Ya kızlar ben bu sürekli hasta gibi hissetmekten çok sıkıldım . Çok hareketli biriydim ben ya. ne olur geçsin artık bu haller. Böyle hisseden bir tek ben miyim ? Uyumak hiç bana göre değil.
Doktorum da demez mi anne ilk 3 ay hep halsiz olmalı yatmalı ki toksik maddelere maruz kalmasın . 3 ay
Kızlar selam 7. Haftada nihayet dra gittim:) keseyi görüp kalp atışlarını duyduk çok şükür:) drum 4. Aya kadar beslenmeni hayat tarzını değiştirme ve kilo alma dedi:) ben rahat adam benden rahat:) kan tahlili verdim. Sizlere de sormuştum, kedim var , toxoplasmadan korkuyorum die, sıkıntı olmayacağını söyledi, hatta bir kedi daha alabilirsin dedi:)
Herkese merhaba kızlar Beni de ekler misiniz listeye? Sat 20 Nisan. İkinci çocuğum olacak inşallah. 1,5 yıldır olmuyordu çok şaşkınım . Pazartesi doktora gittik hiç bişey görünmedi hcg 125 çıktı. Pazartesi tekrar gideceğim. Aynı haftada olur gören var mı acaba ?
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
En son çarşamba günü 2380 'di muhtemelen bugün benim de 5000 lerdedir.ama doktor bugün beta istemedi,artık gerek yok hamilelik kesin dedi.allahim inşallah kalp atışlarını da duyarız yavrularımızın:)
Canim shu an femara kullananlar konusunda hamile oldugunu gorup buraya geldim. Senin adina cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah.
En son çarşamba günü 2380 'di muhtemelen bugün benim de 5000 lerdedir.ama doktor bugün beta istemedi,artık gerek yok hamilelik kesin dedi.allahim inşallah kalp atışlarını da duyarız yavrularımızın:)
Doğru gerçi ben niye veriyorum ki habire :)) belki kalp atışına kdarmı verdiriyor acaba. aynımıyız şimdi sizinle :) heyecanlı zamanlardayız hala farkında değiliz idrak edemedik gibi sizinde mi öyle :) amin inşaallah canım çok da kaptirmiyim diyorum bi yandan:)
Benimde eşim yapıyor bi ara hastaneye gidiyoduk dedik kim uğraşcak hergün hergün. İyi oldu söktü işi bizimki :) vurulacak yerim kalmadı o ayrı oturaup kalkamıyorum morluktan. Kaçıncı haftaya kadar devam edilecek acaba bişey de demiyor devam diyor gülüyor doktor:)
Ben de eskiden ikizlerim olsun diye dua ederdim. Sonra baktım bir tanesi iyi gelişirken diğeri her bakımdan az gelişiyor. Anne için de taşıması doğurması bakması
Bir Dr. Da ikiz gebeliği hiç kimseye önermiyoruz artık deyince dua etmek bıraktım . Ancak 2 overde de ağrılarım olunca acaba diyorum.
Cuma günü büyük gün. Hakkımızda hayırlısı olsun
Doğru gerçi ben niye veriyorum ki habire :)) belki kalp atışına kdarmı verdiriyor acaba. aynımıyız şimdi sizinle :) heyecanlı zamanlardayız hala farkında değiliz idrak edemedik gibi sizinde mi öyle :) amin inşaallah canım çok da kaptirmiyim diyorum bi yandan:)
Benimde eşim yapıyor bi ara hastaneye gidiyoduk dedik kim uğraşcak hergün hergün. İyi oldu söktü işi bizimki :) vurulacak yerim kalmadı o ayrı oturaup kalkamıyorum morluktan. Kaçıncı haftaya kadar devam edilecek acaba bişey de demiyor devam diyor gülüyor doktor:)
Aynen bizim durumda aynı Doktorum hatta kendi dedi siz yapın dedi kendisi öğretti nasıl yapılacağını 12.haftaya kadar yapıcaz. Bakalım sonu iyi olsunda hepimizin emeklerine acılarına deysin.