2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayyy 15 i mi olur diyorsun... valla bir ara demişti 15 gibi olur diye ama çok ciddiye almamistim oylesine söylemiş gibiydi. Ben biraz korkuyorum ya... hep içimde kimseye soyleyemiyorum ama korkuyorum bayağı...
Valla benim dr 10 11 gun onceden aliniyor diyor 15 olmazda 16 si olur belirlenince haberdar et bizide
Bugun sonda isini sordum ilk dogumda takmadiniz bunda niye takiliyor diye idrar kesesinde yapisiklik olabiliyormus ikinci ameliyatlarda ondan takiyolarmis kacamadim yine su uyuz aletten

Yok bende takilmisti canım. Çıkardıklarında hafif bir rahatsizlik vermisti hatta. Ama benim ki anesteziden sonra takılmıştı. Acaba istesek tekrar anestezi sonrasi takarlar mi?

Ay haberdar ederim tabii ki. Yarın belli olacağı için bir sürü soru biriktirdim zaten. Rahatlamak için buraya da yazarım herhalde.. ilki benim sıkıntılı geçmişti bu da aynı olacak diye ödüm patliyor.

Insallah sikintisiz gecer bu seferki

Aaaa senin de mi... hem de günlerimiz aynı... ve benimkide sabahtan... uyuamıyorum bende...

Evet canım bastan beri seninle hep aynı gidiyoruz,yarın yaz mutlaka kontrol sonucunu.ben de yazarım.belki sezeryan için gün verir diye heyecanlanıyorum ben de.uyku tutmuyor.

Kum torbası bana konuldu Allah'ım o ağrı üzerine o ağırlık hiç çekilecek yani yoktu hemşireye devamlı çek bunu demiş durmuştum

İnanirmisim oturmak yatmak istemiyorum ve ben pazartesi 10da dogum yaptim en son pazar gunu gece uyumustum dahada uyumadim ama allahin takdiri gram uykm yok dun gece bi basim duser gibi oldu okadar geri toplandim yatmaktan korkuyorum

Uyuman lazım sütun için oturmak yatmak ilk 5 gün gerçekten zor sezeryanda benim ilk oğlumda daha iyi idi sezeryan

Kizlar Ben simdi hastane cantami yataga doktum, ne almisim ne almaliyim daha diye. Sizdende hem fikir gelir, hem fikir olue diye resim cektim.
3 gece kalacagim, her gun icin 1 pijama takimi, corap ve ic camasiri takimi koydum. Usurum diye de bir tane tuylu hirka isimi gorur diye ekledim. Odanin icinde veya koridorda dolasmak icin bir ev terligi aldim. Birde dus icin terlik. Hastane cikisinda direk cope gidecekler tabi ki:) hastanede ziyarete gelenleri pijamayla karsilamamak icin 1 takim gunluk kiyafet koydum, bir de hastane cikisinda giymek icin alacagim 1 takim daha. Onun disinda dus icin sampuan, dus jeli ve sac kurutma makinasi ve kisisel bakim urunleri iste. Kucuk bir valizde kizim icin tabi ki. Her ne kadar hastane kiyafet sadece cikis icin getirin desede ben kendi aldiklarimi giydirmek istedim. Evde cikolata stogumuz bitmis yoksa resimde bolca cikolata gorurdunuz emzirirken deli gibi acikiyorum:))

Eklentiler

• 20190109_230425.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 93
Canım benimde 17.01 doğum tarihini eklemistin ama silinmis sanirim

Kızlar 7ocakta 37haftaya girdim. Bebek iri cıktı 4kilo.doktor haftaya carsamba kontrole gel dedi. 39sezaryenle alcak. Bisey olnasa. Ama artık yatamıtom oturamıyom işkence gibi. Bide 3yasında oglum var. Bu göbekle kosamıyom pesinde

Bizde 10 gunluk olduk sariligimiz hala ayni seyrediyor cok sukur sutumle besliyorum kizimi insallah atlatiriz bizimde isitme testinden bi kulagimiz kaldi tekrar gidicez haftaya. Ve benim inanilmaz bas agrim var parol iciyorum gecirmiyor. Tansiyonum 9 7 idi p.tesi ondan mii uykusuzluktan mi anlamadimm

Cocuk dogana kadar kac
Kizlar merhaba, dogum yaptım cok sukur. Yuruyus yaptim gaz cikmasini bekleyecekmisiz. Emmeye calisiyor oglum, ama gelen sey su gibi sanirim bu olmasi gereken bisi...:) Allah dogumunu bekleyen herkese kolaylik saglasin
Gozun aydın canım darıdı bana artık. Karnında tasımsk daha zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…