• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben de kulaktan alacagım canm sanıyede ölcülen fıyatları bıraz tuzlu ama bebk aglarken vs basetmek guc olur dıye dusundum ateslıyken koltukaltı cıhazla
Kulak bana çok iyi gelmedi uyurken falan kulaga sktugunda korkar bebis ya insan ordan bi huylaniyor garip oluo

Maşallah diyeyim şimdi 3 yaşında boy ve kilosu çok iyi.
40 haftada 2.5 çok az aslında doktorların bebek kilo almayınca da gebeliği sonlandırıyor. Bebek için riskli bir durum.
Maşallah :nazar:cnim ALLAH uzun ömürler nasib etsin))) aslında ben karnındaki bebisi :anneadayı:sormustum

beurer markasının hem temassız alından hem de kulaktan ölçen modeli var en garantisi gibi geldi bana, bir de medikal marka oluşu hoşuma gitti işleri sadece bu, fiyatı da makul ,paylaşmak tavsiye etmek istdim
Tsk ederiz canim eminim ates ölcer konusunda tereddutte kalanlara bir fikir olmuştur

İyi akşamlar hepimize Allah kolaylık versin. Bugün doktor kontrolüm vardı. Plasenta biraz aşağıdaydı. Çok şükür yukarı çıkmış yan yatıyormuş bebiş. Sırtı aşağıda olduğu için ağrı yapabilir dedi. 1600 gr 41 cm olmuş bir hafta önden gidiyor 6 aralık 'ta gel doğum iznine ayrıl dedi. Cuma veya pazartesi ayrılayım dedim boşuna çalışmış olursun birşey değişmez dedi . Siz ne zaman ayrılacaksınız hafta ortasına denk gelen var mı ?

Kimiside dogumdan sonra daha çok kilo aliyor bebek boşlugunu kiloyla dolduruyor emzirdikce aciktigi icin :-) felaket tellali gibi sevincini kursaginda birakmiyimda :-)
Aynen ben dogumdan sonra kilo verenlerdendim oglum topac gibiydi guzel emziriyordum gayette kalori yakiyorsun ama baktinki kilo aliyorsun diyetisyen kontrolunde emzirmek gerekli cunku hamile gibi onda da herseyimiz vucuttan çekiliyor

Kızlar mobılyacıda hallettık şükür renk secımını de carsambaya tam kurur dedıler yatak bası ıcın kumas secmem gerekıyor ama cokkararsızım mob.ya bıldırcez bırazdan. bana yardımcı olur musunuz bıtanesı empirme desenlı. çok hosuma gıttı hava katar dıye dusundüm bıde cektıgım sade kumaslar var sızce hangısı daha hos olur. biri tam pudra dıgerı canlı pembe. cibinliği de mint yesılı dusunduk desenlıde her ton var bıde en cok o kumastan yapıyoruz dedı kumaşcı

Eklentiler

• CYMERA_20181117_175026.webp
    CYMERA_20181117_175026.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 92
  • CYMERA_20181117_175005.webp
    CYMERA_20181117_175005.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 81
  • CYMERA_20181117_174935.webp
    CYMERA_20181117_174935.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 84
Kimiside dogumdan sonra daha çok kilo aliyor bebek boşlugunu kiloyla dolduruyor emzirdikce aciktigi icin :-) felaket tellali gibi sevincini kursaginda birakmiyimda :-)
Valla bu odemler cok canimi yakiyor. Gergin baya ayaklarim bacaklarim. Sunlarbi gitsin de kilolari sonra dusunurum ya. Insallah almayalim kilo falan tabii

İyi akşamlar hepimize Allah kolaylık versin. Bugün doktor kontrolüm vardı. Plasenta biraz aşağıdaydı. Çok şükür yukarı çıkmış yan yatıyormuş bebiş. Sırtı aşağıda olduğu için ağrı yapabilir dedi. 1600 gr 41 cm olmuş bir hafta önden gidiyor 6 aralık 'ta gel doğum iznine ayrıl dedi. Cuma veya pazartesi ayrılayım dedim boşuna çalışmış olursun birşey değişmez dedi . Siz ne zaman ayrılacaksınız hafta ortasına denk gelen var mı ?
ben 34.hafta bitince ayrilacagim insallah canim. Son 1 haftam. Ben de pazartesi dusunuyorum insallah.

