2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay evet evet bende doktori bekletebilirsem cumaya kadar bekletmeyi dusunuyorum
Senin yarin dimi randevun..benim persembe..cumaya kadar kesin bekliyoruz biz.
Persembe kontrolde hic acilma vs olmamissa sez.isticem ctesiye 19.01 olsun bi aksilik olmazsa insallah.

Eskiye derken tamamen eskiye uyuduğumuz rahatça dışarı çıktığımız gibi

Ya eskiden doğuramayanları nasıl doğurtuyorlarmış ki, suni sancı yok sezaryen yok öylece bekliyorlar mıymış

Senin yarin dimi randevun..benim persembe..cumaya kadar kesin bekliyoruz biz.
Persembe kontrolde hic acilma vs olmamissa sez.isticem ctesiye 19.01 olsun bi aksilik olmazsa insallah.
Aynen benim yarin kontrolde yine ayni gidet gelirim. Ay ya ben o tarihte istemiyorum gorumcemin dogun gunu o gun :)))) simdi sen deyince aklima geldi bir anda :)))

Ya eskiden doğuramayanları nasıl doğurtuyorlarmış ki, suni sancı yok sezaryen yok öylece bekliyorlar mıymış
Evet evet ben kv hatta ayri dusunuyorum bu konuda. Ona kalsa suni sanci para tuzagi bebek kendi gelmek istediginde gelmeli. 2 hafta da olsa beklenmeli. Kaka yapar vs diyorum eskiden biz 12tane dogururuduk hepside zamaninda saglikla geldi kaka maka da olmaz diyo

Kızlar suyum geldi biraz , kanlı. 2 saat oyalandım evde. Şimdi hastanedeyim. 2-3 cm açılmam varmış, nst ye göre doktorumu arıcak. Dua edin
hadi hayırlı haberlerle dön inşallah ssvd deniycektin sanırım sende yanlış hatırlamıyorsam

Canım daha tecrübem yok ama yenidoğanlarda 1 saatte değiştirmek gerekirmiş günde 20 defa idrar yapıyorlarmış 2 saatte aldığın için şişiyor galiba sleepy de de aynı sıkıntı olur bu şekilde
Canım benim bebeğim prematüre ce yoğun bakımda çok iyi bir hastanede eğitim verdiler saat başı istersen alırsın tabi ama 2saat bile erken 3saate kadar durabilir yenidoğanda helede anne sütü emiyorsa saat başı sen bebeğini rahatsız edip alt alırsan çocuk huzursuz olur diye düşünüyorum sonuçta emzirmek için bile uykusundan rahatından olmak istemicek yavrucak bize doktorumuz uyurken 2saat üstüne bile açma deliksiz dalsın sonra uyandırın altını alın önce öyle emzirin dedi tabii belki başka bilgiler daha doğrudur bilemiyorum :)

İnsallah gaz da biter de rahatlarsin iyice. Ooh ne guzel kilolarda gitmis baya baya. Hatirliyorum senin kizi :)) ee baslarda olcak illa ki insallah insallah bilsen ne kadar isterim :))
Allah kolaylık versin hepimize sizde sağ salim kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…