Kızlar birde birşey danışacam size prima kullanıyoruz biz ama pek beğenmedim çok şişiyor böyle bebeği rahatsız ediyor sanki 2saate bir değişiyorum kaka yaptığı için.. Molfix pişik yapmaya dönmüştü onu omdam bıraktım. Siz ne kullanıyorsunuz? Sleepy iyi diyorlar
Canım ben büyük oğlumda Prima kullandim çok iyi idi o zaman 10-11 yıl önce
Şimdi bende primadan memnun değilim eşim sleepy bez almış ondan memnun kaldım
Evet evet ben kv hatta ayri dusunuyorum bu konuda. Ona kalsa suni sanci para tuzagi bebek kendi gelmek istediginde gelmeli. 2 hafta da olsa beklenmeli. Kaka yapar vs diyorum eskiden biz 12tane dogururuduk hepside zamaninda saglikla geldi kaka maka da olmaz diyo
İşte işin ilginç tarafı bu kadar kontrole giriyoruz her şeye tek tek bakılıyor filan ama eskiye oranla daha mı çok sorun çıkıyor sanki.. benim babaannem de 10 tane doğurmuş hepsi de sağlıklı.. biz bi tane doğurcaz testlerden takiplerden göbeğimiz çatladı.. aklıma şu da geldi eskiden hep alaturkaymış ya tuvaletler acaba her çiş olayında çömeldikleri için mi hemen doğurmuşlar
Isin aslı haraket çokmuş. Çamaşırı elde bulaşık elde ev işi belki hayvan bağ bahçe
Yani ilkinde her işimi kendim gördüğüm halde 41 dolduğunda geldi. 2 küçük çocukla üçüncü 38i zor bekledi bile. Şimdi dördüncü 38 bari dolsa diyorum. 2 gün dinlenmesen gelecek sanki. Perşembe temizlikçi gelecek. Ozamana kadar dinlenip sonra ayaklanacagim. Tabi nasipten ötesi yok.
Düzenli kontrolle 41 beklenmeli bence[/QUOTE]
Aanneveoglusu
çok sevindim. Canımmm. Allah ayırmasın bir daha. Al koynuna öpp kokla, hiç birşey yapma . Onu izle saatlerce... .
Ben öyle yapacam. Kuzum orada sevgisiz kaldı . Onu ne kadar sevsem koklasam az gelecek gibi.
Kaç gün kaldı yavrun hastanede?
Allah razı olsun canım ne oldu neden senin bebeğin kuvezde ben okuyamıyorum düzenli kaçırdım gözden sanırım
Seni öyle anlıyorum ki çok zor bebeğini orda bırakıp evine gelmek günün belirli saatlerinde orda emismek sonra yine orda bırakıp çıkmak
Her gittinde damar yolu sorun çıkması nedeniyle vücudunda ki damar bulma çabası izlerini görmek ve onun canının nasıl yandığını ağladığını bilmek....
Oraya her gelen bebek için ağlamak dua etmek anasına babasina bağışlasın diye Rabbime dua etmek
Hergun taburcu olan bebek ailesinin sevincine ortak olmak ve sıranın size gelmesi için icinin yanarak dua etmek ve bitmeyen evladını evine götürme arzusu
Rabbim yavrun dahil bebek yoğun bakımda olan tüm kuzulara şifa versin
Biz doğduğumuz günden itibaren 15 gün hastane idik 13 günü kuvezde geçti canım
Senin yavrunda çıkacak Allah'ın izniyle burda ezan okunuyor ve tüm kalbimle dua ediyorum tummkuzular sağlıkla annelerinin kucağına gelsin inşallah
İşte işin ilginç tarafı bu kadar kontrole giriyoruz her şeye tek tek bakılıyor filan ama eskiye oranla daha mı çok sorun çıkıyor sanki.. benim babaannem de 10 tane doğurmuş hepsi de sağlıklı.. biz bi tane doğurcaz testlerden takiplerden göbeğimiz çatladı.. aklıma şu da geldi eskiden hep alaturkaymış ya tuvaletler acaba her çiş olayında çömeldikleri için mi hemen doğurmuşlar
Tabi canim biz cok pimpirikliyiz ama ayni zamanda da teknolojiden de yararlaniyoruz bu iyi bisey. Onlarin yedikleri ictikleri dogaldi bizim hicbiseyimiz dogal degil. Ve islerine hatta agir islerine bile devam ettiler hareketliydiler de.Annem hic girmemis nerdeyse ultrasona :) ben tam zamaninda dogmusum ama kizimda tik yok hala. Comeldim de merdivende sicak su da. Ay bayilazaaaam
Gittik nstde sancılr var ama düzenli değilmiş bebek hareketleriyle yükselmiş dedi . Ağrı kanama su gibi birşey gelirse hemen gelin dedi . Açıklık yokmuş ama olurmuş artık başlngıç sancısı bunlar dedi . Dinlen yorma kendini dedi bekliyoruz . Gece felan çok ağrım olursa gelmemizi söyledi sezeryan olucağı için bekleme dedi
Normal doğum için alaturka tuvalet kullanın derler zaten. Eskiler bağdaş kurup otururlarmış birde çamaşır yıkarlarmış oturarak. Bunlar normal doğumu kolaylaştırırmış. Rabbim yardımcınız olsun sizin de. İnşallah çok kolay olur doğumlarınız.
