2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy ne guzell insallah allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cnm bnm
Amin inşallah . Oğlumdan önce 2 gebelik geçirdim ilki 5 aylıktı bir sürü problemi vardı doğum yaptırıldım . 2. 8 haftalık kalbi durdu . Oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım sürekli doğuma kadar allahıma şükürler olsun maşallahı var . Kardeşi olsun istiyordu sürekli şimdi oda biliyor babası söyledi . Çok mutlu allahım üzmez inşallah bizi . Kendi doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi baya araştırdım. Normal iş 4 mm kese çarşamba ona gidicem hayırlısı olsun

Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm bnm

ya çok enteresan, mesela bgn yemek yaptım, soğan kullandım hiçbi sıkıntı yok, eşim yeni soğan almış gelmiş poşetin ağzını açmamla öğürüp tuvalete koşmam bir oldu Şuan gayet iyiyim mutfağa gittim çorba kokusu bulandırdı.. bide psikolojik diyorlar ya iyice delleniyorum

Canim benimle gunlerin aynı. Ben bugun keseyi gördüm şükür. Sende görebilirsin bence..

Sorma benim ilk hamileligim de buzdolabinin kokusu bile midemi bulandiriyordu. Eşimde inanmiyordu psikolojik deyip duuyordu. Bir gun beyefendi bunun psikolojik olduğunu kanitlamak için sirtim donukken buzdolabını açtı. Buzdolabini acmasiyla benim lavaboya koşmam bir oldu. O günden sonrada psikolojinin P sini agzina almadi.

Nasi bi doktora gittim bilmiyorum ya bi vitamin yazdi gonderdi onada eczaci cok erken vitamine dedi simdilik bisi kullanmiyorum bakalm 2 hafta sonra tekrar gitcem
herkesın vıtamın baslama vaktı aynı degıldır genelde 3.ay ama test yaptrdysan ve vıtamın degerlerın dusukse mutlaka kullanmalsın doktorunu dınlemelısın eczacını degıl

yaa tek ikiz isteyen ben degilmisim bende cok istiyorum sali gunu gttigimde keske iki tane kese gorsek ne guzel olurdu ya allahim keske
Ben de eskiden ikizlerim olsun diye dua ederdim. Sonra baktım bir tanesi iyi gelişirken diğeri her bakımdan az gelişiyor. Anne için de taşıması doğurması bakması
Bir Dr. Da ikiz gebeliği hiç kimseye önermiyoruz artık deyince dua etmek bıraktım . Ancak 2 overde de ağrılarım olunca acaba diyorum.
Cuma günü büyük gün. Hakkımızda hayırlısı olsun

Tesekkur ederim canim..

Beta sonucu 15.740 kesenin mm söylemedi. Gunlerinden 3 gün önde görünüyor ama...

Sabah keseyi gördük canım.. ama bana mi sordun diger arkadasa mi anlamadim
Gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun

Gecmis olsun canim bende 6+2 kesede buyume var kalp atisini alamadik bende coraspin ve clexan kullaniyorum biraksammiki dr bisey soylemedi

Geçmiş olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah pazartesi

Gözün aydın canım darısı kalp atışına sağlıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…