Ben simdi evdeyim ya yürüyüş yapamıyorum.2 haftadir zaten izinliyim.oncesinde gunde 30 40 dk hergun duzenli yurudum :) oncesi sayilirsaise gidiyodum..
Simdide hergun( 5.kat kendi evim annem 3.katta ) merdiven inip cikiyorum. Anneme gidip geliyorum adim olarak saymiyorum. 20 dkda duz yuruyorumduryani ole yatmiyorumda..evdede hareketliliyim..hatta dr soledikten sonra comelme hareketleride yapiyorum.. ama yine yok yeterli mi gelmiyor.yoksa olmayacagindan mi bilemiyorum.
Herkese selam beklemeye devamedosko ortimm naptin kontrol nasil gectiii ❤
Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...Guzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Gece 3bucukta hastaneye geldik, nst baglandim yarim saat. Sonra 4te aciklik kontrolu yaptilar 2 cmdi. 3-4 saat boyunca sadece 2 cm daha acildi. Epidural istedim ama sancilarin sikliginin az olmasindan dolayi veremeyeceklerini, dogumu durdurabilecegini soylediler. Siklik artinca vereceklerdi. Sicak suya girmemi teklif etti ebe, 15 dk sicak suda kaldim ikinma istegi geldi, 15 dkda 8 cm olmus aciklik. Dogumun son evresine geldik suan epidural veremem deyince epidural yalan oldu anlayacaginiz:) 10:45 te kizim dogdu. Epizyomi yapmadilar ama ufak yirtiklar icin 3 dikis attilar. 4100 gram 52 cm dogdu. Memeyi hemen kavradi, sut icti cok sukur. Zor ama geciyor. Simdi cok iyiyiz. Hepinize cok tesekkurler dogum surecinde her seyimizi paylastik, arkadas olduk iyi ki varsiniz
Gozunaydin canim ❤❤ Rabbim anali babali saglicakla buyutsunn ❤Guzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Gece 3bucukta hastaneye geldik, nst baglandim yarim saat. Sonra 4te aciklik kontrolu yaptilar 2 cmdi. 3-4 saat boyunca sadece 2 cm daha acildi. Epidural istedim ama sancilarin sikliginin az olmasindan dolayi veremeyeceklerini, dogumu durdurabilecegini soylediler. Siklik artinca vereceklerdi. Sicak suya girmemi teklif etti ebe, 15 dk sicak suda kaldim ikinma istegi geldi, 15 dkda 8 cm olmus aciklik. Dogumun son evresine geldik suan epidural veremem deyince epidural yalan oldu anlayacaginiz:) 10:45 te kizim dogdu. Epizyomi yapmadilar ama ufak yirtiklar icin 3 dikis attilar. 4100 gram 52 cm dogdu. Memeyi hemen kavradi, sut icti cok sukur. Zor ama geciyor. Simdi cok iyiyiz. Hepinize cok tesekkurler dogum surecinde her seyimizi paylastik, arkadas olduk iyi ki varsiniz
Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
Bide su sicak su olayi nasil...bizde yapsak zarari olur muki
Desene bizim daha haftaya kadar en erken yolumuz var :)) benimde 13ocak ciktigi icin sat doktor en fazla 1hafta bekler diye dusunuyorum. Benimkide kilo icin gayet normal doguma uygun iyi demisti ayni say bizimkini benim ptesiydu kontrilum 3550 kg idi. Daha buyuk gibi ama bunu soylicem ben dedi. Bende genelde -500 g yapiyorum ultrasonla gercek kiloyu :)))Herkese selam beklemeye devam
Nstde 30 u gecmedi :)) dra ne kadar beklicez sıkıldım alalim artik gibilerinden biseyler dedim. Hic orali olmadionun takvime gore 16 ocak..daha gunu var diyo...
Bebisimde 3500 , 50 cm olmus.
Eee dedim hic hareket yok ne kadar beklicez. O belli olmaz diyo..dogum baslamasinin birsuru cesidi var diyo..birden sancin gelebilir...suyun gelir sancin baslar vs vs...gelmezse napcaz dedim..ona o zaman karar vericez dedibirazda bebegin boyutuna gore bekletiyoruz dedi...benimki kucukmuki...normal cikiyor gunuyle ama..cok iri olsaydi alirdikmi demek istedi..hidir idi yunus idi..anlamadim
Seninki kac kiloydu gecen hafta.
Guzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
He sancilarin gelmesini saglamiyo yani..bizde sanci yokki canim keske gelse40+4 de dogdu canim. Sicak su sancilarin siddetini daha hafif hissetmeye yardimci oluyor gercekten, hastanede varsa Ben tavsiye ederim mutlaka dene
Maşallah size. Bu kiloya çok güzel olmuş doğumun. Güle güle büyüt bebeğiniGuzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Usgde ole yaziyoda..ya +500 olursa napcaz .Desene bizim daha haftaya kadar en erken yolumuz var :)) benimde 13ocak ciktigi icin sat doktor en fazla 1hafta bekler diye dusunuyorum. Benimkide kilo icin gayet normal doguma uygun iyi demisti ayni say bizimkini benim ptesiydu kontrilum 3550 kg idi. Daha buyuk gibi ama bunu soylicem ben dedi. Bende genelde -500 g yapiyorum ultrasonla gercek kiloyu :)))
Maşallah size, sağlıklı ömürleriniz olsun.Guzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Valla maksimum 1haftamiz var daha da kilo alamazlar :) benimde yarin umudum yok suyuma bakar bjde nst yine klasik tertemiz sonra evime gelirim :))Usgde ole yaziyoda..ya +500 olursa napcaz .4 kg nasil dogurcaz
Kilosuna göre çok hafif geçmiş canım doğumun. Epizyomi yapmamaları çok güzel. Devlette mı yaptın özelde mıGuzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Ben ikinci doğumumda iki gün üst üste küveti doldurup oturmuştum yarim saat kadar. Açılmaya faydası oldu 6 cm açıklıkla gittimMasallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
Kilosuna göre çok hafif geçmiş canım doğumun. Epizyomi yapmamaları çok güzel. Devlette mı yaptın özelde mı
Rabbim bebeğine ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin . Gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah
Bu da ilginçmiş, suni sancı verilip acı hissetmeyen çok varmış annem de hissetmemiş meselaYok canım normal sancı hissetmedim. Ikisinde de suyum geldi ilk.
ilk doğumda 1 saat suni sancıyla yoğun ve dayanılmaz bir acıyla doğum yaptım. Ikincisinde de ilk suyum geldi ama aciklik 6 cmdi kendi açılsın diye bekledik iki saat kadar sonra mecburen suni şancı verildi . Ama bu suni sancıda acı hissetmedim yani ikisinde fe suni sanci verildi ama ikisinde hissettigim aci aynı değildi
Hoşgelmiş miniğiin yerimize de kokla annesiDevlet hastanesi canim, darisi basiniza aminn, :)
Canm kaçıncı haftada ve sancı yokken mi denedin sıcak suyu? Yoksa açıklık olunca mı denemek gerekiyor? Ya da sancıyı başlatır mı hiç yoktan? Kafamda deli sorularBen ikinci doğumumda iki gün üst üste küveti doldurup oturmuştum yarim saat kadar. Açılmaya faydası oldu 6 cm açıklıkla gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?