2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canm normal sancı hissetmiş miydin öncesinde destek için mi suni sancı verdiler? Hissettiysen aralarında çok fazla fark var mu ağrı şiddeti olarak
Canim ben ilk kizimi ful suniyle dogurdum ve 8 saat surdu. Ikinci kizimsa kendi agrimla 16 saat surdu son 1 saat iki siringa suni destek verildi son 1 saatim cok cok dayanilmazdi sadece suni farki var gercekten korkuyosun anliyorum ama agri tabiki olucak olucakki bebegin sana gitgide yaklassin . Zor evet ama normal dogumda bebisin dogunca hersey biticek eger dikisin olursa o birkac gun sikinti o kadar korkuya yoneltme kendini sen ebeni dr unu dinle sadece yeter Allah saglik ile kucagina almayi nasip etsin kuzum

Teşekkür ederim amiin inşallah.. ben de normal istiyorum zaten onun için bekliyorum da çok çok fark oluyor mu merak ettim inşallah gerek kalmaz

Aynı benim de acilma da yok inmiyor da. Bugün yürüyüşe çıkmayı dusunuyorum ama ben evde de hiç oturmuyorum ki, inmiyor
Inmesi icin yere kibrit ya da nohut tarzi bisey dokup comelip kalkarak tek tek toplayin kizlar ben hastanede de agrilar sirasinda hep merdiven inip ciktim 2 ser 3 er hareket yani

Teşekkür ederim amiin inşallah.. ben de normal istiyorum zaten onun için bekliyorum da çok çok fark oluyor mu merak ettim inşallah gerek kalmaz
Cook cok olmuyor tabiki sadece siddetlendiriyor agriyi sanciyi insallah gerek kalmaz bana da sancin yeterli bu sanciyla dogum olur dediler hep 100de kaliyordu yani en son siddetindeydi daha cikmiyordu yukari ama son anda desteklediler malesef. Ama vermeseler belki bir kac saat daha uzayacakti bir nevi iyi bisey sanci vermeleri

Oyleyse daha kotu ya.
Benimki hala inmedi bencede inmedi zaten
Benim ki heralde indi de başıda assagıda ama iri ve önde olduğu için değişen bişey yok haraketlerini resmen sezeryan dikişkısmının assagısında hissediyorum.aynı zamanda kaburga altlarıma sanki sıkıştı bişey diyorum öyle yanıyo acıyoki.

T tanem-tane20 doğurdun mu kız? Ben doğurdum. Takip edemiyorum bir seyler okudum ama doğurmuşsun galiba sen de.
@Katrina_ doğurdun mu senin durum ne oldu?
@Zinmem sen de mi doğum yaptın?
edosko bsebse Papatyamaviss siz ne yaptınız var mı gelişme?
A anneveoglusu oğluşun çıktı mı hastaneden?

Kızlar cok ozledim hepinizle konusmayi ama agrilarimdan vakit ayiramiyorum

Doktorlar şirketlerle anlaşmalı. Onlara pek guvenme içeriklerini araştır derim. Sma da palm ysğı var. Biz similac aldık. İçeriği en temiz olanıydı

Ben hala yerimde sayiyorum canim :) tanem dogurdu masallah ❤ anneveoglusu bekliyoruz omerinin cikmasini bi am once ❤ katrina bugun doguma alindi diye biliyorum. ❤ Papatyamin suyu geldi su an hastanede yatisi yapildi ❤ zinmem de galiba bugun dogumu ❤ edoskonun bugun kontrolu vardi :) bizdeki ozet bu. Valla bizde cok ozledik. Nasilsin bebisin nasil ❤

Canm normal sancı hissetmiş miydin öncesinde destek için mi suni sancı verdiler? Hissettiysen aralarında çok fazla fark var mu ağrı şiddeti olarak
Yok canım normal sancı hissetmedim. Ikisinde de suyum geldi ilk.
ilk doğumda 1 saat suni sancıyla yoğun ve dayanılmaz bir acıyla doğum yaptım. Ikincisinde de ilk suyum geldi ama aciklik 6 cmdi kendi açılsın diye bekledik iki saat kadar sonra mecburen suni şancı verildi . Ama bu suni sancıda acı hissetmedim yani ikisinde fe suni sanci verildi ama ikisinde hissettigim aci aynı değildi

Ya ben grip gibi bişe oluyorum galiba inşallah kızıma bulaşmaz canım çok sıkkın. Doktor kontrolüne gittik o kadar dikkat ettik ki. Cocuk doktorunun yanında hiç bişe yoktu doktor sarılık yok dedi ama doktordan çıkınca 15 dk içinde sarardı. Benim kadın doğum doktorum ve sağlık ocağındakiler sararma var dediler. Saatte bi mama ve süt verdiğimden yükselmesini önledim çok şükür ama bu seferde benim sanki boğazlar gidiyor. Stres içindeyim gerçekten anne olmak çok zormuş

2 haftadir zaten izinliyim.oncesinde gunde 30 40 dk hergun duzenli yurudum :) oncesi sayilirsa ise gidiyodum..
Simdide hergun( 5.kat kendi evim annem 3.katta ) merdiven inip cikiyorum. Anneme gidip geliyorum adim olarak saymiyorum. 20 dkda duz yuruyorumdur yani ole yatmiyorumda..evdede hareketliliyim..hatta dr soledikten sonra comelme hareketleride yapiyorum.. ama yine yok yeterli mi gelmiyor.yoksa olmayacagindan mi bilemiyorum.
Ne kadar yürüyorsun mesala günlük
Ben de yürüyorum ama her gün değil
Günlük 8000 adım oluyo önceden on bini buluyodum

Benim dr indi filan demiyor..ama bugun baya camasirimin bittigi yerden muayene etti..kafasini olctu..ayrica sormadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…