2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben simdi evdeyim ya yürüyüş yapamıyorum.
sadece oğlumu okuldan almaya gidip geliyorum . Her gün 8000 adım atmak gerek diye burdan okudum sanırım. evde de olsam onu yapmaya çalışıyorum en azından. Insallah saglikla gelsin bebişlerimiz

Guzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡

Gece 3bucukta hastaneye geldik, nst baglandim yarim saat. Sonra 4te aciklik kontrolu yaptilar 2 cmdi. 3-4 saat boyunca sadece 2 cm daha acildi. Epidural istedim ama sancilarin sikliginin az olmasindan dolayi veremeyeceklerini, dogumu durdurabilecegini soylediler. Siklik artinca vereceklerdi. Sicak suya girmemi teklif etti ebe, 15 dk sicak suda kaldim ikinma istegi geldi, 15 dkda 8 cm olmus aciklik. Dogumun son evresine geldik suan epidural veremem deyince epidural yalan oldu anlayacaginiz:) 10:45 te kizim dogdu. Epizyomi yapmadilar ama ufak yirtiklar icin 3 dikis attilar. 4100 gram 52 cm dogdu. Memeyi hemen kavradi, sut icti cok sukur. Zor ama geciyor. Simdi cok iyiyiz. Hepinize cok tesekkurler dogum surecinde her seyimizi paylastik, arkadas olduk iyi ki varsiniz

edosko ortimm naptin kontrol nasil gectiii ❤
Herkese selam beklemeye devam
Nstde 30 u gecmedi :)) dra ne kadar beklicez sıkıldım alalim artik gibilerinden biseyler dedim. Hic orali olmadi onun takvime gore 16 ocak..daha gunu var diyo...
Bebisimde 3500 , 50 cm olmus.

Eee dedim hic hareket yok ne kadar beklicez. O belli olmaz diyo..dogum baslamasinin birsuru cesidi var diyo..birden sancin gelebilir...suyun gelir sancin baslar vs vs...gelmezse napcaz dedim..ona o zaman karar vericez dedi birazda bebegin boyutuna gore bekletiyoruz dedi...benimki kucukmuki...normal cikiyor gunuyle ama..cok iri olsaydi alirdikmi demek istedi..hidir idi yunus idi..anlamadim
Seninki kac kiloydu gecen hafta.

Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
Bide su sicak su olayi nasil...bizde yapsak zarari olur muki

Gozunaydin canim ❤❤ Rabbim anali babali saglicakla buyutsunn ❤

Desene bizim daha haftaya kadar en erken yolumuz var :)) benimde 13ocak ciktigi icin sat doktor en fazla 1hafta bekler diye dusunuyorum. Benimkide kilo icin gayet normal doguma uygun iyi demisti ayni say bizimkini benim ptesiydu kontrilum 3550 kg idi. Daha buyuk gibi ama bunu soylicem ben dedi. Bende genelde -500 g yapiyorum ultrasonla gercek kiloyu :)))

Maşallah cnm sende kurtardın kendini sağlıkla büyüt kuzunu

Cnm bugun dr um bana da hergün sıcak suyla mutlaka duş al duşta uzun kal ve beline suyu tut dedi hatta küvet gibi bişi varsa sıcak su doldurup oturmakta işe yarıyormuş bende yarından itibaren denicem bakalım Bi gelişme olursa yazarı m

Maşallah size. Bu kiloya çok güzel olmuş doğumun. Güle güle büyüt bebeğini

Usgde ole yaziyoda..ya +500 olursa napcaz . 4 kg nasil dogurcaz

Maşallah size, sağlıklı ömürleriniz olsun.

Kilosuna göre çok hafif geçmiş canım doğumun. Epizyomi yapmamaları çok güzel. Devlette mı yaptın özelde mı
Rabbim bebeğine ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin . Gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah

Ben ikinci doğumumda iki gün üst üste küveti doldurup oturmuştum yarim saat kadar. Açılmaya faydası oldu 6 cm açıklıkla gittim

Devlet hastanesi canim, darisi basiniza aminn, :)

Bu da ilginçmiş, suni sancı verilip acı hissetmeyen çok varmış annem de hissetmemiş mesela

Ben ikinci doğumumda iki gün üst üste küveti doldurup oturmuştum yarim saat kadar. Açılmaya faydası oldu 6 cm açıklıkla gittim
Canm kaçıncı haftada ve sancı yokken mi denedin sıcak suyu? Yoksa açıklık olunca mı denemek gerekiyor? Ya da sancıyı başlatır mı hiç yoktan? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…