2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım hemsom allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin harika ağrısız sizisiz bir doğum yapmanı diliyorum ilk boşlukta bizleri bilgilendir

Ay canım cok geçmiş olsun ya. İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavulursun. Oğluşun beklerse bence gribin geçmesini bekle cunku emzirirken yakın temasta olacaksın sürekli dibinde olcak

Kızlar bizimde bugün kontrolümüz var.bebegim 3100 gram olmuş boyu 49 doktor iri bebek 39 40.haftayi göremeyiz dedi .çatı muayenesi yaptı kastım kendimi acıdı biraz.normal doğuma gayet uygunsun catin genis dedi .benim ama üç gündür sancim var ayağa kalkınca hep aşağı sancı vuruyor.yururken zorlanıyorum.

Günümüz aynı benim de pazartesi günü 3025 dedi doktor aynı şekilde 37-38 de doğurman daha iyi dedi çatı muayenesini haftaya bıraktı senin bebiş kanala girmiş miydi kanala girince öyle ağrı oluyomuş galiba

Ayy benim kv dogum gunu 5 ocak o gunu bekliyor babannesini unutturmuycak bilmem ne cok sinir oluyorum ya dua ediyorum Allaha inşallah o gun dogurmam diye uyuz oldum. Son tarihim 6 ocak zaten

Ya saf gibi sormadım ama bence girmiş cunku ağrım var ve nst de sancı cikti

Ne güzel alıştırma sancıların başlamış düzenli olursa sancıların ufaklığa bir an önce kavuşucaksın demek ki darısı benim başıma
Hatta korktum erken olur diye 37.haftam dolmadan ama doktor öyle kolay olmaz dedi.

Ayy benim kv dogum gunu 5 ocak o gunu bekliyor babannesini unutturmuycak bilmem ne cok sinir oluyorum ya dua ediyorum Allaha inşallah o gun dogurmam diye uyuz oldum. Son tarihim 6 ocak zaten
Ay yine seninki vakitlice bi tarih istemiş :) benim.daha vakit de var eşim de kızdı erken gitmek için.mi erken doğsun istiyorsun sen erken gideceksen git demiş şehir dışından geldi de güya bizim için

Kızlar 37+4 şuan bebeğim az hareket ediyot ama arada hıçkırık tutuyor korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…