2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar...
Bugun birinin daha vardi dogum
Iyi haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar saat dokuzdan beri doğumhanedeyim.fitil verdiler.acılma bes saatte de olabilirmiş on iki saatte de.eger açılma olursa istedikleri gibi o zaman suni sancı verecekler.yani doğum akşamı geceyi hatta yarın sabahı bile bulabilirmiş.nolur dua edin acılmam olsun da hemen doğsun yavrum.

Evet kuzum otri bebe burunaspiratorumuz var ama yaninda damla vs yok doktora gidecektik bugun havada karli cok soguk bakalim
Napariz serum fizyolojik derken canm

Evet kuzum otri bebe burunaspiratorumuz var ama yaninda damla vs yok doktora gidecektik bugun havada karli cok soguk bakalim
Napariz serum fizyolojik derken canm
eczaneden alabilirsin canim recetesiz veriliyo bildigim eain soylerse benim esim oglum dogdugunda solusyonunu almisti 1 damla damlatsan yetiyor

Tanem napıyorsun ay uzun zaman olmuş girmeyeli adapte olmaya calisirken insan birwz zorlaniyo gece uykusuz vs
Seni seni sende dogurdun sonunda normal derken ikimizide kesip attilar allahtan fark edildi sukurler olsun korktugum gibi yokmuş sez birdaha olabilirim
bacim sabah aksam
Nasil oluyor bilmiyorum tek yaptigim sut sagmak alt degistirmek birde sut veriyorum kusuyor deli gibi araniyor ben anlamiyorum vermelimiyim vermemelimiyim daha kusmasi gecmeden yapiyor ayni seyleri uykusuzluk disinda hersey cok guzel sizde ne var yok uyku duzeniniz nasil emzik verdin mi minige sutu gogsundenmi veriyorsun

Son düzenleme:
eczaneden alabilirsin canim recetesiz veriliyo bildigim eain soylerse benim esim oglum dogdugunda solusyonunu almisti 1 damla damlatsan yetiyor
Saol canm bizde alalim yoksa korkutuyor beni agzindan nefes aliyor kuzum burnu acik gorunurde ama belki ilerlerdedir tikaniklik

Allah yardimcin olsun canim..cabucak ilerler insallah..kisa surer.dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…