- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben de diyordum he sezeryen göbeğimiz kalır falan diye benim de kalmadı eski halime döndüm he dediğin gibi o yumuşak bir karın bendeki de zamanla şekillenir sanırımya ben hamış karnımı ozledım bıyandan suan dümdüzüm kızlar belım yıne ıncecık oldu yarın gıdınce korse takcam desem dr nerene takacan dersadece hafıf yumusak göbekdelıgı kısmı fln o da eskı kaslı halıme nasıl donerm spora nezaman baslayabılırım bılen var mı evde mekık cekıcem baslarda
Ayy size gelenlerden valla ben daraldım he bu ne kız lohusa kadının en çok ihtiyacı valla dinlenmek ve yalnız kalmak, biri yazmıştı ya burada memelerim açık geziyorum diye o kadar olmasa da atletle falan geziyorum evde sütyen de takmıyorum o halimle misafir düşünemiyorum ben,canım kızım ıyı masallah banyomuzu yaoınca daha sapsarı oldu sacları:) ben bugun gelenler yuzunden sutumu sagamadm smdı ateslenmeye basladım bdha atesm cıkmaz sanıyodum sen nasılsın var mı belirti sancı.falan
evet canım evet bıde gec koseye emzır dıyolar he bıde açayım mememı ıstersen dıyesm var odama cekılıyrm kızım uyansa dyr bakyorm bazen uyandrcm.deyp gıdıyrm kv de meraklı.enzırırken pat.gelıo ortuyorm bebekle gogsumu acıp bakıo bebege solıcem ama enson burayı atese vercm tovbeAyy size gelenlerden valla ben daraldım he bu ne kız lohusa kadının en çok ihtiyacı valla dinlenmek ve yalnız kalmak, biri yazmıştı ya burada memelerim açık geziyorum diye o kadar olmasa da atletle falan geziyorum evde sütyen de takmıyorum o halimle misafir düşünemiyorum ben,
Aynen oyle canim enfazla iki haftaya bizim evde olacakAy amın amin inşallah hepimiz için çok az günler kaldı biz kendimizi de yırtsak gelecekleri gün surda 1 hafta 10 gün yani Allahımin izniyle sağlıkla gelsinler bizi bekletmeden :))))
Görmedimiz birseye ne masraf yaptikManyakben de çok merak ediyorum nasıl bir şey
Cok sevindim sıra bizlere geldigini hissediyorumKızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Oyy minnos mis kokulucanım kızım ıyı masallah banyomuzu yaoınca daha sapsarı oldu sacları:) ben bugun gelenler yuzunden sutumu sagamadm smdı ateslenmeye basladım bdha atesm cıkmaz sanıyodum sen nasılsın var mı belirti sancı.falan
Ayy o emzirirken görme merakı bizimkilerde de var bebeği alıp yatak odasına geçiyorum ardımdan ablam yengem yeğenim hepsi geliyorlar merak ettikleri ne anlamadım ve herkesin bir fikri var sinir oluyorum yok öyle tutma yok soyle yap yok memeni sık biraz, bi de evin sıcaklığına takanlar ev 24-25 derece termometre ile takip ediyorum ve yenidoğan bebeklerin 22-24 derecelik ısıtılmış odada durması idealmiş bu bebek üşür diyenler, bebeğin Altını değiştiriyorum ortalık yerde değiştiremem yatak odasında değiştiriyorum gene peşimden orduyla birlikte gidiyoruz ilk bebeğim ve pratik olmadığımı her fırsatta dile getirmeme rağmen yok hızlı yap ay çocuk üşür çabuk ol vs deyip daha panik hale getirmeleri, hepsine saygı duyuyorum bunu diyenler yengemler ablamlar 2şer 3er çocuk büyütmüşler canlarımlar ama iyiki yakın oturmuyoruz dedirttiler bana :))evet canım evet bıde gec koseye emzır dıyolar he bıde açayım mememı ıstersen dıyesm var odama cekılıyrm kızım uyansa dyr bakyorm bazen uyandrcm.deyp gıdıyrm kv de meraklı.enzırırken pat.gelıo ortuyorm bebekle gogsumu acıp bakıo bebege solıcem ama enson burayı atese vercm tovbe
