2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı durumdayız bende kendimi hasta gibi hissediyorum

Maşallah maşallah minigime canım sağlıkla kucağına al inşallah kuzuyu

Hoşgeldin canım aramıza

Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
En son çarşamba günü 2380 'di muhtemelen bugün benim de 5000 lerdedir.ama doktor bugün beta istemedi,artık gerek yok hamilelik kesin dedi.allahim inşallah kalp atışlarını da duyarız yavrularımızın:)

Canim shu an femara kullananlar konusunda hamile oldugunu gorup buraya geldim. Senin adina cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah.

Çok teşekkür ederim canım:)) siz de maşallah kocaman olmussunuz :) sağlıcakla kucaklamak nasip olsun yavrunu

En son çarşamba günü 2380 'di muhtemelen bugün benim de 5000 lerdedir.ama doktor bugün beta istemedi,artık gerek yok hamilelik kesin dedi.allahim inşallah kalp atışlarını da duyarız yavrularımızın:)
Doğru gerçi ben niye veriyorum ki habire :)) belki kalp atışına kdarmı verdiriyor acaba. aynımıyız şimdi sizinle :) heyecanlı zamanlardayız hala farkında değiliz idrak edemedik gibi sizinde mi öyle :) amin inşaallah canım çok da kaptirmiyim diyorum bi yandan:)

Sonuç iyi olsunda bende kullanıyorum iğne. Kim yapıyor iğneni hergün. Benim eşim yapıyor.
Benimde eşim yapıyor bi ara hastaneye gidiyoduk dedik kim uğraşcak hergün hergün. İyi oldu söktü işi bizimki :) vurulacak yerim kalmadı o ayrı oturaup kalkamıyorum morluktan. Kaçıncı haftaya kadar devam edilecek acaba bişey de demiyor devam diyor gülüyor doktor:)

amin canim hayitlisi aa hic bilmiyodum

Ay aynen benim de öyle ben de inanamıyorum bi türlü:)

Aynen bizim durumda aynı Doktorum hatta kendi dedi siz yapın dedi kendisi öğretti nasıl yapılacağını 12.haftaya kadar yapıcaz. Bakalım sonu iyi olsunda hepimizin emeklerine acılarına deysin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…