2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
6+1fe kalp atisi goruldu yada duyuldu mu? Ben o zaman gidicem insallah bel keseyi gorur hem kalp atisini duyabilirz

benimde göbüş hemen çıktı oğlumda da öyle olmuştu kimseye hamileyim dememe gerek kalmıyordu hemen anlıyorlardı
senin miniğin doğum tarihi ne zaman olacak allah izin verirse
Canim benim sat 24 nisan dogum 29-30ocal gozukuyor ama oglum 37+lards dogdu sezaryen,normal icin arastircam ama buyuk ihtimal bu da sezaryrn olursa o kadar gec olmaz diye dusunuyorum,seninmoglun kac yasinda dogum ne zaman ins

Ben de inatla gitmedim, bu haftasonu gittiğimde 7. Hafta bitmiş olacak:) hiçbir belirtim de yok, ne mide bulantısı, ne başka bişi. Kilo da alıp vermedim hamile değilim gibi:)
Ilk cocugumda biz de xirt pirt gidiyordul simdi tutuyorum kendimi ben de ancak 6.maksimum 7.haftaya kadar dayanirim sen iyi dayanmissin

Neden kaybettin kanama yüzünden mi kaçıncı haftada canım

Sigara olayı bendede sıkıntı hamilelik basladı bıraktım ama 1 tane olsun canım istiyor
11.haftada kaybettim ben. Muayenelerde her sey yolunda cikiyordu kanamam da olmadi hic. Cok ayakta kaldigimda kahverengi lekelenmem olmustu bir kac defa iki doktor da kanama kirmizi olmadigi surece endise etme demislerdi. Ama oyle olmadi iste... Ikili teste gittigimde kalbinin atmadigini gorduk. Rabbim bir daha yasatmasin.

Hayırlı akşamlar kızlar
Fırsat buldukça göz atıp çıkıyorum, yazmaya bile vaktim olmuyor, ilk oğlumda kk dan çıkmazdım Kalp atışını duyanlar olmuş maşallah darısı hepimize inşallah, ben de 1 haziranda gidicem inş 1 Haftam var. Ve benim de bulantılarım, koku hassasiyetim başladı maalesef. İlk oğlumda 8. Haftada başlayıp 5 hafta sürmüştü, baya ağırdı. Bunda olmaz diye hayal ettim ama bu 6 da başladı inş ilerlemez diye umut ediyorum

Hayırlı akşamlar kızlar
Fırsat buldukça göz atıp çıkıyorum, yazmaya bile vaktim olmuyor, ilk oğlumda kk dan çıkmazdım Kalp atışını duyanlar olmuş maşallah darısı hepimize inşallah, ben de 1 haziranda gidicem inş 1 Haftam var. Ve benim de bulantılarım, koku hassasiyetim başladı maalesef. İlk oğlumda 8. Haftada başlayıp 5 hafta sürmüştü, baya ağırdı. Bunda olmaz diye hayal ettim ama bu 6 da başladı inş ilerlemez diye umut ediyorum

Gunaydin kizlar... hepinizin yazdiklarini okuyorum... biz cumartesi dr a gitmeyi düşünüyoruz...hala kimsenin haberi yok...ay valla nasil olacak bilmiyorum...

Canım hamilelik günümüz bire bir aynı ve ben de cumartesi doktora gidecem keseyi görmeye inşallah senin kan değerin kaç ? Benim 19 mayıs 527,21 mayıs 1145,23 mayıs 2380 'di en son.cumartesiye 4000 lerde olur herhalde,inşallah kese görünür.

Selamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsa kubra5505 @Ytmz

Amin canım inşallah tek duamız

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Hosgedin canim benimde 3.gebeligim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…