Ben de inatla gitmedim, bu haftasonu gittiğimde 7. Hafta bitmiş olacak:) hiçbir belirtim de yok, ne mide bulantısı, ne başka bişi. Kilo da alıp vermedim hamile değilim gibi:)vallahi sabrını takdir ediyorum canım
Biz 6+2 de kalp atışı duyduk canm6+1fe kalp atisi goruldu yada duyuldu mu? Ben o zaman gidicem insallah bel keseyi gorur hem kalp atisini duyabilirz
Canim benim sat 24 nisan dogum 29-30ocal gozukuyor ama oglum 37+lards dogdu sezaryen,normal icin arastircam ama buyuk ihtimal bu da sezaryrn olursa o kadar gec olmaz diye dusunuyorum,seninmoglun kac yasinda dogum ne zaman insbenimde göbüş hemen çıktı oğlumda da öyle olmuştu kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyordu hemen anlıyorlardı
senin miniğin doğum tarihi ne zaman olacak allah izin verirse
Insaallah oglumda 7.haftalarda duydul ama calistigimiz ilcedeki aletler Allaha emaneto yani bakalim hayirlisi hepimiz icinBiz 6+2 de kalp atışı duyduk canm
Ilk cocugumda biz de xirt pirt gidiyordul simdi tutuyorum kendimi ben de ancak 6.maksimum 7.haftaya kadar dayanirimBen de inatla gitmedim, bu haftasonu gittiğimde 7. Hafta bitmiş olacak:) hiçbir belirtim de yok, ne mide bulantısı, ne başka bişi. Kilo da alıp vermedim hamile değilim gibi:)
Anladm cnm. Iğne cok etkili kanama alanin gececek ins.@Katrina_ evet canım aynı hafta 2 defa oldu kanama kese etrafında kanama devam ediyor dedi şuan dışarıda yok ama günde 3 kere kullanıyorum o hapı
Birde iğnem var
11.haftada kaybettim ben. Muayenelerde her sey yolunda cikiyordu kanamam da olmadi hic. Cok ayakta kaldigimda kahverengi lekelenmem olmustu bir kac defa iki doktor da kanama kirmizi olmadigi surece endise etme demislerdi. Ama oyle olmadi iste... Ikili teste gittigimde kalbinin atmadigini gorduk. Rabbim bir daha yasatmasin.Neden kaybettinkanama yüzünden mi kaçıncı haftada canım
Sigara olayı bendede sıkıntı hamilelik basladı bıraktım ama 1 tane olsun canım istiyor
Kesinlikle cihazlar önemli canimmInsaallah oglumda 7.haftalarda duydul ama calistigimiz ilcedeki aletler Allaha emaneto yani bakalim hayirlisi hepimiz icin
Ben de inatla gitmedim, bu haftasonu gittiğimde 7. Hafta bitmiş olacak:) hiçbir belirtim de yok, ne mide bulantısı, ne başka bişi. Kilo da alıp vermedim hamile değilim gibi:)
Gunaydin kizlar... hepinizin yazdiklarini okuyorum... biz cumartesi dr a gitmeyi düşünüyoruz...hala kimsenin haberi yok...ay valla nasil olacak bilmiyorum...
Amin canım inşallah tek duamız11.haftada kaybettim ben. Muayenelerde her sey yolunda cikiyordu kanamam da olmadi hic. Cok ayakta kaldigimda kahverengi lekelenmem olmustu bir kac defa iki doktor da kanama kirmizi olmadigi surece endise etme demislerdi. Ama oyle olmadi iste... Ikili teste gittigimde kalbinin atmadigini gorduk. Rabbim bir daha yasatmasin.
Hoşgeldin canım hayırlı olsunSelamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsakubra5505 @Ytmz
Selamlar merhabalar
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
Çalışıyorum öğretmenim..
Hosgedin canim benimde 3.gebeligim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinSelamlar merhabalar
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
Çalışıyorum öğretmenim..
Hayırlı haberlerle canımKızlar bu akşam miniğimin kalbini dinlemeye gidiyoruzher şey yolunda gider inşallahh çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?