Merhaba kozlar epeydir yazamadım ama mü kan olduğunca takip etmeye çalışıyorum..zaman giderek azalıyor..hazırlıklar ,tatlı bir heyecan.....2. Bebeğim olmasına rağmen gebe. Okuluna gidiyorum epey keyifli..unutmuşum gibi geliyor herşey ..ebe 30. Haftadan sonra doğum çantasınız hazır oldun deri yarın hazırlayacağım bende...bu arada cuma 32 hafta doldu 5 hafta erteledim..bebeğim 1900 gr olmuş..herşey yolunda şükür...

ben gece emzıklerınden aldım :KK70: ultra aır soft fln hepsının baş kısımları degısık damak aynı bende arastırdım onu da oylelıkle gece parlayan aldım :KK70: evet soothıe ler bebeğe ezıyetmıs gıbıme gelıyor benım cok buyuk ve agır oldugu ıcın :KK70: ama cok tatlı oluyorlar oda ayrı :KK70:

Bebiş beğenirse o zaman parlayandan da alırım :KK71:

ben de sureklı oturup uzanmaktan sıkıldım :KK43: kasılmalarım çok can sıkıcı. Alıstırma kasılmaları sık olmaz denıyor ya beni de bulan bu sık kasılmalar neden acaba :KK43: isyan etmiş gb olmak da ıstemıyoeum ama iki adım atayım sureklı kasılıyorum yatarken de oyle.

Çok zor sürekli yatmak. İçi sıkılıyo insanın yaa :( senin hala azalmadı mı kuzum kasılmalar? 3 tane içmicem falan yazmıştın ya, bence iç bak lazım demek ki. Bende de hiç kasılma olmuyo ya da ben farketmiyo muyum acaba

Kızlar selam bugün dr a gittik. 1660 gr olmuş. Fl değeri kısaydı, 10 gün geriydi diye endişeleniyordum haftasını yakalamış. Ama bu sefer de ac değeri 10 gün geri. Kilosu da az gibi geldi bana ama dr üzerinde durmadı sanki. Bakalım 2 hafta sonra ne olacak.

Kızlar mobılyacıda hallettık şükür renk secımını de carsambaya tam kurur dedıler yatak bası ıcın kumas secmem gerekıyor ama cokkararsızım mob.ya bıldırcez bırazdan. bana yardımcı olur musunuz bıtanesı empirme desenlı. çok hosuma gıttı hava katar dıye dusundüm bıde cektıgım sade kumaslar var sızce hangısı daha hos olur. biri tam pudra dıgerı canlı pembe. cibinliği de mint yesılı dusunduk desenlıde her ton var bıde en cok o kumastan yapıyoruz dedı kumaşcı
Şahsen tek renkten yana olurdum pembeyi seçebilirsin tonunuda sen karar ver fotoda biz ayirt edemeyebiliriz sen canlı görüyorsun canim

Kızlar selam bugün dr a gittik. 1660 gr olmuş. Fl değeri kısaydı, 10 gün geriydi diye endişeleniyordum haftasını yakalamış. Ama bu sefer de ac değeri 10 gün geri. Kilosu da az gibi geldi bana ama dr üzerinde durmadı sanki. Bakalım 2 hafta sonra ne olacak.
Nesi az kilosunun bizimki perşembe gittik 1639 gr dı 30+6 da kilosu gayet iyi saglıgı yerindeyse sorun yoktur gunune gore az olsa kilo doktor derdi sana canm

Back
X