2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ooo sigar canim.benim 3 kapili 1 sifonyer var iste.yaya yaya koydum :)
Ben durdurdum almayi..kulotlu coraplari biraz eksik.denk gelirse onlar cok lazim oluyomus benim ahlamda ole dedi :))

Ooo sigar canim.benim 3 kapili 1 sifonyer var iste.yaya yaya koydum :)
Ben durdurdum almayi..kulotlu coraplari biraz eksik.denk gelirse onlar cok lazim oluyomus benim ahlamda ole dedi :))
yaa bende suan kulotlu corap eksık onu farkettım almayı unutmusum mevlud kıyafetnin ve bir elbisenın kulotlu corabı var normal corap almışım hepve külotlu almamışım. Ben şok şuan :)

Papatyamaviss @Jane Austen kızlar eşlerinizin askerlik yerleri zamanları ne çıktı? Benimkinin çok şükür ki doğuma denk gelmedi
ay bende suan onun mutlulugunu yasıyorum arkadaşım o kadar guzel zamana denk geldıı ki :) 22 şubat 2019 hemde benım memleketıme düştü :) artık annemler gelır alırlar bızı esım kışlaya ben annemlere haftasonları yıne babamızla görüşürüz cabucak biter :) bir mevlütte annemlerın orda yapmak ıstıyordum oda tam 40 zmanlarına denk gelecek ınsallah hayırlısıyla sağlıkla dunyaya gelsınler artık gonul rhatlıgıyla beklıyruz bebıslerımızı :)

valla soyle soylıyım sana yegenımın 3 kapılı, birde şifonyeri var gelinimiz abla hep boş kalıyor dedı ıstedıgın kadar doldur kı bıssuru kıyafetı vardı yanı Alyakusumun cogunu uzerınde etıketlerıyle bırlıkte kaldırdı hep verdi dagıttı yanı 4kapıyı anca seneler sonra guzelcene kendı kıyafetlerıyle doldurur :)

yaa birisi Alya dedikce bır hoş oluyorum ben. Geçen yegenjme Alya dedım resmen. Doğru söylüyorsun canım benim kıyafetlerim gardırobuma sığmıyor geniş olduğu halde eşimin de çok işinden dolayı takımlar vs. E o zaman annesi ile ortak kullansın büyüyene kadar ne yapalım Mesela yazın kışlıkları kışın yazlıkları kızımın dolabına koyabilirim :)

Masallah ne kadar guzel seyler almissiniz, duzenli dizmissiniz . Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin.

@bsebse morceket gecmis olsun kizlar insaAllah hemenfecik biseye gerek kalmadan iyi olursunuz
Inşallah teşekkür ederim canım. Şükür şancı ağrı falan yok bacakta sıkıntı var. Haftaya soracagim. Bir arkadasim magnezyum eksikliginden olabilir dedi. Su an sadece demir hapi aliyorum. Doktorum gerek görmemişti. Söyleyince verir artık. :)

canım sana tavsiyem maden suyu içmeyi ihmal etme günde bir tane

Bedelli yerleri belli olmuş kızlar eşi bedelli yapıcak mı ? Nereye hangi tarihe çıktı sizin? Eşim aralıkta gidiyor ve benim bebişimin suyu da çok aşırı hareketli çok 40 ı bulmayız gibi geliyo doğumumda eşim yanımda olamazsa ya

Ben 32+0'da çalışabilir raporu almak için prosedür gereği girmiştim. Çalışmıyorsanız sanırım 34-36 gibi alıyorlar ilk nstye, bir şikayetiniz yoksa tabi.
Anladim... bi problemim.yok ama.belli olmuyo diyolar..merak ediyorum :) olursa anlamazmiyim diye

Hayırlısı ile gitsin gelsin canım . İnşallah yanında olur . Benim kardeşim gidecek . O da evli bebeği var . Allah kavuştursun

Son dakika haberi ile karşınızdayım :) izne ayrildim, güya çalışacaktım. Annem rahatsız memleketten yanıma geldi, onu doktora götürüyorum haftada 3 gün. Okuldaki derse yetişemiyorum bazen 1 er saat felan. Mahcup oluyorum. Bide ev okul hastane arasında çok yoruldum, karnım aşağı indi hissediyorum, oyğzden zorlamamakta karar verdim, an itibariyle ev hanımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…