Zayuf olmadiktan sonra 40 haftayi bejlemesinler yaYa çok haklısın bugüne kadar çevremde tahmini doğum tarihinde doğuran bir ablama rastladım iki çocuğun da da tahmini gününde doğurdu resmenbir yandan zamanında olsun diyorum bir yandan da sanki bir yere bırakmışım da çok özlemişim gibi gelse fena olmaz hani tabi normal kiloda
Sanirim dogru olan dogurdukran sonrs kutlamakAyy bi de kv ahı tutar doğururum oynayacağım diyemübarek gun de neler diyorum tövbe tövbe
Gunaydinn canimm ❤❤ cok tesekkurler ama bugun kalktim hala ayniyim simdi kendi kontrolume gidip calisir raporunu alcam ve 2haftanin ardindan ise baslicam ama hala yuruyemiyorum nasil olcak bilemedim bende
evet canım çok zor çok.Allah bınkere razı olsun ben sıkayet hıc etmedım cıdden bugune dek sıneye cektım unuttum sınırım gecınce haklarını hala yemıyorum yemem ama şu durumda fayda zarar karşılaştırması yapıyorum bana zarar. ve bugune dek eşim ben ne dersem onu yaptı. ayrı bı yuvası oldugunu kabullenmese sorun cıkardı tutamazdım kendımı ztn. şimdi geç bile patladım dayanamadım aksam kv gelse tartısırdm o sinirle eminim bundan. Hatta bana cagırayım sorun neyse konuşun halledın dedı karsımdakıler anlamayacak cinsten malesef oyüzden istemedim. Siz de az basbasa kalmayın ya hu hastnede yapamadıgın seyelrde ablan yapar eşin de sizi izler işte daha guzel kızŞimdi okudum canım eski msjını ne kadar iyi olursa olsunlar aynı binada olunca illaki sorun oluyor allahtan eşin çok anlayışlı maşallah, ayy kesin bağlar :) o yüzden lohusalık döneminde bi tek eşim olsun bana bişiy olmaz diyorum, hastanede mutlaka bir gece yatış olacak ya ablam kalacak yanımda, ablamı bile istemiyor ben bakarım sana diye :)
uğraşmıyor ama elı cok yatkın dıkıs nakıs fln herseyde bılıyor , yeğenimde de yaptı cok guzel olmuştu :)Iyim cok sukur canim
sagol canim annen bu islerle mi ugrasiyo
benı en cok darlayan kısmı o zaten su mobılyalar bı kurulsa ıcı sankı 1 gun kalada yerlestırılırmıs gıbıBenimkide sözde 2 haftaya gelicek canım inşallah vaktinde gelirde su mobilyalar bi rahat nefes alırız
Aklıma gelmıyor değil inan ki eşim de hevesli hevesli duydu ya dr dan 2hafta daha bekleyin sonrası olursa olur dıye sankı hemen olcak gb havalarda ben de dıyorum ya +2 olursa işte ozaman patlarımm:) Ama babamıızın sömestrına denk gelır o ıyı olur bızım ıcn. benim d.gunmde 19 ocak bana yakın olmus olur❤Zayuf olmadiktan sonra 40 haftayi bejlemesinler yakiz sende erken dogurcaguini dusunuyin bi bakiyin 40hafta gecnis
canım bızım de cars. ya da pers.ye dek kurur dedı mob.cı gelecek buhaftaıcı ama kokusu cıksın dıye bekleyecegım sen havalandırcakmsn bıde yenı atılmıs olcak ya boyası nekdr bekletmem lazım kestıremıyorum keşke hemen koyabılsem.eşyaları. koku kesın sıner kıyafetlere yabenı en cok darlayan kısmı o zaten su mobılyalar bı kurulsa ıcı sankı 1 gun kalada yerlestırılırmıs gıbı
Dogrudur canim insan tarif bile edemiyor bazen yaşananları ufak tefek şeylere kizacak insanda degilsin ama dolmusun artik birikmiş ne varsa heranin nezaman kapı telefon kapi çalacak modundasindir suan neysede bebek oldumu ben kimseyi istemezdimcanımm cok üzüldüm yemek olayına bıle aglıyo ınsan dusun bıde benı anlattıklarımı. sagol destegın jcın kuzum ama gercekten dısarıdam düşündüğün gb degıl keske oyle olsa keske ben şımarmış olsam tabılı yardım edenın de olmayışı zor ama onceden berı böyle durumlar yapıları bu sımdı alınganlk yapsam onceden de aynılardı. ben sabrettım enson patladım butun hersey burnumdan gelıyor sen ıster mısın mesela bebegının herseyıne karışılmasını onun gb düşün. adım atısına dahı yorum bulan bırını ıster mısın. yani fobia ark.mn da dedıgı gb yanlıs anlama sakın beni yasamayan anlamıyor budurumu benım kararlarımın üstüne yorum yapmasalar neyse sabaha dek evımde dursunlar ama normalde bıle zor sabrettıgım seylerı sımdı sıneye cekemıyorum kasılıyorum stresten ates basıyo gerılıyrm cevap vermeden duramıyorum karışma dye bagırasım gelıyo bebek konusunda degıl herseyde aama herseyde nasıl anlatsam tarıfı yok gercekten. oyüzden yardım ıstemıyrm kendım yapmak ıstyrm kalan zamanımı rahat gecırmek ıstıyorum. gercekten yok tarıfı
Ben 3 kez sildim..ancak cikti...kapi.pencerede acik birakmistim.sirkeyle 2 kez sildim..sonra kendi yumusaticisiyla sildim guzel koksun diye...canım bızım de cars. ya da pers.ye dek kurur dedı mob.cı gelecek buhaftaıcı ama kokusu cıksın dıye bekleyecegım sen havalandırcakmsn bıde yenı atılmıs olcak ya boyası nekdr bekletmem lazım kestıremıyorum keşke hemen koyabılsem.eşyaları. koku kesın sıner kıyafetlere ya