Cok sukur canim.kavustun.. darisi bizeKızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Oyy maşallah size canımKızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Valla sende iyiki kaynananlarla gorusmuyon annenler yetiyor sana :) acemisin ya bayilirlar bilmislik taslamaya herkesAyy o emzirirken görme merakı bizimkilerde de var bebeği alıp yatak odasına geçiyorum ardımdan ablam yengem yeğenim hepsi geliyorlar merak ettikleri ne anlamadım ve herkesin bir fikri var sinir oluyorum yok öyle tutma yok soyle yap yok memeni sık biraz, bi de evin sıcaklığına takanlar ev 24-25 derece termometre ile takip ediyorum ve yenidoğan bebeklerin 22-24 derecelik ısıtılmış odada durması idealmiş bu bebek üşür diyenler, bebeğin Altını değiştiriyorum ortalık yerde değiştiremem yatak odasında değiştiriyorum gene peşimden orduyla birlikte gidiyoruz ilk bebeğim ve pratik olmadığımı her fırsatta dile getirmeme rağmen yok hızlı yap ay çocuk üşür çabuk ol vs deyip daha panik hale getirmeleri, hepsine saygı duyuyorum bunu diyenler yengemler ablamlar 2şer 3er çocuk büyütmüşler canlarımlar ama iyiki yakın oturmuyoruz dedirttiler bana :))
Kız söyle de bişiy var kaynanamlar yapsa söylenirim surat yaparım ama kendi ailem olunca bişiy de diyemiyor insan :))Valla sende iyiki kaynananlarla gorusmuyon annenler yetiyor sana :) acemisin ya bayilirlar bilmislik taslamaya herkes
Maşallah canım kızına saglikla kucağında göstersin evladını inşallahKızlar bizim kızda gelmeye niyetli değil bugun randevumuz vardı 3040 gr 48 cm olmş nst de sancı yok suyu herşeyi iyi Dr daha gelmez dedi haftaya çatı muayenesi yapıcak kanala da girmemiş dudaklarını da büzmüş öylece yatıyordunolcak bakalım bu hafta yürüyüş ve squat yapmayı düşünüyorum bakalım Bi faydası olacakmı
Ayyy kuzum bıkkinlik getirecekler insana allahtan bize gelen giden olmucak allahtan kvlerle konuşmuyorsun yoksa baş olmazdi gelen giden gerci dogumdan sonra kv den arayip sordumu yada geldilermi bilmiyorum amaAyy o emzirirken görme merakı bizimkilerde de var bebeği alıp yatak odasına geçiyorum ardımdan ablam yengem yeğenim hepsi geliyorlar merak ettikleri ne anlamadım ve herkesin bir fikri var sinir oluyorum yok öyle tutma yok soyle yap yok memeni sık biraz, bi de evin sıcaklığına takanlar ev 24-25 derece termometre ile takip ediyorum ve yenidoğan bebeklerin 22-24 derecelik ısıtılmış odada durması idealmiş bu bebek üşür diyenler, bebeğin Altını değiştiriyorum ortalık yerde değiştiremem yatak odasında değiştiriyorum gene peşimden orduyla birlikte gidiyoruz ilk bebeğim ve pratik olmadığımı her fırsatta dile getirmeme rağmen yok hızlı yap ay çocuk üşür çabuk ol vs deyip daha panik hale getirmeleri, hepsine saygı duyuyorum bunu diyenler yengemler ablamlar 2şer 3er çocuk büyütmüşler canlarımlar ama iyiki yakın oturmuyoruz dedirttiler bana :))
Hay maşallah maşallah sende mutlu sona erdin Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğini tebrik ederimGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?