- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Maşallah de kiiizzNekadar sanslisiniz ya allahiM fesat kadinlar gibi her olumlu seye yorum yapiyorum ay bizede dua edin inmiyor bi sipa elimi sokup assilacam artik bacagindan sizin adiniza gercekten seviniyorum devamida gelir insallah doguma gidersniz o dogum aninda yapilan dualar kabul olurmuş bana dua edinaciyi agriyi dusunmeyin
O aşamalara bizde gelemedik galiba bel bacak acisindan baska hicbir agri aci yokValla benim ağrı eşiğim mi yüksek ben anlamadım. Herkesin şu ağrı yapıyor dediği sey bana bir şey yapmıyor. Ben de doktora hiç ağrı sızıdan bahsetmedim belki dediğin gibi ağrı falan bahsetmeyince sorun yok diyodur :)) ya da daha o aşamalara gelmemişimdir
Normal doğum yapan arkadaşlara bi sorum var. Diyorlar ki doğum sancıları da sürekli olmuyormuş. Bi geliyo biraz süründürüyo sonra geçiyomuş ama şiddetli ve sık sık. Doğru mudur? Sizin doğum anındaki sancı süreciniz nasıl oldu?
Kuzum sen sipa kanalda degilmiydi benmi yanliş hatirliyorum mankorluk etme 1cm bile ise yararMaşallah de kiiizzpopomuzu kaşıyalım benim durumda öteki arkadaş kadar şanslı değil keske oyle olsa 1 hafta once de bana ayni seyleri dedi ama bak ustinden bi hafta gecti simdi boyle dedi diye malesef hemen olmuyor oda işte yakın yakın diyor ama nasip rabbim biliyor zamanı valla ben iyiyim 2 gündür çatı günü agrım oldu sonra geçti benim bebiş de daha inmedi sancılar la daha rahat olan biseymis insin diye squat çömelme dedi hatta
Yok kuzum kanalda değil ya ben ilk muayenede kanalda anladım 2.çinde sordum kanala girmiş mi yani diye hayır dedi girmeye çalışıyor hee ben girdi zannettim dedim yok dedi sen bol bol haraket et sıcak duş çömelme yap dediKuzum sen sipa kanalda degilmiydi benmi yanliş hatirliyorum mankorluk etme 1cm bile ise yararya gelsin artik valla heryanim agriyor aciyor taşiyamicam artik
Ah dese keske acilma falan yok kafasi kipir kipir girmeye calisiyor yardimci ol dediYok kuzum kanalda değil ya ben ilk muayenede kanalda anladım 2.çinde sordum kanala girmiş mi yani diye hayır dedi girmeye çalışıyor hee ben girdi zannettim dedim yok dedi sen bol bol haraket et sıcak duş çömelme yap dediilişki de belki fayda sağlamıştır bizim ay bilemiyorum ki zaman azaldikca insan bekliuo biseyler olsun diye sanada bi santim dedi doktor sanki ben de öyle hatırlıyorum
bendeeeee :) ama bana yapmıcakmış 2. Doğumum olduğu içinGaliba aciklik ve cati muayenesi olmayan tek kisiyim :)) masallah kuzuna canim❤
O aşamalara bizde gelemedik galiba bel bacak acisindan baska hicbir agri aci yok
Ya valla en son ölçtuguyle aynı çıktı, otomatikten çıkartıp bişeyleri baktı bu amda az olduğunu düşünmüyorum dedi min 3 kg doğar dedi o yaptığı hesapla artık kilo fln sormuyorum yani saldım çıkınca gorcez ölçüleri normal cunkum dedi:) valla kuzum hiç belli olmaz orası öncesi sonrası 2 cm le 40 gecirenleri görüyorum ben bi anda suyun gelir hiç anlamazsın doğuma gidersin :) sen böyle psikolojik olarak bu kadar olumsuz ve sürekli olumsuzu cagirarark konuşursan zaten dediklrnin ötesine çıkamazsın bu bilimsel olarak da açıklanmış fiziksel çalışmadan ziyade annenin düşüncesi tedirginliği çok daha önemli diye o yüzden sen de olumsuz düşüncelerden lütfen vazgeç ve dillendirime artık kendine bile ciddiyim butavsiyeme uy mutlaka , banada 1 cm diyip duruyoruz 10 gündür ama hergünü dogurcakmisim kafasıyla geçirsem çok sıkıntı vücut da stres yapar günlük yaşantıma devam edip çok fazla düşünememeye çalışıyorum doktorun önerdiklerini dinliyorum, tabiki heyecan bi an önce kavuşma isteği vs var ağır basiyo bu düşünceler de bazen ama genel anlamda düşünememeye çalışıyorum rahat bi nefes al ve akışına bırak sal gitsin biraz olumsuz cümleler yasak sanaAh dese keske acilma falan yok kafasi kipir kipir girmeye calisiyor yardimci ol dedisen bizden once dogum yaparsin cnm gerci seninkide erkek
Bebek kac kilo olmus kuzum bu arada
Bende 31.12.2018 dogum yaptim canimmmmmmDoğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- @anneveoglusu 28/12/2018
15- @mini87 28/12/2018
16- @Xeroderma_pig 28/12/2018
17- @Durbidk 28/12/2018
18- @Zuhal budak polat 30/12/2018
18- @Papatyalardaguzel 01/01/2019
19- @Işık27 02/01/2019
20- @oozzee 02/01/2019
