2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

aziz bebenin dimi bende aldım :)

Günaydın kızlar erkencisiniz minnoslar mi uyutmadı
Yok bebişten değil kocadan :) şimdi uykunun yarısındayız biz kızımla babayı işe gönderip bi bu kadar daha uyuycaz inşaallah doğduğunda da uykucu bir minnak olur :))

Günaydın kızlar :) ben ilk defa ruyamda kızımı gordum direk yüzünü falan gordum yanakları pembe pembe tatlı bişiydi seviyordum onu ya nasıl mutlu uyandım
Az kaldi insallah aslini gormeye güzel olmazlar mi dünyanın en guzel varliklari

Kızlar telefonum hala bozuk yazım hatalarından dolayı özür dilerim yapabileceğim bir şey yok yanlış yanlış anlaşılmak istemeKızlar telefonum hala bozuk yazım hatalarından dolayı özür dilerim yapabileceğim bir şey yok yanlış yanlış anlaşılmak istemem

Kımee bBenziyordu bücürük bücürük
Çok minikti ya valla kedi yavrusuna benziyordu bence yok kafası büyük Bebişin falan diyor doktor da portakal kadar kafası var neresi büyükmüş falan diyorum ruyamda :)) beyaz tenli pembe yanaklı bi kızçe sanırım bana benziyordu

Günaydın kızlar erkencisiniz minnoslar mi uyutmadı
yine çık wcye kalkıyorum canım ya otomatık uyanıyorum sonra tekmelerden dalmak zor olabılıyor kızım da uyanırsa bir de ılac ıcmıyorum artık uyutan bısey de yok sen çalılıyor muydun canım sen de erkencisin

Aklimizda bulunsun :)
Gunaydin kizlar..yeni bir hafta..yeni planlamalar ve hala cantasini hazirlayamayan ben

Günaydın kızlar :) mutlu günleriniz olsun :) zaman yaklaştıkça herkeste ayrı bi gerilmeler olmuş görüyorum da :) sakın olmak sakın kalmak epey zor coook haklisiniz ama @Kartanesii8892 nın de dediği gibi gerçek doğum sancılarımız olsa anlamama gibi bi durumumuz olacağını sanmıyorum ben açıkçası :) ve bunuda Rabbim yaşamayı nasip ederse gerçek sancılar geldiğinde anlayacağız sanırım :) benimde son 2 gündür sancıyla karışık sızlama karından vajinaya ve sadece vajinada ağrılarım oluyor bazen şancı harbi tam giriyo bi hoplatiyo vücut kendini hazırlıyor artık:) erken midir bilmiyorum ama ben dün hurma aldım şimdilik günde bir tane ila yemeye basladim mobilyalar kurulsun yerleşsin 3 e cıkartıcak yemeyi , ve egzersizlere başlıcam ne kadar istikrarli olurum bilmiyorum :) göğsüme krem sürmeye basladim , cuma da ilk nst me giricem durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…