2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim her zamn tedbirli olmak gerek en iyi sen kendi kendini ilorsin azda bekle gecmezse git derim

Hangi haftalarda hangi isimlerin okunacağını bizlerle de paylaşırmısın canım? Allah kabul etsin inş
maşallah, bana da moral oldu valla bu söylediklerin, ben de umutluyum inş bu sefer

herkes oyle dıyor ılkı 39+1 dogdu.. bakalım 3500-4 kılo arasıysa bende normal dusunuyorum ama 4 du gecerse acıkcası cesaret edemem masaAllah 3. cocugun mu :)
Dördüncü oğlum geliyor. Ben doğumdan değil sonrasından korkuyorum. Inşallah güzel yetistirebiliriz hepimiz

Peki koraspirini ne zaman keseceksiniz

Zamanla sıklaşması gerekiyor canım. 5 dk ya 2dk ya iner. Yani hem düzenli hem sıklaşan ve seni uyutmayacak derecede şiddetli olmalı. Takip et eğer sıklaştı ise doktora git.

Iste riskli biraz belli haftadan sonra..anidende normal olabilir...

Ben 2 3 kez yasadim..ama gidip gelen bisey degildi...yani atiyorum 20 dk gergin oluyodu kasiliyodu... sonra gecti..sonra 1 2 gun sonra tekrsr oldu..

Simdi nasilsin.

canım smdı nasılsın bn 19saat cektm 10dkda bırdı blıosun enson gittim hıcbısey olmadı kısıden kısıye gmre degısıyor aynızamanda agrı hıssedıp hıssetmemek sana suan kımse gıt gıtme dıyemez burda sen takıp et kendını ılık dus al eşinin yardımıyla hafıfler sonrasında sıkıntı yoksa ama dr.una danıs senın de bnm gb ılaca baslaman gerekebılır bunları engellemek ıcın belki de zor bıdurum gercekten ıyı takıp etmen gerek sen hendekte mıydın akyazı mydı

Ben 2 3 kez yasadim..ama gidip gelen bisey degildi...yani atiyorum 20 dk gergin oluyodu kasiliyodu... sonra gecti..sonra 1 2 gun sonra tekrsr oldu..

Simdi nasilsin.
bu aksam burda baska topıkten yakın zmanda dogum yapan bır arkadasım bana kasılma 10dkda bır ben de yaşadım ama aradakı en buyuk fark gercek dogumkasılmasınde asla nefes alamıyorsun fılmlerdekı gb nefes almaya calsııyosn her sanoye dedı o enbelirgin şeymiş genelde

Kızlar benimde iki saat önce bi mide bulantısı başladı şimdide kasılma ve sancı var belim böbreğim bacaklar ım ve sürekli idrarım var gibi oluyor bu nedirki az önce ayakta kalakaldım çok baskı var sanki

Şuanda

Simdi nasilsin.
Şuanda kesildi canım ama sıklıkla geldi ve gitti sanırım hazırlayıcı kasılmalar bekliyorum birdaha olursa gidicem hemen hastaneye neolur neolmaz..

Ben karasu yarafındayım canım ferizli bilirmisin?
Ya neyim ciddi neyin olmadığını insan kestiremiyor ya işin zor kısmı bu aslında hiç böyle panik biri değilimdir ama söz konusu başka bir can daha olunca insan nekadarda endişe ediyormuş biraz gevşedim sanki bekliyorum tetikte tekrardan olursa hiç beklemeden basıp gidicem konağa.. Şükür bebeğim de oynuyor şuanda

aynen canım bılıyorum yıne de bır 30dk fln var meesafe ama korkma Allahın ıznıyle dogum hemen baslamıyor dogum baslama eylemınden oncekı surec de uzun bır surec endıse etme sıklastıgını anladıgında sakince cıkarsınız yola acele etmeden haberdat et bızlerı de aklım sende kalır bak

Canım 32 33. Haftalarda benimde çok oldu magnezyum içtim 3 gün rahatladım şimdi o kadar sık olmuyor

Oh bizimkide eve misafir getirdi onlara hizmet ettim bir gelmedennonce supurge tuttum birde gittikten sonra tuttum bu saat oldu yeni bitti ortalik toparlamasi

Ben diyemezdim kuzum diyebileceksen baştan goster sertligini ay insallah cok
Gelen gidenin olmaz sevimlipandufcumla bizim tuzumuz kuru hatta bize bakacak
Kimse de yok

Valla kuzum ben hep duydugum 300 ile 500 arasinda eksik cikmis hep sonucta sen sez istiyorsun 4 de olsa uzeride olsa karnindan gelecwgi icin sana bir zarari olmucak ayrica bir tanidik 4200 dogdu bebek sonra dogum sisligi indi icin zayifladi bebek sonra yine toparladi aama hic demezsin bu 4kilo diye okadar miniklerki neresinden tutacagini sasiriyor insan ama sakin ol her doktor farkli diyor olcumunu biz kilosunu iki saat arayla baktilar iki farkli doktor herseysi degisik cikti gunu kilosu karin cevresi falan 200gram
Eksik soyledi biri mesela sen kendini nezaman hazir hissediyorsan ozaman ol bosver usg degerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…