2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
dur kız daha ay sonuna var 25 26 dan sonra gecerız kılolarımızı 1 ayda 8 kılo cıvarı almak cok fazla degıl mı arkadasım yanlıs mı anladım yoksa

Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
cıbıı kendıne de bebegınde dıkkat et hayırlısıyla bu saatten sonra gelse bıle cok sukur coğu seyı tamamlandı için rahat olsun saglıkla dunyaya gelsınler haber beklıyoruz senden

Benim doğum günüm de 19 Ocak

teşekkğr ederim canımm ben de genelde yenıdogan aldım bazı begendıgım şeylerde 3,6ay daaldık. mevlidlerimzde zaten bir dünya kıyafet gelır guzel yanı o vallahı:) bır de ablam baya kıyaft verdı yegenımınkılerı onlarda da elbıseler tulunlar var 3,6ay fln mınık mınık onları da asacagım tulumları katladım suan askı yetmedı kıyaftlerden cıkan saglam askıları kullandım. bebek askısı almam gerek acilen minnacık şeyler asarken bile korkuyor insan :))

Canım maşallah ne güzel hazırlamışsın prensesine
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Benimde tüp bebek sonrası doğal gebelik olunca eşim allah razı olsun çoğu şeyi kendi yapıyor

Yaa çok şirin görünüyor sağlıkla kullansın bebeğin

Banada verenler oldu..ama geneli buyuk..onlarida yikadim utuledim.katladim tekli dolabin en ustune koydum.nasilsa yaza kadar lazim olmicak..
Benimde gozume az geldi..cok abartmadim zaten..ama annem diyo hediye gelir..yeter diyo..)

senın neyın var canım

Banada verenler oldu..ama geneli buyuk..onlarida yikadim utuledim.katladim tekli dolabin en ustune koydum.nasilsa yaza kadar lazim olmicak..
Benimde gozume az geldi..cok abartmadim zaten..ama annem diyo hediye gelir..yeter diyo..)
evet bır de bırden büyücek çok alma kılosuna gmre hareket edersın dediler. sonrası kolay alırız büyüdükçe.yine de fazla aldın diyor annem. Hala alıyorum nette indirmde seyler görunce:) durmam lazım aslında yeterlı şeyler aldık ama çok mınnaklar dolapta kayboluyorlar canım heralde 3,4 bebiş kıyaftlerı bırlesıp konulsa anca doldurur gardropları. ben battanıye,yorgan, nevresım,bornoz takımı vsvs onları da gardroba koyacagım 4kapılı yaptırdım sıgar heralde hepsi dimi. ablam bana oyğxden 4kapılı yaptır dedı

Herkese günaydın bizim eşimle doğum günlerimiz kasım aralıkta 1 ay arayla tam. Bebiş de ocakta gelirse ayda bir doğum günü kutlanacak bizim evde
ortada bulusun kız:) bizde de ocak ta 2tane sonra mart eşim:) tabi kızım aralık olrsa aralık ocak mart bır ay fark var kış bebeklerıyız hepımız :)))

Doğum günü kutlu olsun yavrunun canım allah hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
iyi halletmişsin vallahi

Canım yaa hepsini bir arada da mı yaptın çok yorucu olmuştur ne demek 3,5 saat
benimde yapmam gerek izne bir çıkayım
Ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…