2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok sağol canım inşallah siz de hemencecik duyarsınız 2 hazirana bişey kalmamış :)

cokzor suan gorummesı hayırlı olsun gozunaydın:) yaklasık bıkacgun sonra karından gorebılırsın tavsıyem bır hafta bekle:)
Çok teşekkür ederim :) aslında bekleyeyim diye kendimi tutuyorum sonra çok meraktan içim içimi yiyor :) 5+1 bugün pazartesi 5+3 gidicem en azından hcg baktırırım diye düşündüm ama görünebilirde belki

Canım kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)

Kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :)
Canim shu an femara kullananlar konusunda hamile oldugunu gorup buraya geldim. Senin adina cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah.

pazartesı baktırmıssın en son dmı :) git git ozaman inşallah gorunur ama gorunmezse vajınalde kesın gorunur. Tabı yaptırmak ıstersen Normalde bir riski yok denıyor hep ama benim Doktorum mesela vajinal muayeneden yana değil aksi bir durum olmadığı sürece:) Demek ki var bir bildiği

Çok sağol canım inşallah siz de hemencecik duyarsınız 2 hazirana bişey kalmamış :)
evet heyecan basladıı :) 9.haftam olucak nasıpse bebısım saglıklıysa (inşallah) en net sekılde duyulurmus oyuzden dr.um erken cagırmadı. erkenduyulamama durumunagore garantıye aldı. sen de ınsallah hemencık duyarsınn gıdınce:)

Bende çok vajinal ultrason taraftarı değilim. Evet pazartesi gittim çok geçti gibi geliyor inşallah görünür bakalım

Bende çok vajinal ultrason taraftarı değilim. Evet pazartesi gittim çok geçti gibi geliyor inşallah görünür bakalım
keseyı gorursun ama bebısı gormek ıcın acele etme ınsallah belkı gorunur de :) ben kan degerım 226ydı adet gunu tam 12 gunsonra gıttım ozman da kızmıstm dr neden gec cagrdı dıye meger bebegu de gorelım diyeymıs:)

Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim tüp bebek yaptıranın halinden tüp bebek yaptıran anlarmış cidden okadar iğne ilaç kullanıyoruz zor zamanlar geçiriyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı inşallah bişey olacak diye ne kadar korksamda yinede ümidimi kaybetmiyorum canım ya

bugün gördük bizde canım. Benimde sat 19 nisan. Senin 20. Aynı olması gerekir diye düşündüm o yüzden dedim. Vajinadan görünüyor ama hemen. Endişelerinizi gidermek için baktırmalısın bence. İlk haftalar bi zararı yok.

Benim kanamada bildiğin kırmızı kan olarak gelmişti ama doktor kanamaya bişey demedi senin şuan kaç haftalık? Ultrosonda kontrollerinde bişey dedimi doktorun

Benim kanamada bildiğin kırmızı kan olarak gelmişti ama doktor kanamaya bişey demedi senin şuan kaç haftalık? Ultrosonda kontrollerinde bişey dedimi doktorun
Aynen ya banada hiçbişey demedi bi açıklamada yapmadı bn iyice panik oldum. Şiddetli karın ağrın olursa gel dedi bide kan sulandırıcıyı kesti direk benden. Öyle toparladık inşaallah tekrarlamaz insanın ruh hali yerle bir oluyor kanı görünce nedir nedeğildir anlayanda yok. 5+2 benim senin kaç

Kızlar bu günlerde kasık ağrım arttı benim ya, bide oğlum sürekli karnıma çarpıyor, vuruyor, kasıtlı değil tabi ki, ben ne kadar korumaya çalıştıysam okadar dikkatsizliklere maruz kalıyorum iyice iştahsızlık arttı, ama yemedikçe bulantım oluyor diye yemeye çalışıyorum karnım tokken bulantım azalıyor çünkü. Sizde durumlar nasıl?

Şuan banada tam tersi kan sulandırıcı iğneni kullan sakın bırakma dedi tüp bebeği yapan doktorum,valla canım kaç haftalık bende bilmiyorum geçen pazartesi 6 demişti ama iki hafta geriden geliyomuş oyüzden,pazartesi kaç haftalık diyecek bilmiyorum inşallah bişey olmaz

Kızlar benim de tüp bebek 12. Haftaya kadar progesteron içeren vajinal jel kullan demişlerdi, siz de kullanıyor musunu?

Ben de yemedikce bulantim oluyor arkasindan halsizlik bayilma hissi... normalde sureklo yiyen biri değilim agzima çubuk atsam iki uc saat bisi yiyemem şimdi bulantim olunca mecburen surekli canım istemeye istemeye zoraki yiyorum bisiler atistirmktm yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…