21- @Manikmidepresifmi 03/01/2019
Doğum için günü belli olanlar
@Kahsen 04/01/2019
@Mavisu27 05/01/2019
@supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
@Fobia 09/01/2019
@esenglvedat 16/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Evet surekli olsa dayanamayiz ki Allah onunda kolayligini veriyor kizlar sanci ilk basta benim 5 dk da bir geldi ama hafif hafif zonklama tarzinda daha sonra dogum ani suresince 1 dkda gelmeye basladi geldi gitti geldi gitti o anlar iste dayanilmazdi sonra iki ikinmada geldi bebis o an bagirmaya agriya degil ikinmaya odaklanin gucunuzu ona harcayinnAynen öylee taktik istiyoruz
Acilarin kadını oldumBiz doğuramicaz herhaldeSen de belki belinden bacağından diğer acıları hissetmiyosundur. Yakında vücudun ağrıya bağışıklık kazanacak kuzum
Kiz hep korktum erken dogum yapacagim diye hatta eşimde sen 9ayi zor gorursun dedi karnim içe girikti hamile kalmadan önce hamilelikte baya cikinca adam korktu hergu. Sakin gelme diye kizdim 2019 da geleceksin dedimYa valla en son ölçtuguyle aynı çıktı, otomatikten çıkartıp bişeyleri baktı bu amda az olduğunu düşünmüyorum dedi min 3 kg doğar dedi o yaptığı hesapla artık kilo fln sormuyorum yani saldım çıkınca gorcez ölçüleri normal cunkum dedi:) valla kuzum hiç belli olmaz orası öncesi sonrası 2 cm le 40 gecirenleri görüyorum ben bi anda suyun gelir hiç anlamazsın doğuma gidersin :) sen böyle psikolojik olarak bu kadar olumsuz ve sürekli olumsuzu cagirarark konuşursan zaten dediklrnin ötesine çıkamazsın bu bilimsel olarak da açıklanmış fiziksel çalışmadan ziyade annenin düşüncesi tedirginliği çok daha önemli diye o yüzden sen de olumsuz düşüncelerden lütfen vazgeç ve dillendirime artık kendine bile ciddiyim butavsiyeme uy mutlaka , banada 1 cm diyip duruyoruz 10 gündür ama hergünü dogurcakmisim kafasıyla geçirsem çok sıkıntı vücut da stres yapar günlük yaşantıma devam edip çok fazla düşünememeye çalışıyorum doktorun önerdiklerini dinliyorum, tabiki heyecan bi an önce kavuşma isteği vs var ağır basiyo bu düşünceler de bazen ama genel anlamda düşünememeye çalışıyorum rahat bi nefes al ve akışına bırak sal gitsin biraz olumsuz cümleler yasak sana
Kuzum surekli gogsumle ugrasiyorum artik inanmiyorm. Tok bele masaj yapmayin her aksamKızlar biz de kontrolden geldik. 3400 olmuş kilosu boyu da 52 cm e yakınmış. Sancı hemen gelmezse 41. Hafta bitene kadar bekleriz dedi doktorum ama o kadar bekleyecek gücüm de sabrım da kalmadı benim yadoğumu tetiklemek için meme ucunu uyar 2-3 saatte bir 1 dk boyunca dedi. Bir de bol bol yürüyüş önerdi en etkilisi bunlarmış
maşallah ne kadar güzel. Allah size bağışlasın canım inşGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende lansinoh ve aklıma geldikçe e vit kapsülü sürüyorumBen lansinoh sürmeye başladım arkadaşım da tavsiye etmişti :) evet öyleymiş sadece ucunu alınca bebekte gaz oluyormuş hatta
evet benim 5 dk da bir 40 sn felandı, sonra 2 dk ya bir gelmeye başladı. Hatta o ara nst ye bağlıydım sürekli, eşim geliyo diyodu ordan bakıp, sonra da 3-2-1 tmm bitti hayatım diyodu :)) ama o sancı geçtiği an öyle bi uyku geliyoki anlatamam, gözlerini açamıyorsun sızıp kalıyorsunNormal doğum yapan arkadaşlara bi sorum var. Diyorlar ki doğum sancıları da sürekli olmuyormuş. Bi geliyo biraz süründürüyo sonra geçiyomuş ama şiddetli ve sık sık. Doğru mudur? Sizin doğum anındaki sancı süreciniz nasıl oldu?
maşallah canım. Göğüse krem sürsem erken Doğuma sebep olur mu demiştim, alakası Yok demişti doktorum, hepsi ayrı telden çalıyor yaa.. bende sürmeye başladım ama uzatmıyordum, uzatayım bariKızlar biz de kontrolden geldik. 3400 olmuş kilosu boyu da 52 cm e yakınmış. Sancı hemen gelmezse 41. Hafta bitene kadar bekleriz dedi doktorum ama o kadar bekleyecek gücüm de sabrım da kalmadı benim yadoğumu tetiklemek için meme ucunu uyar 2-3 saatte bir 1 dk boyunca dedi. Bir de bol bol yürüyüş önerdi en etkilisi bunlarmış
Benimki ilk :) agri yada sanci bekliyor ama daha yok :)bendeeeee :) ama bana yapmıcakmış 2. Doğumum olduğu için
Yapandan yapana değişiyor .. Benim ilkinde Dr. Hanımın tırnağı az uzundu canım yandı, devam ettirmedim.Çatı muayenesi acıtıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?