2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cnim kesik kusma olduktan sonra sorun degil bence çünkü çoğu bebeklerde gözüken bişey,önemli olan anında gelmemesi.sizin kilo aalimi nasil?

Kizlar benim oglan 5dkk bile uyumuyir surekli gaz sancısı var,az önce ortalığı yiktı yorgunluktan ölüyorum.yarin doktora götüreceğim bakalim dok.nediyecek

Emzik deneyebilirsin

Bende burdayim. Ama uykudan bayılmak üzereyim. Bebegim bugun cok kustu ona taktım kafayi birde.
Kusma bizde de var. Ya içtiği süt fazla geliyordur ya da reflü. Dr bize günde 2 defa Ar mama dedi. Diğer öğünlerde de kusmayı engelliyormuş.
Henüz almadım ama.
Şimdi kucağımda uyuyor yatakta gaz sancısından ıkınmaktan patlayacak yoksa

Kizlar gece kac saatte bir emziriyorsunuz
2 saatte bir emziriyorum canim ben. Doktorum ilk ay iki saatte bir, iki aylikken uc saatte bir seklinde arttirarak ilerlicez demisti.

Pamuk Panda 2 günlükken hastanede degerini soylemediler ama hemen mamaya basliyoruz demisti canim. Sonra haftalik kontrolunde 10.2 cıktı. 17 olursa fototerapi alacak demisti. Bizim ki mamayi bir kac kez istemeyince anne sutune devam dedi. 2 Gün sonra uyandiramadik bizinkini 8 günlüktu o zaman. Baygin gibiydi apar topar hastaneye gittik.8.2 cıktı. Doktor da dusmus emzirmeye devam bir dahakine aylik kontrolde bakariz dedi yolladi bizi. Simdi 22 günlük, 8 gün sonra kontrol var ama isikta bakinca gozleri burnunun ucu fln sarimsi hala gitmedi belli

Günde bir kez üç damla ama kullandığımız d vitaminleri icinde paraben olabilirmis baktınız veya araştırdıniz mi arkadaşlar
dün ilaç mümessili bi arkadaşla konuştum. Dvit ayçiçek yağı zaten dedi, ocean yada well care kullan, 400 ml lik olanlardan gümde 1 damla dedi, yarın alacağım inş

İyi geceler kızlar. Neredeyse sabah oldu ama ben de uyuyamadım bu gece. Saat 1den beri ara ara suyum geliyor. Doktora sabah gidecektim. O yüzden hiç kalkmadım yatıyorum. Kalkınca çoğalacak hissediyorum. Bebeğim gelmeye karar verdi sanırım ama birkaç gündür olmadığı kadar hareketli şuan. Biliyorum iyi birşey ama o bile endişelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…