2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bence hastaneye gitmelisin canım sancın var mı

Yoksa dedigin gibi ayni gundemi dogum yapicaz :) Icine dogmus sanki cnm.. Naptin gittinmi hastahaneye?

cnim kesik kusma olduktan sonra sorun degil bence çünkü çoğu bebeklerde gözüken bişey,önemli olan anında gelmemesi.sizin kilo aalimi nasil?
sadece kesik degil canım sırf süt gibi de çıkıyor kesik kesik de ama miktar fazla 900 gr almış doktor ne az ne cok dedi,emdilten sonra geliyor

canım seninki çok mu kusuyor bizim de kusma sorunumuz var ama doktor hiç mama vs den bahsetmedi alerji veye mide sorunu olabilir diye düşündü eşim ve bende de mide rahatsızlığı var çünkü kardeş de alerjik sen mamayı kullanınca işe yararsa burfan paylaşır mısın canım beni etiketleyip

Kızlar göğüslerimde ağrı başladı. Uç kısmı zaten acıyordu da şimdi omzuma kadar bi ağrı var ağır hissediyorum emziremediğim yerde sağıyorum boşaldığı halde geçmiyor sızlıyor sizde de oldu mu böyle bişey

Ben de hastanedeyim dua edin.
.

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun. Maşallah bebeğine

DÜn baktığımda gözleri daha açık sarıydı. Yüzü daha koyu sarıydı ne olacak bilmiyorum sanki hiç gitmeyecek gibi bu sarılık moralimi çok bozuyor. Bir arkadaşımın annesi bebeğe altın tak banyo suyunada altın koy dedi onu deneyeceğim. Sarıörtü falanda örtüyorum ama nafile. İnşallah bir an önce normale dönerler, senin bebeğin kendi kendine uyanmaya başladı mı.

Bende 2 saatte bir emziriyorum fakat geceleri kuzuüım ve ben çok zor uyanıyoruz ne olacak bilmiyorum

Bebeğim dün geceden beri ıkınıyor, uyumadı hiç nerdeyse.. gazı var belli, bir iki kere çıkardıktan sonra 2/3 saat kadar uyudu.. ne yapmak lazım bu gaz için damla vs de vermedi doktor çocuğum öylece kıvranıyor

S sgokcen Canım bizim kızdada var bu sıkıntı hem damla kullanıyorum. Doktor avuç içiyle göbeğine saat yönünde masaj yap dedi.bide iki bacağını kanına doğru ittirdi gayet güzel çıkarttı. Benim 3 yapmamdan bir tanesinde çıkartıyor. sanırım beceri ile alakalı

Son düzenleme:
Kızlarrr iyi bir gün bizimle olur inşallah. Sarılık yüzünden kızımı 2 saatte bir emziriyorum. Doktor 10 dk sağ göğüs, 10 dk sol gögüs, yine isterse 10 dk daha sağ göğüs dedi. Fakat bizdeki sıkıntı kızım hangi göğüsle başlarsa onunla bitiriyor. Diğer gögüsüme geçiş yapmıyor. İlk memeyi bıraktığında diğerini almıyor. Diğeri ile başlarsa da öbür memeyi almıyor. Normalde tek verdiğimde iki memeyide emiyor. Bazen 10 dk bazen 20 dk bazen de 40 dk aynı memeyi emiyor. Doktora söylediğimde ise 10 ar dk emzir diyor. Siz nasıl bir düzen kurdunuz kendinize acaba

Ates vs tas gibilik de var mi mastisit mi acaba kuzum. Yoksa bugun yeni arastirdigim bi konu oldu pamukcuk onda da olabiliomus. Yada hic bisi yok bilemiyoruz ki takip et kendini ins bisey yoktur ❤

Bende ayni durumdayim uyumuyor kucakta bile aglio alti temiz karni tok gaz da cikartiorum ama aglayip duruyor bacalari kendine cekip cekip. Simdi sicak su torbasi koydum ayagina azcik uyuyo ondan mi denk mi geldi bilmiyorum

Ben genelde tek memeden emziriyorum suyu proteini hepsini alsin diye. Benim ebeler de tek gogus dedi bana zaten

Gecmisolsun cnm kuru uzun ye bolbolbenimde okadar uykm varki cocuk kucakta uyumak istiyor surekliyerinde yatmiyor oyle uyumak istiyorum ki
Evet.yeni doğanlar göğüste uyumayı çok seviyorlar. Nabzı duyuyorlar ya , anne karnında sanıyorlar kendilerini . Benim ki beşiğinde uyumayı da seviyor şükür ki. Beşiğine leflü yatağını koydum. O mu hoşuna gidiyor bilmiyorum artık.

Bende ayni durumdayim uyumuyor kucakta bile aglio alti temiz karni tok gaz da cikartiorum ama aglayip duruyor bacalari kendine cekip cekip. Simdi sicak su torbasi koydum ayagina azcik uyuyo ondan mi denk mi geldi bilmiyorum
Ninni dinlet canım. Herşeyi yapıyorsun yine rahat etmiyorsa ninni. Kayahanın ninni sini ve türkü nün yağmurun ellerini dinliyoruz biz sürekli

Yoksa dedigin gibi ayni gundemi dogum yapicaz :) Icine dogmus sanki cnm.. Naptin gittinmi hastahaneye?
Merhaba canım. Şimdi çıktım doktordan. Hislerimde yanıldım sanırım canım. :) Ben galiba Şubat annesi olacağım. Doktorum 2 cm açıklık ve yumuşama var dedi. Nstde sancılar düzene girmiş. Ama yarini bekleyelim suni sancı vermeyelim dedi. Su konusu da yanılttı beni ilk dogumumu suyla yapmış olmama rağmen. Doktora geldim su resmen durdu akinti çok yoğun bebeğin suyu da gayet iyi dedi ben şok. Resmen dogurcam diye ciktim evden simdi paşa paşa eve dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…