2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha günün var neden oyle diyorlar ki? Benim 4 ocak beklenen tarih ama kvalidem seninkinin tam tersi 2.haftayi bulur o daha gelmez deyip duruyor. Sinir ediyor beni 41.haftaya kalmış oluyor:/

A anneveoglusu
mini87
Xeroderma_pig
S Sim10
Hanimlar Şimdiden hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum inşallah saglikla beklerinizi kucaginiza alırsınız ,agriniz siziniz olmaz hemen bolca sutunuz gelir ve kuzucuklariniz emebilir Allah anali babali buyutsun hepsini

Daha günün var neden oyle diyorlar ki? Benim 4 ocak beklenen tarih ama kvalidem seninkinin tam tersi 2.haftayi bulur o daha gelmez deyip duruyor. Sinir ediyor beni 41.haftaya kalmış oluyor:/
Erken dogum.riskim var doktor 15 ocak i zor görürüz diyor,ama onlara anlayamıyorum erken olduğunu sanki normal doğum vaktimiz gibi düşünüyorlar.

4 41EEEEE41 Masallah Ben de en son 32 gitmistim aynı duruyor sırtı ayakları aynı yerde :) vajinamda ağırlık var benim de ama büyüdükçe normaldir heralde ben de hic sanci çıkmadı şükür haftaya nst icin tekrar çağırdı 10 günlük muayene süresi geçmeden gel dedi :) sonraki muayene o zaman belli olacak bakalim

Dogum baslasin diye verdi dr normal dogum yanlisi kendi de ilkini normal yapmis 2. Sezeyan bana dedi ki mutlaka yasamani istiyorum o duyguyu onun icin ilk normal dogumu deneyecgim dedi ama sancim olmadi acilma olmadi kismet iste ne yapalim

Bnmde 2 haftada birdi artık her hafta gidicem sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil

Kbb uzmanina gittim bugun antibiyotik tedavisine basladi hiç istemiyorum kullanmayı ama iyileşecek gibi de değil o yüzden mecbur alıcam. Sen de dikkat et kendine -10u okurken üşüdüm

Ayneeen ❤❤ gunumuzde ayni sayilir seninle :) bebis nasil ne asamadasinizzz
Ay ben hic tatlim ❤❤dogurma ashamasindayim hergun doguruyorum gunde 3-4 kez daha dogurub bitirmedim siz ne ashamadasiniz?sizinde gonlunuz 40 lardan sonraya kalma ashamasindasiniz galiba

Dogum baslasin diye verdi dr normal dogum yanlisi kendi de ilkini normal yapmis 2. Sezeyan bana dedi ki mutlaka yasamani istiyorum o duyguyu onun icin ilk normal dogumu deneyecgim dedi ama sancim olmadi acilma olmadi kismet iste ne yapalim
Sen Doğum yaptın mı canım ya

Ya bugün bana 38. Haftada açıklık için muayane edeceğiz dedi. Benim 1. De hiç alttan muayene etmemislerdi ve eğitimde de bakmayacak larını soylemislerdi. Neden karar değiştirdi bilemedim

Kbb uzmanina gittim bugun antibiyotik tedavisine basladi hiç istemiyorum kullanmayı ama iyileşecek gibi de değil o yüzden mecbur alıcam. Sen de dikkat et kendine -10u okurken üşüdüm

Gecmis olsun kuzum dikkat et kendine icmezsen daha sikinti olur bebisin icin yoksa doktorlar verir mi hic. Gonlun rahat olsun❤ valla oyle Ankara buz kesti

Ay ben hic tatlim ❤❤dogurma ashamasindayim hergun doguruyorum gunde 3-4 kez daha dogurub bitirmedim siz ne ashamadasiniz?sizinde gonlunuz 40 lardan sonraya kalma ashamasindasiniz galiba
:))))) Valla 40 istememde en az 38+0 istiyorum bakalim :))) seninki daha iyiymis canim :))

Yaa ne güzel yarın 4 minnak daha annesiyle buluşacak
ocak annelerine bak sen yarımız Aralık annesi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…