2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de öğrenince bıraktım ama hala canım deli gibi istiyor dizginliyorum kendimi mecbur. tek dileğim bir an önce unutmak

Bu arada su lanet progestan i kullanmaya baslayacagim gene...kutusundan da kendisinden de nefret ediyorum gene cikti karsima

Ben de öğrenince bıraktım ama hala canım deli gibi istiyor dizginliyorum kendimi mecbur. tek dileğim bir an önce unutmak
Ben hala bırakmaya çalışıyorum nefret ediyorum kendimden günde üç taneye indirdim hamilelikten dolayı çok gerginim sigara içmediğimde deliyorum iyice ama bırakacağım daha önce tüp bebek tedavisi olmadan nikotin Sakız’ıyla üç günde bırakmıştım şimdi öyle bir şansımda yok sanırım doktora gidince soracağım önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Bu arada su lanet progestan i kullanmaya baslayacagim gene...kutusundan da kendisinden de nefret ediyorum gene cikti karsima
Neden canim benim ben kullanıyorum sakıncalımı acaba 5+1 im suanda 4+4de alttan keseyi gördük güzel.tutunsun diye verdim.dedi hala.geceleri 1 tane alıyorum kanamam falan hiç olmadi

Bende senin gibiyim 3 bazen 4 tane içiyorum kendime cok kızıyorum ama beceremiyorum tiksinicem diye umud ederken daha bi istekli oldum ama bırakmamız şart

Bende senin gibiyim 3 bazen 4 tane içiyorum kendime cok kızıyorum ama beceremiyorum tiksinicem diye umud ederken daha bi istekli oldum ama bırakmamız şart
Kesinlikle öyle bende midem bulansın tiksineyim diye dua ediyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum aklıma geldikçe erteliyorum nikotin sakızı zararlı mıdır acaba

Kabak
Kabak çekirdeği neye iyi geliyor ki canım ilk defa duyuyorum da...
kabak çekirdeği yüksek miktarda Demir çinko ve omega 3 içerir bebeğin yerleşme aşamasında çok faydalıdır ben tüp bebek tedavisi görürken Prof önermişti sonradan internetten de araştırdım

Kabak çekirdeğini bende kızımda transfer sonrasi papagan gibi citleyip durmuştum gecen yine aldım çiğ ama hic vaktim olmuyor yemeye

Neden canim benim ben kullanıyorum sakıncalımı acaba 5+1 im suanda 4+4de alttan keseyi gördük güzel.tutunsun diye verdim.dedi hala.geceleri 1 tane alıyorum kanamam falan hiç olmadi
Ilk hamileligimde de kullandım ama bebegimi kaybettim. Karnimda öldü. Bu ilac da rahmimi iyice kalinlastirdigi icin kurtajim.zor oldu. Hic iyi anilari yok yani bende o yüzden dedim cnm.

@Katrina_ evet canım aynı hafta 2 defa oldu kanama kese etrafında kanama devam ediyor dedi şuan dışarıda yok ama günde 3 kere kullanıyorum o hapı
Birde iğnem var

Ilk hamileligimde de kullandım ama bebegimi kaybettim. Karnimda öldü. Bu ilac da rahmimi iyice kalinlastirdigi icin kurtajim.zor oldu. Hic iyi anilari yok yani bende o yüzden dedim cnm.
Neden kaybettin kanama yüzünden mi kaçıncı haftada canım

Sigara olayı bendede sıkıntı hamilelik basladı bıraktım ama 1 tane olsun canım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…