2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3.850 doğduysa ultrasonda zaten 4 kilo üzeri görünmemiş miydi hep ultrason fazla gösteriyor diyorlar ya o zaman ilk bebeğinde de sezeryen demediler mi

Kız kardeşime 3500 dendi doğumdan bir gün önce 3850 doğurdu canım
+500/-500 yanılma payı var son haftalarda

Güle güle kullanın canım

Izindeyim da im büyük oğlum üşütmüş biraz huysuzlandı ona uyanmıştım dediğin gibi wcyekalk üst uyku da dağılıyor zaten

Kızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda

Güzel haberlerini bekliyoruz beklesin bebeğin erken daha ya . Aralık girdi gireli topik karıştı bu ay bitmeden yarısı doğuracak buradakilerin galiba

geldım hastaneden devlet hastanesıne gıtmıstım doktorun ılgı ve alakası cok ıyıdı yenı doktor olmus hatta telefon numarasını verdı ılkı zor oldu deyınce rıske atma aynı sekılde kıloya guvenme son haftalar 500 -600 gram eksık veya fazla cıkabılıyırmus ne olcagı bellı olmadıgı ıcın sezeryanı onerdı hafta içi bı sıkıntım oldugunda gıttıgım taktırde doguma gırebılcegını soyledı baya ıyıdı yanı :) carsamba da nasıpse unıversıte hastanesıne gıdıcem anestezı uzmanıyla konusturuyorlarmış sanırım hersey uygunsa persembe sabhtann dogum var kazasız belasız

Canım senle aynı haftadaymışız inşallah bekler bebişin vakitlice sağlıkla gelir stres yapma serum ilaç vs ile durduruyorlar bi şekilde

Kesin sezaryene karar verdin mi yanı canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin doktorun ilgili olması iyi olmus rahatca konuşup kaygılarını paylasmissindir

Kesin sezaryene karar verdin mi yanı canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin
amın ınsaAllah aynen canm karar verdım ama carsamba yıne konuscam doktorumla ama degısmez gıbı :) esımın de ozamana bıtıyor o gun olmamasına sevındım hıc olmassa kızıma bakar ınsaAllah

ay hadi hayırlısı canımm şaka maka bebiş geliyorç bugün ne kadar çıktı kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…