heh işte bunun stresı de var sürekli tepemde biri olacak o kadar kalabalık ki burası bütün akrabaları konu komşu sürekli gelecekler ve ben biliyorum her şeyime karışılacak eşime dedim ben söyleyemem Akşam olunca biz beraber bakmak istiyoruz halledebiliriz desin ki kalmaya çalışmasınlar gece soyle boylece dedım. yani anlayacağın lohusa sendromuna gırmezsem anca eşim sayesınde gırmem. ama girersem de vay hallerine yani kandil kandil günaha gireceğim susayım en iyisi Sağ ol canım Desteğin için hayırlısıyla kucağımıza alalım da o mesafeyi koyarım inşallahhhDogrudur canim insan tarif bile edemiyor bazen yaşananları ufak tefek şeylere kizacak insanda degilsin ama dolmusun artik birikmiş ne varsa heranin nezaman kapı telefon kapi çalacak modundasindir suan neysede bebek oldumu ben kimseyi istemezdim
Sanirsam evde ben bakayim ona insallah ozaman toparlanirlar suan bi sekilde atlatirsinda o zaman cok
Zor cunku insan bebegi kimseyle paylasmak bakmak istemiyor allah sabir versin sabret kuzum
oyyy yerım onlarıı çok guzel maşallah canım güle güle gıysın preensesimiz çok guzel olmuş canım oekı oıjama ve tulum takımlarnı da mı askıya astın benm de utu katlama vs bıttı beklıyorlar gardrobumda odanın gelmesını. cıtcıtlı badileri şifonyere koyacagım corapları önluklerı fln. sen nasıl dizdin anlatır mısn canm . buarada ben de senin gb yapacagım bılac kez de sılerım bıcok seylerBen 3 kez sildim..ancak cikti...kapi.pencerede acik birakmistim.sirkeyle 2 kez sildim..sonra kendi yumusaticisiyla sildim guzel koksun diye...
Utu yapildiktan sonra yerlestirme kolay
Benim.bitti cok sukur.
Perde hali siparis ettm..onlarda hafta ici gelir..ama derin temizlik.lazim..
Gunaydin canim Maşallah sen bebis gelmeden kendini aliştirmişin erken kalkmalar ohoh iyi bizim işimiz zor uykusuzlugada gelemem ama bakalim artik neler olacak rabbm saglik versinde gönlunden gectigi gibi çalisirsin inşallah canim sen isteyince degil o isteyince veriyor çokta güzel olmuş beklenmeyen mucize supriz bebekler daha çok mutluluk veriyor insana annem gileGunaydin kizlar...hafta sonu 8e kadar zor yatiyorum..bugun 6 da uyaninca sinirleniyorum(mecburi isten dolayi) onun disinda bi skntim yok simdilik.. 37 ye kadar devam aksilik olmazsa
Evde cok is yapmiyorum zaten.hatta hic ev supurmuslugum bile yok.. 3 tup bebekle kayip sonrasi.kendiliginden gelen bebisimiz oldugu icin ekstra ozenli esimama valla durumu kullanmiyorum
Genelde ilk aylar tulum cok oldugu icin..onlardan bazilarini astim.bos durmasin diye..katladiklarimda var. Badileri filan katladim tabi...minnacik kiyafetler yaa..cogu yer bos kaldi..tek kapili yere orgu cok yok ama onlari koydun.sifonyere mendil sapka vs.. onuda atarim..oyyy yerım onlarıı çok guzel maşallah canım güle güle gıysın preensesimiz çok guzel olmuş canım oekı oıjama ve tulum takımlarnı da mı askıya astın benm de utu katlama vs bıttı beklıyorlar gardrobumda odanın gelmesını. cıtcıtlı badileri şifonyere koyacagım corapları önluklerı fln. sen nasıl dizdin anlatır mısn canm . buarada ben de senin gb yapacagım bılac kez de sılerım bıcok seyler
Evwt[/QUOTE] sagol canim ayna yardimi ile yapiyorum agda dusunmuyorum hic dayanamam canim cok tatlitamam canim
Hayurli olsun canim cok guz3lmis
beden temizligi yani bikini bolgesinden mi bahsediyorsun canim
37+0 da son dıye bılıyorum sonrasında yasal olarak yasak oluyorBende calisicam.insallah aksilik.olmazsa bu hafta calisir raporu alicam... 37+6 mi son oluyo 36+6 mi
Erken kalkma calistigim.icin ama.bunye alisinca hafta sonuda cok uyuyamiyorum :)Gunaydin canim Maşallah sen bebis gelmeden kendini aliştirmişin erken kalkmalar ohoh iyi bizim işimiz zor uykusuzlugada gelemem ama bakalim artik neler olacak rabbm saglik versinde gönlunden gectigi gibi çalisirsin inşallah canim sen isteyince degil o isteyince veriyor çokta güzel olmuş beklenmeyen mucize supriz bebekler daha çok mutluluk veriyor insana annem gile
Küs gitmiştim 9gün sonra testte bebek çikti bzi bir araya getirdi elhamdulillah bugünlere gercekten mucize birşey bunlar ya olmayanlarada tez vakit versin rabbim
amin canim insallahGunaaydinn canimm ❤❤ yok bebis arabasi kiz :)) benim arabam var sukur kendi birikimlerimle aldigim idare ettigim :)) oo hadi insallah seninde olsun Rabbim gonlune gore versin canimm❤❤
Carsamba net sekilde ogrenirim artik37+0 da son dıye bılıyorum sonrasında yasal olarak yasak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?