim icin doktorum uroday verdi ictim simdi fitilide yarin kullanacagim tuvaletim gelir simdi fitilde gyno lomexin 2 tane var 3 gun arayla al dedi kullanan var miydi aranizda

Canım insallah sıkıntı olmaz dua edelim aklına kötü birşey getirme bol bol dua et.insallah küçülüp kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…