2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün itibariyle 24 günlük oldu benim oglan ve bem artik daha fazla dayanamayip çıktım gezmelere. Oglumu da aldik deniz havasi aldik biraz. 40 ı cikmadan gezilmez diye onca laf ettiler ama ciktik valla :)
Çıkılır canım Neden çıkılmasın. Havalar soğuk ya ondan korkuyoruz.
Bir hst. Ye bir de e-bebeğe gitmişliğimiz var. Yeter:KK45:

İnşallah bağırsak tembelliği yapmaz biraz da çekiniyorum kullanmaya
ben de uyarılmadan yapamazsa dıye endıse duymadım degıl aslında ama o damlalar yapması ıcın degılmıs bagırsak duzenleyıcıymıs tedavı edıcı degılmıs ablam da bır sorun yaşamamıs bıogaıa kullandı o da.

Bugün itibariyle 24 günlük oldu benim oglan ve bem artik daha fazla dayanamayip çıktım gezmelere. Oglumu da aldik deniz havasi aldik biraz. 40 ı cikmadan gezilmez diye onca laf ettiler ama ciktik valla :)
amannn canım ben de çoktur gezıyorum ama bebişimle hıc gezmedım zaten annenın 40ı varmıs bebegın degıl. dra gıttık geldık 2,3kez okdr. yarın burda da 19dereceymıs cıkalım ıstıyorum kızımla ama eşim pek yanasmıyor onu almaya hasta olursa dye arada rüzgar esıyor diye

Çağırdılar sözde, sadece sarılığına ve kilosuna baktı gönderdi. İşitme testini ister burda yaptırın ister başka yerde dediler. Hayır bi de doğum ücreti olarak 8 bin tl ödedik ayıptır ya :duduk:
canım neden hastane yapmadı yaa bizim de ozelde oldu hemen yaptılar işte cok garıp ya bıde ekstra ücret mı talep edıyorlar

canım neden hastane yapmadı yaa bizim de ozelde oldu hemen yaptılar işte cok garıp ya bıde ekstra ücret mı talep edıyorlar
Anlamadım ki bi tek çocuktan topuk kanı alındı, hepatit ve k vitamini aşıları yapıldı. İşitme testinin normalde içinde olduğunu bilmiyordum hastaneden hastaneye değişiyor demek ama sinirlerim bozuldu hem okadar para ver hem de ek ücret çıkarılsın..

kızlar kızım genelde uyuduktan 2,2bucuk saat sonra memeye uyanırdı gece 2de yatırdım ve bıdaha 6da uyandı. genelde hep aynı saatlerde uyanıyor dıye alarm kurmadım ama 4saat çok mu sızce vıcdan yaptım kendıme. dr da büyüdükce uyanma sıklıgı azalıcak demıştı. cok da fazla emdı uyumadan gerçi. sızce abartı mı 4saat aralıksız uyuması acıksa uyanırdı ztn dıyor esım de. 40günlük olduk tam
Canm benim de oğlum gece daha uzun sürede uyanıyor nasılsa uyanır diye saat kurmuyorum ben de uyuyakalıyorum artık o uyanmayınca çocuk aç kaldı benim yüzümden diye vicdan yapıyorum ama gündüz böyle değil. Gün içinde memeyi kendisi bırakıyor 10 dk sonra bi daha aranıyor o zaman gece nasıl bu kadar dayanıyor anlamıyorum çözemedim ben de

Anlamadım ki bi tek çocuktan topuk kanı alındı, hepatit ve k vitamini aşıları yapıldı. İşitme testinin normalde içinde olduğunu bilmiyordum hastaneden hastaneye değişiyor demek ama sinirlerim bozuldu hem okadar para ver hem de ek ücret çıkarılsın..
Ben de özelde doğum yaptm, işitme testi ertesi gün yapıldı daha hastanedeyken. Kulağına su kaçmıştı diye 5. Gün tekrar getirin dediler götürdük herhangi bi ücret alınmadı. Sarılık için de sadece devlete ödenen katkı payı alındı

