2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi anda geliverir insallah seninki yerini cok cok sevdi :))❤

Cok iyi anliyorum seni ya. Benim de moralim bozuluyor sariligi ilerledi mi ac mi biraktim. Her gun uyuyan çocuğu uyandirmak da koyuyor yazık cogunlukla uyurken de emmiyor benim kuzu. Altini ac rahatsiz et uyandir
Ben de sari ortu ortuyorum. Altini bilmiorum canim. Sekerli su diyen var seytan diyor iciriver. Her Gün vucuduna güneş isigi dediler kis vakti güneş yok. Olsa da çocuğu nasil cikarayim kis gunesine.
Kendi kendine bazen uyaniyor ama gaz sancisina. Hic acikip da uyandigini bilmiyorum. Hatta dun gece alarmi yanlis kurmusum bi kalktim uc saate yaklasiyor benim ki hala uyuyor.

Canim ben hep tek taraftan emziroyorum. Oglumda da bu şekildeydi. Ilk defa duyuyorum bu 10 olayını...

Ben genelde tek memeden emziriyorum suyu proteini hepsini alsin diye. Benim ebeler de tek gogus dedi bana zaten

2 gündür iki meme deniyorum emmiyor şıpa aç kalıyor diye vicdanım sızlıyor. Tek memeye devam edeyim o zaman. Bu doktorları da anlamıyorum hepsi ayrı bişey diyor, çok sağol cevabın için canım

Canım valla aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ne kadar üzücü. Altını açarak uyandırıyorum çok nadir kendi kendine uyanıyor. Şekerli suyu bir kez verdim anlık çözüm gibi geldi bana. Güneş ışığına koyuyorum fakat doktor bir faydası olmaz sarılıkiçin dedi, sadece d vitamini alır güneşten dedi. Bende çok üzüyorum acaba acıkıp uyanacakmış tek başına diye. Bugün başka bir doktora yazacağım bakalım bir çaresi varım. Cevap alırsam sabada söylerim canım,

Kızlar ebebkteki malt içeceklerini deneyen var mi?

Canım ben denedim içemedim çok yoğun pekmez tadı var çok tatlı, onun yerine tahin pekmez yiyorum kahvaltıda, su ve hoşaf, günde 4 tane incir yiyorum. Sütüm attı bide rezene cayı yapıyorum günde bir bardak.

Canim ben hep tek taraftan emziroyorum. Oglumda da bu şekildeydi. Ilk defa duyuyorum bu 10 olayını...

Canım çok sağol bende anlamıyorum iki meme olayını. Tek memeye döneceğim doymuyor çünkü

Iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun. Çok zor oldu sancı gitti suni sancı verildi. Sabah 6da doğdu. 40. Haftasında 4100gr. Şimdi ikimizde iyiyiz.
Kizlar gecmis olsun,gule gule büyütün bebeginizi

Bende ayni durumdayim uyumuyor kucakta bile aglio alti temiz karni tok gaz da cikartiorum ama aglayip duruyor bacalari kendine cekip cekip. Simdi sicak su torbasi koydum ayagina azcik uyuyo ondan mi denk mi geldi bilmiyorum
Oof soğan yemiştim salatada vardı annem süt yapar dedi bastı soğanı.. sanırım bizde gazı o yaptı ben de koydum sıcak su torbası ama bana mısın demedi. Öyle kuvranırken görünce kötü oluyorum

Merhaba güzel anneler. Bende aylardır konunuzu okuyorum. İlk bebeğim ve buradan çok şey öğrendim. 14 ocak ta güzel kızımı kucağıma alarak annelik duygusunu bende tattım . 39+1de sezaryenle 3820 gr 54cm doğdu.. ufak bir sarılık atlattık onun dışında sağlığımız yerinde şükür. Ancak kızım beni emmiyor. Sanırım biberona alıştı. Uyanmak üzereyken 5 10 dkka emiyor onuda silikon uçla alıyor. Uyandığı an çıkarıyor. Veee avazı çıktığı kadar bağırıyor. Sağıp veriyorum. Arada mama takviyeside yapıyorum çünkü sütüm yetmiyor. Emmeye nasıl alıştırabilirim önerilerinize ihtiyacım var..

Masaj da yaptım geceden beri uğraşmadığım kalmadı sabah anca kendi kendine çıkartabildi

Canım benim kızım da ilk doğduğunda memeyi alamıyordu. Yaklaşık 10 gün kadar silikon uç ile emzirmeye devam ettim sonrasında göğüs ucu iyice çıkmış oluyor o aralar silikon ucu çıkarıp göğsümü dayadım hep ağzına ve artık uçsuz alabiliyor. Biraz kavga dövüş oluyor tabi alana kadar ama pes etmedik sonunda başardık. Sen de böyle yapabilirsin bir dene istersen. Geceleri de gün içinde süt sağıp bir kereliğine biberonla veriyorum geceye kadar sütüm azalıyor sanırım doymuyor çünkü.. Mama takviyesi vermemek adına her emzirme sonrası göğüslerimi sağıp iyice boşaltıyorum bazen çok az çıkıyor bazen baya çıkıyor ama en azından sütümün yetmediği yerde sağmış olduğum sütü veriyorum mama yerine.

Bizimde sarılığımız vardı. Çok yüksek değildi ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şekerli su yerine bir tane hurmayı bir çay bardağı suda bekletip günde 1-2 kaşık verdik. Faydası oldu mu bilmiyorum ama bizim sarılığımız geçti şükür.

Kızlar emzirme konusunda 15 20 dk emzirin deniliyor genelde ama benim bebeğim bir memede rahat yarım saat kalıyor çok yavaş emiyor , memeden aldigimds gogsumu sıkınca da süt geliyor, yine de o göğüste emzirmeye devam mı etmeliyim acaba?
Bir göğüs bitmeden diğerine geçmeyin deniliyor çünkü ama bizde bir saati bulur bu surede

Arada memeyi veri
Memeyi de veriyorum arada canım ama onunla napacağını hiç bilemiyor dilini sürüyor ama emmiyor silikon uçlada sadece uyku mahmurluğunda emiyor sonra çıkarıyor bir daha almıyor sağıp vermek zorunda kalıyorum ama sağdığım sütde yetmiyor.

Bebeğinde dil bağı olabilir mi cnm? Bazı bebekler dil bağı ile doğuyor alamıyor memeyi, alsa da doymuyor vs..

Masaj yapıyorum ben de emzirirken. Şimdilik geçti gibi. Sütümden de damlatıyorum faydası oldu galiba. Seninkinib de geçmesine sevindim canım

Ates vs tas gibilik de var mi mastisit mi acaba kuzum. Yoksa bugun yeni arastirdigim bi konu oldu pamukcuk onda da olabiliomus. Yada hic bisi yok bilemiyoruz ki takip et kendini ins bisey yoktur ❤
Teşekkür ederm mastit belirtilerine baktm da benmkine benzemiyor sık sık emzirmeye çalışcam yine geçmezse doktora giderim artk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…