Maşallah ne güzel görmüşsün bebişiniKızlar biz doktora gittik şimdi. İğnem bitmişti apar topar gittik aldık gitmişkende tekrar keseye baktı. Kesemiz 5+4 görünüyor ultrasondan ama normal de 5+5 iz. Kese boyutu 9.4 cm. Bebişi de gördük kese dolu Yani dedi doktor. Yolk saç mı nedir işte onu gördük çok şükür. 1-2 gün geri görünüyor ultrasondan bebiş. Oda normal dedi. Pazartesi gel kalp atışını dinleyelim dedi. 6+2 oluyoruz o zaman ama ben 7+0 da giderim muhtemelen. Bebişi gösterdi doktor kesenin içinden. Çok tuhaf bi duygu bu ya :) Allah herkese yaşatsın inşşşş
5+3Kızlar selam ben de midesi bulananlardan oldum iyice. Bugun iş yerinde baygınlık geçirdim eşim aldı doktora götürdü. Serum verdiler ama pek bi işe yaramadı bence. Şimdide başım ağrıyor. Tabii güzel haber biz balımızın kalp atışını gördük :) pıt pıt görünüyordu o güzel kalbiAllah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bir şey dikkatimi çekti genelde oğlu olanlar bulantı gibi durumları yaşamamışlar. Kızı olanlar daha çok bulantıyı ağır geçirmişler. Eğer öyleyse bu grupta çoğumuzun kızı olacak
öncelikle geçmiş olsun canım. maşallah maşallah kuzuna sende kalp atışlarını görmüşssünKızlar selam ben de midesi bulananlardan oldum iyice. Bugun iş yerinde baygınlık geçirdim eşim aldı doktora götürdü. Serum verdiler ama pek bi işe yaramadı bence. Şimdide başım ağrıyor. Tabii güzel haber biz balımızın kalp atışını gördük :) pıt pıt görünüyordu o güzel kalbiAllah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bir şey dikkatimi çekti genelde oğlu olanlar bulantı gibi durumları yaşamamışlar. Kızı olanlar daha çok bulantıyı ağır geçirmişler. Eğer öyleyse bu grupta çoğumuzun kızı olacak
Canım hastanedeydim yeni okumayı bitirdim yazıları :) Şu 3 ay bi geçsin istiyorum sürekli hasta gibi olmak psikolojik olarak da yormaya başladı
olabilir canım benim oğlumda yoktu bulantı ama erken 6. haftada başladı bende 5+6 ile başladı5+3ama hiç bulantım yok erkek mi acaba
Olabilir ama bekle bakalım 7. Haftaya girince başlıyormuş genel de ama inşallah olmaz bulantın çünkü çok yıpratıcı5+3ama hiç bulantım yok erkek mi acaba
Maşallah ne güzel görmüşsün bebişinibende dün gittim karından baktı benim ama yolk saç falan göstermedi bize sadece keseyi gördük şükür haftaya tekrar çağırdı.senin vajinal mi bakıldı yoksa karından mı canım?
Sanmam benimki geç döllenme olamaz zaten tüp bebek,yapacak bişey yok kuzum ben yine ilaçlarımı iğnemi düzenli kullanıyorum gerisi taktiri ilahi beklicem pazartesi belli olur,kalbi durmuş derse hiç şaşmamBizle beraber olan arkadasada gec döllenme olabilir diye konusmuş dr öyle düşünme daha mı erken gitsen bi baktırsan
offfben cok kotuyum.hic bisey fayda etmiyorrrrrr Allahim sabir ver
hayır yok canım ben olcagını da sanmıyorumBenim kızlarımda da geçen kaybımda da bulantı olmadı inşallah bunda da olmaz canım. Şu depresif halimden de bir kurtulursam her şey daha güzel olacak inşallah :)
İlacın içeriğine bak bakalım var mı zencefil.
Neden bukdar karamsarsın iyiyi çağır kötü uzak olsun inşallah öyle bir durum söz konusu bile değildirSanmam benimki geç döllenme olamaz zaten tüp bebek,yapacak bişey yok kuzum ben yine ilaçlarımı iğnemi düzenli kullanıyorum gerisi taktiri ilahi beklicem pazartesi belli olur,kalbi durmuş derse hiç şaşmam
bugunlerde bulantı cok nadır oluyor canım ınsallah olmaz da sen beslenmene dıkkat et cnku asıl bulantılar 7.ye haftaya gırınce baslıyor derlerdı ınanmıyodum hakkaten ozmam basladı. ben çok dedım ay bulanmıyo neden vs dye demez olaydm:)5+1 iz şükür bulantinin b si yok 4+4ken de kesemizi gördük:) sadece beni kaşık bel ağrısı zorluyor
ay bunu duydum cok ama aslı yok kuzum cok oglu olan duyuyrmkusması olan vs. ve gözunaydnnn❤Kızlar selam ben de midesi bulananlardan oldum iyice. Bugun iş yerinde baygınlık geçirdim eşim aldı doktora götürdü. Serum verdiler ama pek bi işe yaramadı bence. Şimdide başım ağrıyor. Tabii güzel haber biz balımızın kalp atışını gördük :) pıt pıt görünüyordu o güzel kalbiAllah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bir şey dikkatimi çekti genelde oğlu olanlar bulantı gibi durumları yaşamamışlar. Kızı olanlar daha çok bulantıyı ağır geçirmişler. Eğer öyleyse bu grupta çoğumuzun kızı olacak
t3 en az 3 olmalı dedi bana 2.96 diye ilaç dozumu arttırdıbenim dün bakıldı dr 1,76 çıktı dr iyi dedi bana
en az 3 demişsin en fazla olacak dimi canım o değer yanlış mı yazdın
Sagol cnm evde kac gundur ymk yapmiyorum yani o dereceallah kuvvet versin çok zor ben çalkalanıyorum sadece mide olarak sersem gibiyim seninki daha ağır
benim diyetisyenim hamileliğnde 30 kg aldığı için ben güvenip gidemiyorum :) yeni birisini bulmam lazımBen diyetisyene başladım :) en fazla 8 kilo alırsın dedi :) ilk gebeligimde 12 kilo almıştım ama bu kez birax fazla kilo olunca tedbiri baştan aldım :)
benim diyetisyenim hamileliğnde 30 kg aldığı için ben güvenip gidemiyorum :) yeni birisini bulmam lazım
benim diyetisyenim hamileliğnde 30 kg aldığı için ben güvenip gidemiyorum :) yeni birisini bulmam lazım
Sanmam benimki geç döllenme olamaz zaten tüp bebek,yapacak bişey yok kuzum ben yine ilaçlarımı iğnemi düzenli kullanıyorum gerisi taktiri ilahi beklicem pazartesi belli olur,kalbi durmuş derse hiç şaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?