Yaparsin canim hayirli dogum iste belki ön yargindan vazgececeksin. İyiki diceksin belki canimDoğum sancısı nasıl bişe yaGerçekten bilmediğim bir şey ve ben inşallah suan doğum sancısı çekmiyorumdur suan pelvik taban dedikleri yerim popoma kadar ağrıyor. Bu ağrı nadirde olsa regl döneminde yaşadığım bir baskı ağrısı. Canım çok sıkkın gece gelmesin sezeryan olcam ben normal doğum yapamammamamamammama
olabilir canım , bel ağrısı deyince bende bi tırsıyorum başlıyor olabilir diyeSancı olduğu zaman bebek hareketli olur mu? Bugün karnımda ağrı var, hafif ağrılar vuruyor. Bacak arası daha çok ağrıyor ve belime hafif ağrılar vurup geçiyor . Bunun haricinde bebek hareketleri çok normal olduğu için hiç sancıdan şüphelenmiyorum.
Yapamam canım çatı darlığım var ve cocuk 3.5 kilodan fazla. Maalesef doktorumun önerisi ile normal doğum riskliYaparsin canim hayirli dogum iste belki ön yargindan vazgececeksin. İyiki diceksin belki canim
Oyuzden kendini şartlama rabbim herkese hayirli dogum nasipetsin anne ve bebek icin en hayirlisini bizlere nasip etsin ayaklarini uzat bi dinlen bakalim halen devam edecekmi
Aaa anladimYapamam canım çatı darlığım var ve cocuk 3.5 kilodan fazla. Maalesef doktorumun önerisi ile normal doğum riskliDoğum başlarsa doktorum gelir mi acaba diye endişe ettim bi anda napacağımı şaşırdım bildiğim herşeyi unuttum suan
Kız çok oynadim goguslerle gelmedi istemsiz uc aylikkende besaylikkende surekli doktor ellemeT tanem-tane20 S skelebeks ya bide tekrar hassaslaştı benim uçları sizde de oluyor mu belki hassasken daha çok işe yarar ne biliyim şans sanırım biraz da kolay doğurmak
Canım arkadaşın çok güzel özetlemiş. Normal doğum yapmış ve o duyguyu bilen her anne bence yine o anı yasamak ister.İyi düşünelim iyi olsun. Ben başta normal doğumdan inanılmaz korkuyordum. Kocaman bebeğin o daracık yerden gelecek olması, dahası ise kesi olacak olması inanılmaz korkutuyordu. Ancak doğumun esas zor yerinin sancıyı çekmek olduğunu öğrendim. Hatta bir arkadaşım, sakın korkma acıya dayan bebeğin doğma anı inanılmaz bir duygu mutlaka yaşa dedi. Az önce bir üyenin normal doğum hikayesini okudum, doğum sonrası kalkıp üstümü giyindim filan yazmış :) şuan ise sezaryenden korkuyorum. Genel anestezide bayılıp ayılamamaktan, epiduralde ise bilincim açık olacak ve beni kesecekler içimi açacaklar korkusundan
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebiş..Kızlar ben doğum yaptım 2960 gr 51 cm doğdu oğlum.... Allah hepinizi kurtarsın inşallah :)
Koymasaymışım dediğim olmadı ama keşke bebeğe daha fazla kıyafet koysaymışım. Benim paşa altını değiştirirken çişimi ne kadar uzağa fışkırtabilirim oyunu oynadı bir kaç kezHastane çantamı daha hazırlamadım nette o kadar liste var hangisi eksik hangisi fazla aklım daha da karıştı :)) doğum yapan anneler hiç koymasaymışım dediğiniz bir şey var mıydı ?
40 doldu cnm bugun dogum olmuş gibi kabul ediliyor yasal olarak.dogum öncesi vs sonrasi analık izni toplamda 16 haftayı geçemiyorDoğum sonrası izninizden gitmez ki, 32de ayrıldıysanız her durumda doğum tarihinden itibaren 8 hafta analık izniniz var. Tabii önce gelse karlı olurdu ama sağlıkla gelsin inşallah.
Katrina, bizim ik şey dedi. Doğum belgesinde 40+5 de doğdu yazarsa o 5 gün doğum sonrasına eklenir. Eğer yanlış anlamadıysam 40+üzeri olanın fazla kısmı doğum sonrasına ekleniyor. Yine de ik ile bir teyitleş derim40 doldu cnm bugun dogum olmuş gibi kabul ediliyor yasal olarak.dogum öncesi vs sonrasi analık izni toplamda 16 haftayı geçemiyor
Ay amın amin inşallah hepimiz için çok az günler kaldı biz kendimizi de yırtsak gelecekleri gün surda 1 hafta 10 gün yani Allahımin izniyle sağlıkla gelsinler bizi bekletmeden :))))Kiz hep korktum erken dogum yapacagim diye hatta eşimde sen 9ayi zor gorursun dedi karnim içe girikti hamile kalmadan önce hamilelikte baya cikinca adam korktu hergu. Sakin gelme diye kizdim 2019 da geleceksin dedim
Minnoş kustu galiba bize buseferde
O istemiyor çok istiyorum
Size ben dogurdum diye yazmak allahm ogunleri nasip etsin bizlere
Ben meb de öğretmenim cnm yönetmelikte boyle diyor. Ama ilçe mem e danışabilirim tabii.Katrina, bizim ik şey dedi. Doğum belgesinde 40+5 de doğdu yazarsa o 5 gün doğum sonrasına eklenir. Eğer yanlış anlamadıysam 40+üzeri olanın fazla kısmı doğum sonrasına ekleniyor. Yine de ik ile bir teyitleş derim
Evet surekli olsa dayanamayiz ki Allah onunda kolayligini veriyor kizlar sanci ilk basta benim 5 dk da bir geldi ama hafif hafif zonklama tarzinda daha sonra dogum ani suresince 1 dkda gelmeye basladi geldi gitti geldi gitti o anlar iste dayanilmazdi sonra iki ikinmada geldi bebis o an bagirmaya agriya degil ikinmaya odaklanin gucunuzu ona harcayinn
Acilarin kadını oldumgelsin artik dimi çok özledim
Acaba. Nasil birsey
evet benim 5 dk da bir 40 sn felandı, sonra 2 dk ya bir gelmeye başladı. Hatta o ara nst ye bağlıydım sürekli, eşim geliyo diyodu ordan bakıp, sonra da 3-2-1 tmm bitti hayatım diyodu :)) ama o sancı geçtiği an öyle bi uyku geliyoki anlatamam, gözlerini açamıyorsun sızıp kalıyorsun
Canım arkadaşın çok güzel özetlemiş. Normal doğum yapmış ve o duyguyu bilen her anne bence yine o anı yasamak ister.
matrush tabiki öyle. Bir arkadaşın dediği gibi o da Allah'ın bir lütfu. Sancı sıklığı azalıp sanci suresi uzadığında bil ki çok yaklaştın mutlu sona :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?