2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bana da bol yürüyüs, merdiven in-çık ve hurma ye dedi senin haftan baya ilerde.bana göre inşallah hayırlısıyla gelsin

Canım stres yapma doğum başlasa bile yine olur sezaryen bi serum bi kas gevşetici sancılar biraz durulur 5 6 saat bekler ameliyata alırlar hem doktorun da gelmek zorunda özelde değil mi sonuçta.sen sanci sıklığını takip et

Yaa ne güzel anlatıyosunuz. Şuracıkta doğurasım geliyor :)) ben sayenizde doğum korkumu yendim. Iyi ki varsınız kızlar hepiniz
Aynen öyle. Bilince ayrı bir korku oluyor bilmeyince ayrı. Ama ben de çok rahatlıyorum burada. Hele bugün morceketin doğum hikayesi bana ''ay hemencecik doğursam'' dedirtti

Kizlar bana doktor bebegin hareketini hissetmezsen acile git dedi. Ben de cok az hissediyorum hareketleri varla yok arasi. Hic hissetmemek demek ölmus olmasi anlamina geliyor, allah korusun acile o saatten sonra gitmenin anlami yok. Ama hic sancim da yok aciklik da 1 cm di, napicagimi sasirdim, daha 1 hafta daha beklesem 4 kilo bebek olucak 4, 5 suni sanciyla verseler madem biran once , yurtdisindayim bi de burda illa bekliyolar

gercekten mili hiç duymadım doktorum hergun içebilirsin demişti bekleyeyim bari haftaya kadar doğum olmassa bir danışayım yine

tekrar sorucam doktoruma canım çok sağol bilgi için

ya ben hamış karnımı ozledım bıyandan suan dümdüzüm kızlar belım yıne ıncecık oldu yarın gıdınce korse takcam desem dr nerene takacan der sadece hafıf yumusak göbekdelıgı kısmı fln o da eskı kaslı halıme nasıl donerm spora nezaman baslayabılırım bılen var mı evde mekık cekıcem baslarda

@tanem-tane20 S skelebeks ya bide tekrar hassaslaştı benim uçları sizde de oluyor mu belki hassasken daha çok işe yarar ne biliyim şans sanırım biraz da kolay doğurmak
kesinlikle şans, kimi 2 saatte doğuruyor kimi 2 günde. Göğüs ucunda hafif bi hassasiyet var, ama kuru geliyor bana

En iyisini dr bilir sezeryanda hemen spora baslanmiyor ilk yürüyüş öneriyorlar dr a sor gidince canim
Bu arada napiyorsunuz nasil kızın

Bana da bol yürüyüs, merdiven in-çık ve hurma ye dedi senin haftan baya ilerde.bana göre inşallah hayırlısıyla gelsin
Ben de hurma ve ananası duydum o da işe yarıyormuş çok teşekkür ederm bakalm bu hafta full doğurmaya uğraşıcam

kesinlikle şans, kimi 2 saatte doğuruyor kimi 2 günde. Göğüs ucunda hafif bi hassasiyet var, ama kuru geliyor bana
Benimki de kuru, her gece çatlak kremini karnıma sürerken göğsüme de sürüyorum ama buna rağmen kuruyor hassasiyet de giderek artıyor

Aynen öyle. Bilince ayrı bir korku oluyor bilmeyince ayrı. Ama ben de çok rahatlıyorum burada. Hele bugün morceketin doğum hikayesi bana ''ay hemencecik doğursam'' dedirtti

Yani bi de bize hep kötü hikayeler anlatılır. Sever bizim millet hem abartmayı hem de kötü kısımları anlatmayı :)) burda gerçekten rahatlıyorum. Morceketin hikayesi gerçekten hepimize çok iyi geldi yaa

Öyleyse bi derece daha iyi o zaman canım. Binde dediğin gibi ıkınmaya odaklanmak lazımmış yoksa kesi atıyolarmış ıkınamazsan. Ay inşallah ıkınabilirim de biter gider yaa
Evet canim insallah. Dr dedi ki bana sanki kabiz olmussunda zorluyomussun gbi ikinman lazim dedi

En iyisini dr bilir sezeryanda hemen spora baslanmiyor ilk yürüyüş öneriyorlar dr a sor gidince canim
Bu arada napiyorsunuz nasil kızın
canım kızım ıyı masallah banyomuzu yaoınca daha sapsarı oldu sacları:) ben bugun gelenler yuzunden sutumu sagamadm smdı ateslenmeye basladım bdha atesm cıkmaz sanıyodum sen nasılsın var mı belirti sancı.falan

Bugunde gecti dipcik gibiyim
benim iki gündür belimde hafif ağrılar oluyor, tam hevesleniyorum geri geçiyor :))

Benimki de kuru, her gece çatlak kremini karnıma sürerken göğsüme de sürüyorum ama buna rağmen kuruyor hassasiyet de giderek artıyor
ben bi gün lansinoh bi gün e vit kapsülü sürmeye çalışıyorum inş fayda eder bakalım

Senin doktor şey değil miydi yaa her şeye normal diyen benimki neyse ki hallederiz dedi. O an karar vericem ama bakalım
evet o :)) ben tezimi epidural konusunda yaptım, tavsiye etmiyorum diyo. Dicektim lan sen tez yazalı geçmiş 30 sene, devir değişti :)) ama neyse dedim zaten epiduralden de korktuğum için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…