- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
3.850 doğduysa ultrasonda zaten 4 kilo üzeri görünmemiş miydi hep ultrason fazla gösteriyor diyorlar ya o zaman ilk bebeğinde de sezeryen demediler mi
Kızlar biz bgn alışverişi tamamladık çok şükür
Ebebekte 10 lu hastane çıkışının bi modeli 130 tl den 38 tl ye düşmüş. Biraz ince ama yedek olarak alınabilir bi bakın isterseniz
Kendime de 2 tane pijama takımı aldım. 3 tane de hazırda vardı. Yarın yıkamalar, kurutmalar, ertesi gün ütüler, çok deil zaten. Sonra da inşallah artık çantamı hazırlarım, 35. Haftam bitti, 36 bitmeden tamamlamış olacağım inş
Temizlik de bu hafta başlıyor, acele ettirmicem yavaş yavaş bakalım . Haftaya da o biter . Sonra da sakin bekleyiş :))
Izindeyim da im büyük oğlum üşütmüş biraz huysuzlandı ona uyanmıştım dediğin gibi wcyekalk üst uyku da dağılıyor zatenyine çık wcye kalkıyorum canım ya otomatık uyanıyorum sonra tekmelerden dalmak zor olabılıynor kızım da uyanırsa bir de ılac ıcmıyorum artık uyutan bısey de yoksen çalılıyor muydun canım sen de erkencisin
Sagol canim ya insallah hersey yolundadir haber et bizeÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çocuğun kilosu içime sinmedi ondan tekrardan kontrole gelmek istedim
Geçmiş olsun oğluna Ama uyku artık bize yok. Yat kalk devamlı süzgeç gibi uyku hemen dalamıyorsun zaten Allah kolaylık versinIzindeyim da im büyük oğlum üşütmüş biraz huysuzlandı ona uyanmıştım dediğin gibi wcyekalk üst uyku da dağılıyor zaten
Geçmiş olsun canım yavrunaIzindeyim da im büyük oğlum üşütmüş biraz huysuzlandı ona uyanmıştım dediğin gibi wcyekalk üst uyku da dağılıyor zaten
Canım kaç kilo oldun senGeçmiş olsun oğluna Ama uyku artık bize yok. Yat kalk devamlı süzgeç gibi uyku hemen dalamıyorsun zaten Allah kolaylık versin
79 olmuşum 80le bitirsem diyordum ama zor şimdiden 16 kilo. Sen ne durumdasın? Keşke yakın olsaydık oturup sohbet etmek eğlenceli olurdu:))Canım kaç kilo oldun sen
Güzel haberlerini bekliyoruz beklesin bebeğin erken daha ya . Aralık girdi gireli topik karıştı bu ay bitmeden yarısı doğuracak buradakilerin galibaKızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
Amin canım inşallahÖyle kuzum binobur tarafi yoklayip gelirizallahm dogurdumuzu bile anlamivak kadar rahat kolay nasip etsin yarabbm
Sağol canım benim inşallah cabuk atlatırGeçmiş olsun canım yavruna
Canım senle aynı haftadaymışız inşallah bekler bebişin vakitlice sağlıkla gelir stres yapma serum ilaç vs ile durduruyorlar bi şekildeKızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
Kesin sezaryene karar verdin mi yanı canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin doktorun ilgili olması iyi olmus rahatca konuşup kaygılarını paylasmissindirgeldım hastaneden devlet hastanesıne gıtmıstım doktorun ılgı ve alakası cok ıyıdı yenı doktor olmus hatta telefon numarasını verdı ılkı zor oldu deyınce rıske atma aynı sekılde kıloya guvenme son haftalar 500 -600 gram eksık veya fazla cıkabılıyırmus ne olcagı bellı olmadıgı ıcın sezeryanı onerdı hafta içi bı sıkıntım oldugunda gıttıgım taktırde doguma gırebılcegını soyledı baya ıyıdı yanı :) carsamba da nasıpse unıversıte hastanesıne gıdıcem anestezı uzmanıyla konusturuyorlarmış sanırım hersey uygunsa persembe sabhtann dogum var kazasız belasız
amın ınsaAllah aynen canm karar verdım ama carsamba yıne konuscam doktorumla ama degısmez gıbı :) esımın de ozamana bıtıyor o gun olmamasına sevındım hıc olmassa kızıma bakar ınsaAllahKesin sezaryene karar verdin mi yanı canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin
ay hadi hayırlısı canımmgeldım hastaneden devlet hastanesıne gıtmıstım doktorun ılgı ve alakası cok ıyıdı yenı doktor olmus hatta telefon numarasını verdı ılkı zor oldu deyınce rıske atma aynı sekılde kıloya guvenme son haftalar 500 -600 gram eksık veya fazla cıkabılıyırmus ne olcagı bellı olmadıgı ıcın sezeryanı onerdı hafta içi bı sıkıntım oldugunda gıttıgım taktırde doguma gırebılcegını soyledı baya ıyıdı yanı :) carsamba da nasıpse unıversıte hastanesıne gıdıcem anestezı uzmanıyla konusturuyorlarmış sanırım hersey uygunsa persembe sabhtann dogum var kazasız belasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?