2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
doktorum kanala yerleşip yerlesmemesine çok sıkılma genelde şancı ile giriyolar dedi

Benim de 39+4 hala kanala girmedi. Sancıyla girer derken doğumdan hemen önce mi acaba. Girer mi gerçekten bilemiyorum. Nefes almakta zorlanıyorum hala. Bu önemli değil katlanıyorum da inmesi için dua ediyorum.

Kızlar 39. hafta bitmek üzere ama bebek hala kanala girmedi. Doktor bol bol yürüyüş yap dedi ama çok soğuk ve yağmurlu çıkamıyorum. Henüz sancım da yok. 40. Haftada hala doğum olmazsa girer mi kanala acaba

Benim de 39+4 hala kanala girmedi. Sancıyla girer derken doğumdan hemen önce mi acaba. Girer mi gerçekten bilemiyorum. Nefes almakta zorlanıyorum hala. Bu önemli değil katlanıyorum da inmesi için dua ediyorum.
Valla benimde 39+4 bugun ve tik yok. Umudumu yitirdim ben. Benimkide inmedi yarin yine kontrol var ama umut yok :)

Kızlar 39. hafta bitmek üzere ama bebek hala kanala girmedi. Doktor bol bol yürüyüş yap dedi ama çok soğuk ve yağmurlu çıkamıyorum. Henüz sancım da yok. 40. Haftada hala doğum olmazsa girer mi kanala acaba
Onun oyle bir suresi yok bildigim kadariyla. Haftaya benim doktorum suni vericek buyuk ihtimal.. acilmasi olupta hala kanala inmedigi icin sez. Donen cok

Valla ben cok yuruyorum merdiven inip cikiyorum..40 hafta bitcek ama hala inmedi zorla olmuyor galiba vakti zamani neyse o

Onun oyle bir suresi yok bildigim kadariyla. Haftaya benim doktorum suni vericek buyuk ihtimal.. acilmasi olupta hala kanala inmedigi icin sez. Donen cok

Benim de haftaya salı kontrolüm. Doktor bişi dememişti ama bana da yapar mı bilmiyorum bu arada 39 un içindeyim. 38+4 dicektim. 39 biticek ama haftaya 40 un içinde olucam. İnşallah kendiliğinden sancı gelir aşağıya iner bizim gibi olanların. Yine haberlerini bekliyorum bakalım nasıl olucak

Valla ben cok yuruyorum merdiven inip cikiyorum..40 hafta bitcek ama hala inmedi zorla olmuyor galiba vakti zamani neyse o

Ben de yürümeye çalışıyorum ama hergün çıkamıyorum. Zamanı doğumdan önce gelir de iner inşallah hepimiz için. Hadi bakalım görücez hayırlısıyla

Aaa evet tekim sanıyordum. Benim ikinci Doğum, ilki sezeryandı. Yine de ssvd denemek istiyordum ama bebek çok iri diyor dr kafası da büyük. Yarın netleştireceğiz. Sizin ilkti diye hatırlıyorum değil mi?
Benim 3.
Ikisi normaldi ama suni sancıyla oldular .
Inşallah bunda suni sancıya gerek olmaz.

ahh su mide yangini nasil gecer .......(

Ne kadar yürüyorsun mesala günlük
Ben de yürüyorum ama her gün değil
Günlük 8000 adım oluyo önceden on bini buluyodum

Benim 3.
Ikisi normaldi ama suni sancıyla oldular .
Inşallah bunda suni sancıya gerek olmaz.
Canm normal sancı hissetmiş miydin öncesinde destek için mi suni sancı verdiler? Hissettiysen aralarında çok fazla fark var mu ağrı şiddeti olarak

Aynı benim de acilma da yok inmiyor da. Bugün yürüyüşe çıkmayı dusunuyorum ama ben evde de hiç oturmuyorum ki, inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…