2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
olsun canim kilo alir merak etme benimkide 2.600 cikti 3 kilo olursa yeter dedi doktorum benim sat aynida sen saglikli ya bebegin gerisini bosver canim nasil olsa kilo alir uzulme 3.500 dwgilde 3 olsun olurda m etme
Artık dert etmicem canım ne diyim doktorda endişeli konuşmadı rahatlatti ondan bide doğum içinde kilolu bi bebek olsa beni zorlardı gerçekten her şeyde var bi hayır

Miniğin sağlıklı olsun önemli olan o canım

Cnm bizim seninle günümüz aynı sende varmı Bi belirti bebek kanala girmiş mi kilosu falan kaç birde herhangi birşey yapıyormuşun açılma falan için
Ben gecen hafta carsamba gittim 2500du kilosu tam haftasinda dedi gelisimi benim ikinci cocugum ilki zorunlu sezeryandi bu da oyle olacak 14 15 gibi aliriz dedi erkenden bi sikintisi olmazsa nstde de sanci vs. Yoktu 2 si gibi cagirdi tekrardan bakalim o zaman ne olcak bilmiyorjm

Papatyamaviss canim..birsuru yorum.duymusun ayni anda..
Neyseki kisa sure sonra tekrar cagirmis bakalim ne olacak. . Artik her an her sey olabilir.dogabilirde bebisler..haftalarimiz musait

T
Papatyamaviss canim..birsuru yorum.duymusun ayni anda..
Neyseki kisa sure sonra tekrar cagirmis bakalim ne olacak. . Artik her an her sey olabilir.dogabilirde bebisler..haftalarimiz musait
tabiki öyle kuzum her an gelebilir artık beklemedeyiz işte ocağı görelim:) şancı vs bisey olmazsa çarşamba doktordayım yine

Kizlar ben bugun giremedim.nete, hastanedeyim hala bebegin suyu azaldigi ve riskli oldugu icin birakmadi bugun suni sanci verdi normal doguma cok.musaitsin bu sansi kacrmayalim dedi ama sanah 9 dan beri suni sanci aliyorum hic sancim olmadi acilmada yok 2 saat daha verecekler suni sanci olmazsa sabah 8 de sezryana alacaklar

İyi ki nst ile bakılmış da durum belli olmuş :) o zaman 1 ocak'tan önce doktorun yokken gelmesin diye dua ediyoruz

Takdir ettim doktorunu

Iste bebek kendi gelmek istemeyince suni sanci yanit vermiyor demekki hakkinda hayirlisi olsun

İyi ki nst ile bakılmış da durum belli olmuş :) o zaman 1 ocak'tan önce doktorun yokken gelmesin diye dua ediyoruz
31 aralık da olurmuş akşamına burdayım dedi ama ediyoruz yinede evet bel agrım sırt agrim devam hala ama hayırlısı artık nediyekk

İnşallah tez vakitte alırsın kucagına.
Niye bu kadar suni sancı veriyolar .hiç agrının olmamasıda büyük şans verdikler suni sancılara ragmen çünkü bide o agrıları cekerdin baktın yine olmuyo en son sezeryana alırlardı heralde.
İnşallah sancın olursa hemen olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…