Canm benim de oğlum gece daha uzun sürede uyanıyor nasılsa uyanır diye saat kurmuyorum ben de uyuyakalıyorum artık o uyanmayınca çocuk aç kaldı benim yüzümden diye vicdan yapıyorum ama gündüz böyle değil. Gün içinde memeyi kendisi bırakıyor 10 dk sonra bi daha aranıyor o zaman gece nasıl bu kadar dayanıyor anlamıyorum çözemedim ben de
gece uykusu onda ds oluşmus ıste neguzel canım ya bızımkı gunduz uykusunu da uzun uyuyor bugun 1de uyudu sonra 4e dek uyanınca cokça emdı ama 7de uyudu sımdı hala uyuyor gece uyumıck mı acaba kırklanınca rahatladı daha da sanırım:) uyandırcam smdı:)

gece uykusu onda ds oluşmus ıste neguzel canım ya bızımkı gunduz uykusunu da uzun uyuyor bugun 1de uyudu sonra 4e dek uyanınca cokça emdı ama 7de uyudu sımdı hala uyuyor gece uyumıck mı acaba kırklanınca rahatladı daha da sanırım:) uyandırcam smdı:)
Oyy rahatlamıştır tabi :)) yenidoğanlar günde 16-20 saat arası uyurmuş zaten..bizde de üst komşu vefat etti geçen hafta bizim bebek sebepsiz huysuzlanmaya başladı etkilendi heralde negatif enerjiden çocuk :( banyo yapınca rahatlar dedi herkes. Göbeği de hala düşmedi yarın 15. Gün olacak daha da düşmezse düşmeden yıkamayı düşünüyoruz

Kızlar ben bir memeden emzirirken öbürü de sızlamaya başladı. Kas ağrısı gibi sızlıyor aynı anda. Bu normal mi böyle bi şey yaşayan var mı aranızda :KK64:

Kızlar ya Ben neden bilmiyorum ama uyku tulumu almamışım şimdi araştırıyorum bana önerebileceğiniz bir marka vsvar mı korkuyorum geceleri battaniye yüzüne falan gelir diye kolları açıkta bırakıyorum ama içim pek rahat etmiyor

Ben de özelde doğum yaptm, işitme testi ertesi gün yapıldı daha hastanedeyken. Kulağına su kaçmıştı diye 5. Gün tekrar getirin dediler götürdük herhangi bi ücret alınmadı. Sarılık için de sadece devlete ödenen katkı payı alındı
Baya kazık atmışlar bize herkese hastanede yapılmış bize ise naparsanız yapın denmiş resmen.. :sinirli:

Oyy rahatlamıştır tabi :)) yenidoğanlar günde 16-20 saat arası uyurmuş zaten..bizde de üst komşu vefat etti geçen hafta bizim bebek sebepsiz huysuzlanmaya başladı etkilendi heralde negatif enerjiden çocuk :KK43: banyo yapınca rahatlar dedi herkes. Göbeği de hala düşmedi yarın 15. Gün olacak daha da düşmezse düşmeden yıkamayı düşünüyoruz
Ne kadar kısmı düşmüş Canım bizim de 10.gün düştü Ben de düşmeden yıkama taraftarı değildim ama daha fazla sürseydi yıkayacaktım. Çok garip gerçekten yani anne karnında bile her şeyi hissediyorlar emerken bile anne mutluysa mutluyken emziriyorsa daha çok doyarmış bebekler Başınız sağ olsun canım

Ne kadar kısmı düşmüş Canım bizim de 10.gün düştü Ben de düşmeden yıkama taraftarı değildim ama daha fazla sürseydi yıkayacaktım. Çok garip gerçekten yani anne karnında bile her şeyi hissediyorlar emerken bile anne mutluysa mutluyken emziriyorsa daha çok doyarmış bebekler Başınız sağ olsun canım
Sen sağol canm.. yani kuru kuru kenarları dökülüyor da demin eşim düşsün diye kurcaladı biraz arkası taze gibi görünüyor. Ben de düşmeden yıkamak istemiyordum da elleri ayakları kurudu artık çocuğun temizlenmesi lazım yani :(

Ondandır canım bize doktorumuz öyle söyledi. 15.günden sonra gaz sancıları başlayacak inlemeler, ıkınmalar görülebilir dedi. Ama kızım öyle böyle ıkınmıyor kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum :KK43:
Benimkide oyle kuzum. Kipkirmizi hale geliyor..

Back
X