Kizlar nasilsiniz
benim malum yarin sezeryan günüm ama en olmayacak sey oldu hastalandim hapşırıyorum,burnum akiyor bogazim falan acimiyor allahtan sabahtan beri kbb dr na takiliyorum tahlil falan yapti bir tek parol ic diyor dinlen diyor bu sekilde girersin diyor genel anestezi olacak sorun olur mu onu da bilmiyorum
Kizlar nasilsiniz
benim malum yarin sezeryan günüm ama en olmayacak sey oldu hastalandim hapşırıyorum,burnum akiyor bogazim falan acimiyor allahtan sabahtan beri kbb dr na takiliyorum tahlil falan yapti bir tek parol ic diyor dinlen diyor bu sekilde girersin diyor genel anestezi olacak sorun olur mu onu da bilmiyorum
Allah razı olsun canım ne oldu neden senin bebeğin kuvezde ben okuyamıyorum düzenli kaçırdım gözden sanırım
Seni öyle anlıyorum ki çok zor bebeğini orda bırakıp evine gelmek günün belirli saatlerinde orda emismek sonra yine orda bırakıp çıkmak
Her gittinde damar yolu sorun çıkması nedeniyle vücudunda ki damar bulma çabası izlerini görmek ve onun canının nasıl yandığını ağladığını bilmek....
Oraya her gelen bebek için ağlamak dua etmek anasına babasina bağışlasın diye Rabbime dua etmek
Hergun taburcu olan bebek ailesinin sevincine ortak olmak ve sıranın size gelmesi için icinin yanarak dua etmek ve bitmeyen evladını evine götürme arzusu
Rabbim yavrun dahil bebek yoğun bakımda olan tüm kuzulara şifa versin
Biz doğduğumuz günden itibaren 15 gün hastane idik 13 günü kuvezde geçti canım
Senin yavrunda çıkacak Allah'ın izniyle burda ezan okunuyor ve tüm kalbimle dua ediyorum tummkuzular sağlıkla annelerinin kucağına gelsin inşallah
Kizlar nasilsiniz
Ben de çok fena hastaydım geçen hafta bebek gelir diye çok korktum öksürükten dolayı. Tavuk çorbası içtim sürekli, öksürük için de turptan bal süzdük. En etkilisi dinlenme bence bi de sambucol diye bi takviye önermişti dr doğal. Allah şifa versin
Tabi canim biz cok pimpirikliyiz ama ayni zamanda da teknolojiden de yararlaniyoruz bu iyi bisey. Onlarin yedikleri ictikleri dogaldi bizim hicbiseyimiz dogal degil. Ve islerine hatta agir islerine bile devam ettiler hareketliydiler de.Annem hic girmemis nerdeyse ultrasona :) ben tam zamaninda dogmusum ama kizimda tik yok hala. Comeldim de merdivende sicak su da. Ay bayilazaaaam
Benim annem de bizi hep zamanında doğurmuş, eltimlerde de annesi hep zamanında doğurmuş ama kendi çocukları hep 1 ay erken doğdu. Bizimkiler niye böyle çıktı ki ya da çıkmadı
Normal doğum için alaturka tuvalet kullanın derler zaten. Eskiler bağdaş kurup otururlarmış birde çamaşır yıkarlarmış oturarak. Bunlar normal doğumu kolaylaştırırmış. Rabbim yardımcınız olsun sizin de. İnşallah çok kolay olur doğumlarınız.
Benim annem de bizi hep zamanında doğurmuş, eltimlerde de annesi hep zamanında doğurmuş ama kendi çocukları hep 1 ay erken doğdu. Bizimkiler niye böyle çıktı ki ya da çıkmadı