Doguramayanlar olarak kendimizi bi belli edelim kızlar kaç kişi kaldık dünde epey doğum oldu benim tüm belirtiler bi tarafıma kaçtı sanki 2 haftadır olan şancı vs herşey gitti şimdide doktor 25 ocak en fazla bekleriz diyo bakalım 17 ocakta kontrol
Doguramayanlar olarak kendimizi bi belli edelim kızlar kaç kişi kaldık dünde epey doğum oldu benim tüm belirtiler bi tarafıma kaçtı sanki 2 haftadır olan şancı vs herşey gitti şimdide doktor 25 ocak en fazla bekleriz diyo bakalım 17 ocakta kontrol
Benim de hep sancım vardı, nst beğenmiyordu dr acele ediyor erken gelecek demişti ama hepsi geçti :) bu aralar gayet rahat hissediyorum. Zaten 40a 2 haftadan fazla var daha. Bebeklerin sadece %2si beklenen gününde gelirmiş, sağlıkla gelsinler.
Ben de bekleyenlerdenim. 28 ocağa kadar beklerim en son dedi benim doktorum da . Son haftalar geçmek bilmiyo bi de sürekli evde olunca . Elim karnimda bebeğin hareketi gözetliyorum hep
Benim de hep sancım vardı, nst beğenmiyordu dr acele ediyor erken gelecek demişti ama hepsi geçti :) bu aralar gayet rahat hissediyorum. Zaten 40a 2 haftadan fazla var daha. Bebeklerin sadece %2si beklenen gününde gelirmiş, sağlıkla gelsinler.
Aaa evet tekim sanıyordum. Benim ikinci Doğum, ilki sezeryandı. Yine de ssvd denemek istiyordum ama bebek çok iri diyor dr kafası da büyük. Yarın netleştireceğiz. Sizin ilkti diye hatırlıyorum değil mi?
Gunaydin kizlar... benimde bugun kontrol var.nstye giricem ama muayene edicekmi bilmiyorum.gecen hafta olmustum bende biseyi tetiklemedi... akinti lekelenme bile olmadi
Benim zaten en sonuncu olmam lazım. Ama ilk doğum olmadığı için daha erken olur belki.on güne bekliyorum. Kimse kalmazsa foruma selam verir geceriz:))))