Ben zaten ssvd dusunuyorum onun icin bu kadar zorluyorum kendimi ben vaz gecmeden bebek gelseydi.su uc gundur ciddi yoruldum uyku yok bulanti basladi istah yok agrida cok ama duzenli degil biran once olsun istiyorum artik cok gerildim
Ya bu bebekler neden kanala girmiyor kac gundur agrim var bulantim var asiri terleme halsizlik cocukta basiyor asagiya akintida artti ama bisey yok.yarin doktora gidicem yoksa enfeksiyon filan mi var bende diye sabrim doldu tasti sezeryan istemekten korkuyorum
Senin yine vaktin varmis ben 2 haftadir bugun yarin dogacak diye geziyorum akinti ve kas agrilarindan yuruyemez hale geldim ama ne nisan geliyor ne su.. gununu de doldurdu artik ama hala sezaryen istemiyorum
Selam kızlar 13 ünde Doğum yaptım sabah 8:30 da suyum geldi 14:16 da Alya’m ı normal Doğumla kucağıma aldım. 49 cm 3890 gr doğdu meleğim. Aanneveoglusu
Hiç Açılman yok demi suan da. Uf bende artık çok sıkıldım bende de hiç.bir belirti yok perşembe randevum 39+0 Olcam hala ayıinıysa pazartesi suni mi istesem diyorum ama açılma olmadan da korkuyorum açıkçası inşallah hızlıca Açılman olur da kavuşursun cnm bebeğine
Riske atmıyor bazı Dr lar bakalım bnm Dr um ne diyecek su suni sancı olayını her Dr kendine göre uyguluyor snrm bazı drlsr açılma hiç yoksa risk almıyor bazıları alıyor hiç anlamıyorum neye göre karar veriyorlar
Yok canım en ufak bir belirtim bile yok.tansiyonum yüksek diye riske atmak istemiyor doktor.ondan erken alıyor.insallah açılmam olur da kolayca doğururum.
Yok canım en ufak bir belirtim bile yok.tansiyonum yüksek diye riske atmak istemiyor doktor.ondan erken alıyor.insallah açılmam olur da kolayca doğururum.
Benimde iki bebegim dogum sirasinda kaka yaptilar ama hic kuvoze girmediler ya bicok kisinin bebegini kuvoze koymuslar bende acaba para icinmi diyorum, para aliniyormus kuvoz icin.oyleyse cooook buyuk gunaha giriyolar. Ins hicbiseyi yoktur para icindir ama annesinden mahrum birakiyolar minicik bebekleri
Canm ben devlette yaptm bebegmde de dogumda inlemesi oldu solunum sikntisi olabilir diye aldilar kuvoze ve sikntisi hemen gecmesine ragmen onlem amacli 6 gun yatti, ben de ayni hastanede calisiyorum ybdaki arkadaslarim gercekten birseyi yok diyorlardi hatta dosyasina baktim ayni bana soyledikleri gibi sadece onlem amacli olmus yani para icin olsa devlet yatrmazdi ozeller icin birsey diyemeyecgim
Cts günü yeğenimin 1. Yaş günü, yengem de guzel bir organizasyon hazırladı gitmeyi çok istiyorum ama bir yandan da 1 aylık bebekle ne işin var otur oturduğun yerde diyorum, aracımız var sıkıntı değil ama 1,5 saatlik mesefedeyiz 1,5+1,5 3 saatimiz yolda geçecek tahminen de 30-35 kişi olacak delilik mi olur 1 aylık bebekle oraya gitmek
Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Cts günü yeğenimin 1. Yaş günü, yengem de guzel bir organizasyon hazırladı gitmeyi çok istiyorum ama bir yandan da 1 aylık bebekle ne işin var otur oturduğun yerde diyorum, aracımız var sıkıntı değil ama 1,5 saatlik mesefedeyiz 1,5+1,5 3 saatimiz yolda geçecek tahminen de 30-35 kişi olacak delilik mi olur 1 aylık bebekle oraya gitmek
ben yerinde olsam riske atmam kış gunu coluk cocuk hastası griplisi olur zaten erken dogdu kızın enfeksıyona cok açıklar,esım hapsurdu tıksırdı adamı diger odaya yolladım şimdi bebişler cok hassas hemen kapıverıyorlar sifayı ve atlatması da zor oluyor
SSevimlipanduf
ben olsam o kadar küçük bebekle öyle kalabalık ortamlara mecbur kalmadıkça girmem canım.en az üç dört aylık olması lazım.bence riske atma kış günü.
SSevimlipanduf
canım hiç gitme bence o kalabalıkta herkes bebeği sevmek isteyecek hasta olan olacak ne kadar koruyabileceksin 40ınız çıksın sende prensesin de 40 uçurmaya gidersiniz :)
Senin yine vaktin varmis ben 2 haftadir bugun yarin dogacak diye geziyorum akinti ve kas agrilarindan yuruyemez hale geldim ama ne nisan geliyor ne su.. gununu de doldurdu artik ama hala sezaryen istemiyorum
Evet vaktim var ama bir haftadır çok sancı agrı oluyor ama bişey çıkmıyor o kadar yordu ki beni hiç bi şikayetim olmasa rahatlık la bekleyeceğim ama hergün arabamı oluyorum
Evet vaktim var ama bir haftadır çok sancı agrı oluyor ama bişey çıkmıyor o kadar yordu ki beni hiç bi şikayetim olmasa rahatlık la bekleyeceğim ama hergün arabamı oluyorum
Kızlar bende bugun sezaryen doğum yaptım bebeğim çok güzel maşallah 3100 kg haftası tam 38+1 ama nefes alırken inliyo diye yogun bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı,kucagıma bile alamadım sadece karşıdan bakıştık o kadar... Nolur bebeğim içinde dua edin çok zormuş böyle beklemek