2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Korkma canım bende endişe ettim ama Önce değilmiş ilk saatim bitti ikinciyi bekliyorum.cabuk geciyor

Inşallah ama hic büyütecek bir sey yok emin olun randevu yarınsa pazartesiye kalır çünkü ac karnina tahlil alınıyor 1 saat arayla 3 defa kan veriliyor
Ilk hamileligimde hem 50 hem 100 luk yuklendigi ve sekerim ciktigi icin gözüm korkuyor :)

Şeker yuklemesi yaptirmadim diye ustume geliyorlar burda canimi cektiriyorsunuz bak :) bu olayı kolayla yapsalar her gun yaptiririm
Canim çok şey kaçiriyorsun sende yaptır bu tat kaçmaz eşime diyom bundan eve bi koli alalim asitli cilekli çok iyi bulantida yapmadi okadar açtimki hemen içtim ben tatlı şerbetindeki agdadan içecez zannediyordum

Canim çok şey kaçiriyorsun sende yaptır bu tat kaçmaz eşime diyom bundan eve bi koli alalim asitli cilekli çok iyi bulantida yapmadi okadar açtimki hemen içtim ben tatlı şerbetindeki agdadan içecez zannediyordum
Eskiden tamda o dediginden iciliyordu simdi kusanlar içmeyenlerden bu yöntemi buldular fikrimce igrenc gelmediğine sevindim:)

Cnm bnm kızım da öylw maşallah durmuyor hiç ama ben biraz oynamasın hemen panik oluyorum böyle oldugu için sanırım doğunca baya hareketli olacaklar
Dimi alisincada olede oluyor..cok sukur hic dinletmedi kendini.hissettigim andan beri durmuyo..masallah diyelim iyi bisey o zaman..) cikinca uslu dursun :)

Neeeee asitli mi ben haftaya şu doktora bir ekşiyim hani benim asitli çilegim diye :) asitli diyince hic dayanamam.

Sizin gibiler ilk defa değil o yüzden genel yazmak istedim! Neyse uzatmayacağım akıl var mantık var...

günaydın kızlar bende bugün 26+3 haftalık hamileyim. böyle ara ara haftada 1 gibi karnıma bir ağrı giriyor 2-3 dk sürüyor bu neden olabilir. çok önceden sormuştum doktora büyürken kendini kapatır ve açar demişti oda bazı annelerde ağrı yapar demişti. bunu soralı da 2 ay olmuştur. sizlere böyle oluyor mu ?

Bende bıcak siplenir gibi oluyor ayaktaysam tam dogrulamiyorum veya nefes alirken batma yapiyor o sekildemi oluyor sizdede

Dimi alisincada olede oluyor..cok sukur hic dinletmedi kendini.hissettigim andan beri durmuyo..masallah diyelim iyi bisey o zaman..) cikinca uslu dursun :)

Diyorum diyorum ama acaba fazlasida zararmi diye heyheylendim :)
Valla benim kizda mi var bir anormallik bilemedim sizi böyle gordukce ilk hamilrlikten desem o da degil ikinci cocugum ne oyle güm güm vuruyor ne de kipir kipir oynuyor demekki bebekle alakalı

okudugum kıtapta artık gun içinde kasılmalar olabılır 1 2 kez fln ve zamanla artaaktır yazıyordu rahım yavas yavas kendını doguma bu sekılde hazıtlıyormus, bende genel anlamda 3 4 gündür karnımda ağrı acı sizlama bıcak saplama gıbı ama kasılmada oluyor boyl bı sure bebek toplanıyor karnım kasılıyo gercektende sonra gecıyor ama kısa süreli ondan kaynaklıdır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…