2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah ne güzel görmüşsün bebişini bende dün gittim karından baktı benim ama yolk saç falan göstermedi bize sadece keseyi gördük şükür haftaya tekrar çağırdı.senin vajinal mi bakıldı yoksa karından mı canım?

Kızlar selam ben de midesi bulananlardan oldum iyice. Bugun iş yerinde baygınlık geçirdim eşim aldı doktora götürdü. Serum verdiler ama pek bi işe yaramadı bence. Şimdide başım ağrıyor. Tabii güzel haber biz balımızın kalp atışını gördük :) pıt pıt görünüyordu o güzel kalbi Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. Bir şey dikkatimi çekti genelde oğlu olanlar bulantı gibi durumları yaşamamışlar. Kızı olanlar daha çok bulantıyı ağır geçirmişler. Eğer öyleyse bu grupta çoğumuzun kızı olacak

5+3 ama hiç bulantım yokerkek mi acaba

öncelikle geçmiş olsun canım. maşallah maşallah kuzuna sende kalp atışlarını görmüşssün
bencede çoğumuzun kızı olacak sanırım :))

Karından baktı cnm. Doktor vajinal bakmaya sıcak bakmıyor. Kesenin içinde beyaz bi görüntüydü. Çok güzel bi duygu bu çok şükür :)

Bizle beraber olan arkadasada gec döllenme olabilir diye konusmuş dr öyle düşünme daha mı erken gitsen bi baktırsan
Sanmam benimki geç döllenme olamaz zaten tüp bebek,yapacak bişey yok kuzum ben yine ilaçlarımı iğnemi düzenli kullanıyorum gerisi taktiri ilahi beklicem pazartesi belli olur,kalbi durmuş derse hiç şaşmam

hayır yok canım ben olcagını da sanmıyorum

Y
Sanmam benimki geç döllenme olamaz zaten tüp bebek,yapacak bişey yok kuzum ben yine ilaçlarımı iğnemi düzenli kullanıyorum gerisi taktiri ilahi beklicem pazartesi belli olur,kalbi durmuş derse hiç şaşmam
Neden bukdar karamsarsın iyiyi çağır kötü uzak olsun inşallah öyle bir durum söz konusu bile değildir

5+1 iz şükür bulantinin b si yok 4+4ken de kesemizi gördük:) sadece beni kaşık bel ağrısı zorluyor
bugunlerde bulantı cok nadır oluyor canım ınsallah olmaz da sen beslenmene dıkkat et cnku asıl bulantılar 7.ye haftaya gırınce baslıyor derlerdı ınanmıyodum hakkaten ozmam basladı. ben çok dedım ay bulanmıyo neden vs dye demez olaydm:)

ay bunu duydum cok ama aslı yok kuzum cok oglu olan duyuyrmkusması olan vs. ve gözunaydnnn❤

Ben diyetisyene başladım :) en fazla 8 kilo alırsın dedi :) ilk gebeligimde 12 kilo almıştım ama bu kez birax fazla kilo olunca tedbiri baştan aldım :)
benim diyetisyenim hamileliğnde 30 kg aldığı için ben güvenip gidemiyorum :) yeni birisini bulmam lazım

Lutfen biraz olumlu düşün belki de hayatının süprizini yapıyor sana kuzucuk şuan :))) inşallah pazartesi güzel haBerler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…