2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende de yok kanama alanı lekelenme ama dr yinede progestran verdi kullanıyorum canım
Bende baslayim bu gece en iyisi

Progestanın bir zararı yok canım bence öyle dediyse kullan riske atma
Tamam canim cok sagol o bana 2*1 demisti ben gunde bi tane kullanayim

öncelikle geçmiş olsun canım. maşallah maşallah kuzuna sende kalp atışlarını görmüşssün
bencede çoğumuzun kızı olacak sanırım :))
Simdi buraya farkli bir bakış acısı koyuyorum kızımda hic bulantim olmadi ama bunda dun sabah epey hassasti midem bulandi diyemem bugun 6+6 dayim:)
Ama bu rivayet kısmen doğru çünkü kiz bebeklerde beta hcg daha yüksek seyredip sabitlendigi deger daha yuksek oluyor hatta 2li testler yapildiginda o zaman oradaki degerden cinsiyet tahminleri yapacagiz kesin buda bence bunun bir sebebi haa bazi bunyeler cok hassas yada midede o donemde lan rahatsizliktan her zaman böyle olmayabilir var böyle bir rivayet

Sana 100'lük mü yazmış 200'lük mü acaba ? 100 gibi geldi bana 2x1 ise..

Sana 100'lük mü yazmış 200'lük mü acaba ? 100 gibi geldi bana 2x1 ise..
100 lük demedi canim 200 luk dedi zaten evde vardi tedavilerden kalan o yuzden yazdirmadim doktorumun böyle demesine bir sebepte benim kizimda bi dunya progesteron ilacina ragmen progesteronum hep düşüktü hep bir kanama alani vardi ilk gebelikte olunca bundada tedbir olsun diye boyle düşündü çünkü kendisi acayip vesveselidir geceye kadar durum degismezse baslicam gece

Bugün randevu almaya gittim. Tesadüf Dr. İle karşı karşıya geldik. Ben onun takip ettiğimden tanıyordum, tanıştık. Doğuma gidiyordu. Kalp atışlarını duymak için bakabilirim isterseniz şimdi dedi. Haftaya da detaylı bakarız dedi. Kabul etmedim İki hafta üst üste ultrasona maruz bırakmak istemedim Alparslanımı. Dr. Hanım şaşırdı ve tebrik etti beni
Haftaya canım cumada buluşuruz yakışıklım

Oyyy anam ben geldim. Evi topla, yemek yap.. bu saat oldu. Oglum hasta yine. Basim agriyor diyor calpol verdim. Ins gecer. Ilk defa basim agriyor dedi. Ama cok gerginim. Hamile oldugumu ogrendigimden bu yana hastalık birakmadi yakamizi. Allahim yardim etsin. Gunleeeerdir uyku tam alamiyorum. Hani ilk aylar uyurduukkkk. Oglanda uyuyorrrdum. Bunda hem uyuyamiyorum hem de uyumama izin yok.
Aman ne olumsuz geldim. Sabah neseliydm halbuki..

Zor bir durumdur sanirim. Aman diyim icim deme. Benim mahallemde bi iki kadin ictiler hamilelik boyunca cok yanlisti. Iyi dusun. Karnindaki minicik bir oluşum zehirlemek istermisin

Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah direk erkek diyorsun nasıl hissediyorsun Allah gönlüne göre versin kıza da hafif alıştır ki bekli kız olur.ben hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet adına.

Benim kistimden dolayı kasiklarim karnımın sag tarafi ağrıyordu canım doktor kasılma agrin vs olursa kullan demişti

Bende iyi gidiyorum size nazaran arada yokluyor gidiyor sadece bakalim bende erkek hissediyorum bir oglum var ama niyeyse bunuda erkek hissediyorum rabbim hayirli evlatlar versin

Canim ben ogluma hamile iken acayip mide bulantim olmuştu... ve bu haftalardan baslamaz genelde 7-8-9. haftalarda baslar bulantilar... yani oglan kiz meselesi dogru degil maalesef... ben yolda yururken kustugumu hatirlarim oğlum da...

Canım aman diyim bi kere içersen hep içmek istersin o aşerme değil sigara alışkanlığından dolayı. Ben 8 yıl sigara içtim bırakalı 2 sene oluyor. İlk hafta zorlanmıştım ama kafada bitirdiğim için sabrettim. İlk 3 ay insanın aklına gelip duruyor zaten. Sonra unutup gitceksin. Sabretmen lazım doğumdan sonra da içme sakın

Ohhh ne güzel bırakmışsın sen de yok içmiyorum geri itiyorum isteğimi umarım çabucak geçer ve tiksinirim iyice

Ben hamileleklerimin hicbirinde mide bulantisi yasamadim taki saglikli iki gebeligimde kusunca seviniyodum ama hayatim felcti 3 ay simdi yine hamileyim kusma yok korkuyorum herkesin hamileligi cok farkli ama hic kusmadan yhamilelik gecirenlere ne mutlu

Kızlar salı günü dr a gittim ya bebiş 6+2 dedi. Bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi. Sizce ne zaman gitmem gerek
Doktorun söylemesi lazımdı kalp atışlarını duydunuzmu? Beni haftalik çağırıyo 12. Haftaya kadar sık çağıracağını söyledi daha önceki düşüklerim ve kist miyom vs... dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…